Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
válasz
üzenetére
Ezügyben tiltakozom a feleségemmel régen együtt jártunk FPS lanpartikra kéát géppel és tök jó volt.
Amúgy meg kaki a műsor nagy része teli van olyanokkal akiknak dunsztjuk sincs mit is akarnak csak elmennek műsorba én máig nem tudom hogy lehe todaálni pénzt kérni anélkül, hogy bármi elképzelésem lenne mennyibe kerül a termék mennyiért tudom eladni menyibe vana konkurenciánál valami hasonlő nem mértem fel hogy van e rá igény esetleg és iylenek.
Öreget meg sajnáltam mert nem tartom fair nek hogy ő beletette az életét két házát mindenét és akkor jön pár gazdagocska akik alamizsnának odatolnak 12 millát és hogy ezért megveszik mindennek a felét és akkor még azt is benyögik hogy a nyereségosztozás ám nema tulajdonhányad arányába van nehogy már jólérezze magát élete munkájában a kisöreg.
CSak sajnos halványlilája nem votl az üzlethez és az iylen embert lehet mindenéből kiforgatni, hogy még örül is neki egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest