Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz DrBubo77 #64832 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy Kínából küldemény mindenképp a vámon keresztül jön be, az más kérdés hogy indítanak vámeljárást vagy csak beléptetik az országba.
A "követőkód" bejegyzése csak akkor tekinthető hitelesnek, ha nemzetközi postai azonosító formátumú (Rx999999999CN) vagy a futár cég saját hivatalos formátuma,. Ha nem ilyen akkor a bejegyzés nem hiteles. -
Topikgazda
válasz DrBubo77 #64857 üzenetére
Az érkezési információ kamu. Sokszor írtam már a nemzetközi postai adatok közt is már Liszt Ferenc van, nem Ferihegy.
A Kuala Lumpurból érkező csomagoknak Frankfurt a tranzit hely, Frankfurtból nem jött repülőgép november 8-án 04:30-kor. Majd úgy 1,5 hét és talán megkapod.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DrBubo77 #64857 üzenetére
Persze, kamu TN-re támaszkodni nem szabad... Ezt a legelején kellene beilleszteni, én ezt már kértem és mondtam párszor, ha valakinek szállítása van és "TN"-e, az illessze be az első hozzászólásába a TN-t, mert egy csomó felesleges sor megkerülhető vele. Ezzel a TN-nel max azt tudod "bizonyítani", hogy mikor hagyta el a feladó országot, de lehet, hogy még ott sem korrekt infó szerepel.
Ezért meg főleg kár a magyar Postát szapulni.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DrBubo77 #64863 üzenetére
Nem erről beszéltem, mint olvashatod:
"Ezért meg főleg kár a magyar Postát szapulni."
Vagyis a kamu TN-es dologról nem a mi Postánk tehet... A többi dologra nem reflektáltam, főleg, hogy az lehet a helyi postásotok mulasztása is, sőt több, mint valószínű.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DrBubo77 #64876 üzenetére
Mellément és onnan küldték hozzád, na ez a posta vagy az automata rendszer hibája, hogy rossz helyre szortírozta ir. szám alapján.Velem is volt már ilyen, a rossz postakör ilyenkor nyom rá egy stemplit majd a kézbesítendők közé teszik, ilyenkor bekerül megint a központi rendszerbe és jó esetben hozzád kerül.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DrBubo77 #64879 üzenetére
Nem feltétlen. Honnan tudod mennyit állt Miskolcon? Annyi, hogy mikor stemplizték, akkor indult el Miskolcról hozzád. Legalábbis szerintem. Szóval lehet dobálták jobbra balra Miskolcon is egy hétig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Kompakt vízhűtés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Android másképp: Lineage OS és társai
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest