Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nem tom, az engem is idegesít hogy nem képesek előadni magukat
mondjuk nálunk suliban kb hetente kellett prezentálnom uccsó szemeszterbe, de mégsem éreztem volna hogy azt amit tudok bénán adtam volna elő, nem harapnak, nem esznek meg, akkor meg mitől féljen az ember
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
amelyikben látták a megvalósíthatóság szikráját, arra odaadták a pénzt, és kisebb részesedést kértek, mert ők sem voltak benne biztosak hogy bejön, de amelyik ötlet tényleg jó és egyedi volt, azt egyből kivásárolták...
mondjuk én a 2 egyetemistán voltam kiakadva, akik valami turisztikai infopontot akartak eladni, le is lettek baszva hogy már repterenként nevezetességeként 2-3 különböző fajta ilyen van, minek negyedik ugyanolyan
a borfal viszont tetszett -
Kobe
veterán
őszintén szólva engem irritált ez a műsor :S
nem mindegyiket néztem, az uccsó 2t nem láttam, de ami a legjobban zavart : beharangozzák hogy jó ötletért kapod a támogatást, tőkét...ehhez képest arról szólt az egész hogy a jó ötleteket, szabadalmakat felvásárolták...amiben némi fantázia volt, az nem úgy kezdődött hogy dobjuk össze az indulótőkét és pl 30-40 % os részesedésünk lesz, nem...egyből : jó, megkapja a pénzt, de 51-60% ot akarunk...sztem ez nem fair, akármilyen snájdig üzletemberekről van szó, ezt csinálják meg sutyiba de ne tv műsorban, őszintén ha nekem volna valami újító ötletem fix hogy nem vittem volna eléjük az üyet mert nem eladni akarom hanem megvalósítani
a csaj meg egyenesen irritáló volt, lehet ért valamit az üzlethez de én személy szerint a 8 általánost is nehezen nézem ki a fejéből
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Gombászkönyvek egyben
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest