Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hapcis
tag
Sziasztok!
Csak röviden.. az szvsz-em.
A műsor szórakoztató azt leszámítva, hogy a bírák elé vonuló emberkék (úgy tűnik, hogy nem tudják) de azért jönnek a műsorba, hogy sok pénzt csináljanak / dolgozhassanak gazdagéknak.
Mert ugye végül is (burkoltan) de erről van szó.
A nagyokosok csak abba rakják bele ''kis'' pénzüket, amiben biztosítva látják busás hasznukat.
..ja és közben megalázzák nyilvánosan a szerencsétlen ''áldozatokat'', kioktatják, lenézik őket, stb.
Mondjuk, nem tudom a műsorba kerülésért, nem-e kapnak pénzt a megjelenő kliensek vagy egyesek csak színészek? nem tom, de nekem mindegy
..én utolsó utáni esetben mennék oda a kamerák elé és ott kuncsolognék a jó 5letemmel(ellophatják) az apró pénzért! ..mondjuk valaki csak a reklám miatt jön és virít a képernyőn..
..szóval az egész szánalmas, de viszont a tv előtt néha azért jót nevetek a felkészületlen és esetlen bénákon a hihetetlen/képtelen „találmányukon”.
Lilu .. inkább no comment
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Formula-1
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk, nem tudom a műsorba kerülésért, nem-e kapnak pénzt a megjelenő kliensek vagy egyesek csak színészek? nem tom, de nekem mindegy