Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
válasz Kiskokó #7615 üzenetére
nehany hete lattam egy gorog eladonal eredeti audi kulcstartot mindjart rakeresek. dragabb lesz, de legalabb gyari.
az a helyzet a kulcstartokkal, hogy nem erdemes utangyartottat venni, kb 3 honap utana szetesnek, nekem eddig 3 utangyartottam is volt 2-3k kategoriabol, de mindig ejjel 1 kor esett ki beloluk a pocok egy parkoloban, es azt meg nem talalod.
[link]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
ludsimon
veterán
válasz Kiskokó #10317 üzenetére
Nyugodtan bízzál benne!
Nekem egy ismerősöm rendelt 3 éve először az eBay-ről 33 eFt értékben (Hong Kong), én egyáltalán nem bíztam benne, hogy megjönne, de szerencsére megjött, és valóban hibátlan volt.
Azóta az árgép után a második keresőoldal az eBay.
Más:
Most jut eszembe! Az a 33 eFt értékű cuccom is vámköteles lett volna, de szerencsére nem vámolták, és ha vámolták volna, akkor 100% biztos lettem volna benne, hogy akkor rendeltem utoljára az eBay-ről.Szerintem először kezdj egy kisebb cuccal, mondjuk egy memóriakártyával, stb, hogy lásd, hogy működik ez a dolog.
Természetesen EU-n belül nincs vám, csak azért írtam le, hogy kicsit világosabban lássál.
[ Módosította: ollie ]
undefined
-
senior tag
válasz Kiskokó #51961 üzenetére
Pár hozzászólással korábban V/ írt a külföldről érkező küldemények vámolásáról.
22 ezer forint az már túl van a 22 euró határon, így áfa köteles lesz. Milyen termékről van egyébként szó (bár azt hiszem ez nem lényeges, csak az ára)?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Kiskokó #51970 üzenetére
Miután mindent lepapíroztál a postával (számlamásolat elküldése, hogy meg tudják határozni az áfa mértékét). Valóban kihozzák a csomagod és akkor kell a postásnak fizetned az áfá-t és a vámkezelést is.
(#51969) honda 1993, hát igen, valami licitet megnyertél és most kellene fizetni, nem tudom milyen sűrűn és mikor szólítanak erre fel, vagy el lehet-e állni...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Kiskokó #51975 üzenetére
Nem kell kapcsolatba lépned senkivel, ha nem akarsz.
De vannak jogszabályok, szabályok.
Itt szívesen segítenek, de kérdés előtt célszerű lenne a téma összefoglalót kinyitni és átnézni (Középen fent), jobb szélen fent a Téma tudnivalóknál is van megfelelő információ, a hozzászólásokban szereplő linkeket, információkat megnézni és akkor nem lennének felesleges kérdések.
Folyamatosan ismételjük a dolgokat, mert legtöbben nem olvasnak vissza, illetve kihagyják az alap tájékozódást.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Kiskokó #51982 üzenetére
Unión belülről nincs +ÁFA és VÁM, egy "ország" vagyunk.
Más országokból: nincs jelentősége, hogy mit ír az eladó értéknek a csomagra, nincs jelentősége, ha a tartalomnak gift (ajándék) van írva. Ha a tapasztalatuk alapján (ezt nem osztják meg a mezei honpolgárokkal) vámeljárás alá esik a küldemény, akkor az fog történni.
Nagyon jó minőségű csomagellenőrző "átvilágító" rendszert használnak.
A Posta vámolási oldalán ott a tájékoztató levél és az egyebek, érthető formában.
Szerintem csak egy dolog nem szerepel ott, az, hogy bizonyos esetekben az ajándékként érkező küldeményre fizetni kell 18% ajándékozási illetéket, függetlenül attól, hogy vámot, áfát nem kell fizetni. De ez ritkább lehetőség, most nem részletezném.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest