Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
tegnap egyik arc 99-es játékosai mellett gold Donna volt. Amikor megláttam tudtam hogy lesz valami. Első félidő 1-0 oda úgy hogy nekem 5.6 eg volt. Mindent is kivédett. A másiknak 1 lövése volt egy gól másodikban folytatódott ez szóval 3 lövés 3 gólnál mondtam hogy ennyi
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
Hát nem tudom kivételesen ez a kupa tetszik nem meló jól szórakozom és ha jól tévedek ez még mindig egy játék amit azért csinálunk hogy szórakozzunk. Ebben még stressz sincs nem baxnak agyon gold csapattal a 99-es csapatomat aki jobb vagy dől neki a pálya úgy legyen lexarom most.
Mondjuk ennek a 99 lap dömpingnek is azért örülök mert ilyen csapattal vernek meg annyira nem húzom fel magam
-
EA's hit
őstag
válasz
kapeti07
üzenetére
Valami 12-es chemmel megyek undorito csapattal akik epp ott vannak a klubban, de 2 nap alatt 8/6 win. Dehogy kell a chemre figyelni
Amugy maga a kupa a rewardok miatt nagy pozitivum, de aki kitalalta hogy 3 hettel a jatek vege elott goldokkal kelljen jatszani a 98-99-es lapjaink helyett, akiket igy kb kiprobalni sincs ido, annak remelem leszarad a f.sza
-
kapeti07
senior tag
válasz
kapeti07
üzenetére
Most nézem 97-es Dinho 29 meccs alatt (WL/Rivals) 28 gól. Nálam nem is olyan rossz, előtte Malard EB-s lapja volt aki kellemes csalódás és 22 meccs alatt 28 gólig jutott. De jobban szeretek a kedvencemmel játszani! Lehet majd rárakok egy Rapid+-t hátha többet lehet kihozni vele.
-
Woodslave
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz
kapeti07
üzenetére
Mert passzolni a legnehezebb.
Viccen kívül..mondjuk én most találkoztam olyanokkal hogy olyanokat íveltek egymásnak hogy csak pislogtam..
Amúgy meg kell egy haver, és akkor mehet a 3v3 már csak 1 randommal.
Egyébként szerencsére itt nincs bíró, szóval ha nagyon önző az ember simán beleszállnak 2 oldalról, és volt-nincs csel
-
Woodslave
félisten
-
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
valszeg én is megcsinálom a reward után. Pénteken (ha szerver engedi) nyitunk aztán belepakolok. A coin megvan, de akkor nem tudom majd megvenni a season passt, bár arra elköltenék fifa pontot. Evora nem

95-re már nem tudom mert ellőttem azt az evot, ja meg akkor nem is lesz 5-5 szóval lehet elengedem. Tuti jó engem is mindig leszivat de mindegy
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
Rushban játszottak vele ellenem (mondjuk megint felmerült bennem a kérdés, hogy miért én kerülök mindig a szopórolleren teperő csapatba de mindegy
) brutál volt.Hétvégén viszont olyan jókat rivalsoztam, hogy teljesen fellelkesített a játék. Nem nyertem meg minden meccset volt pár élvezetes döntetlen, voltam egyszer feljutó meccsen de ott jobb volt a másik és őszintén szólva ki is léptem amikor 2-2 után lőtt egy gólt mert nem akartam kockáztatni hogy véletlenül nyerek aztán feljutok. Most is feljutás előtti helyen állok de tényleg maradok div 4-ben legalábbis az utóbbi napok alapján teljesen jó. Aztán lehet holnap meg jövők sírni
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Az első UT módot valamikor így tots idején kezdtem és egy hét alatt tots csapat volt, ami használható.
Az újaknak ilyenkor amúgy is jobban adja. És bármelyik tots lap használható. Nem elit szint de div2ig el lehet velük menni.
Vagy ha nyit valami nagyobbat eladhato lapot valaki akkor meg már 500k körül jó csapatot lehet osszerakni. -
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Ha egy kicsit is akarnák akkor tudnának tenni ellene.
De az pénzbe kerül, pár programozó bére havonta. és a PC piac amúgy is zsugorodik évről évre. Inkább szarnak rá. Ez is jól jellemzi ezt a céget. Nem a játékosok a lényeg mint régen volt, hanem a részvényesek.
Minél kisebb költséggel dolgozni és minél nagyobb profit. És a profitot növelni kell évről évre. -
rtrace
tag
válasz
kapeti07
üzenetére
"Azt sem értem, hogy ezek az LB/RB lapok pláne a CB lapok hogy állítanak meg egy Haalandot vagy Gullit-ot. Voltak próbálkozásaim, Dunn, Williams és Rolfo is volt a csapatomban, de volt nálluk jobb alternatíva férfi játékosokból."
Férfiaknál jobb opciók vannak, ez egyértelmű, de azért el lehet velük lenni. Van pár relatíve fizikálisabb játékos, akiket evózva meg lehet oldani a dolgot CB poszton is (+Renard, aki alapból se rossz).
Attól függ, ki mennyire van ráfeszülve az eredményre. WL-t én nem játszok, div2-höz ez meg simán elég:
#5401 Nandinagy:
"Nem hiszem, hogy minden promoban a lányok van túlsúlyban és ez ígyis van jól."Sőt, kb a negyede szokott lenni csak a promo csapatoknak.
Viszont a kiválasztásuknál még annyira sem kreatívak, mint általában, ugyanaz a néhány húzónév ismétlődik mindig. Kerr több, mint 1 éve nem focizott, de már van idén is 2 spec lapja. -
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Ugyanúgy ahogy megállítja a 170 centis férfi védő vagy a 170 centis Cannvaro,Cordoba. Ebben a játékban sosem számított annyit a testalkat mint a valóságban. Puyol kora legjobb védője volt ehhez képest a fifában mindig is egy szar kártya. Mert alacsony és lassú. Nem tudnak leprogramozni úgy egy játékot, hogy mondjuk ő mindig jó helyen legyen egy Militaohoz képest, mert akkor az utóbbit kellene lebutítani hozzá amivel ugyanúgy használhatatlan lenne. A testi erő is ugyanez.
Próbálták mérsékelni ezt az egészet a playstyleokkal, de ezzel meg annyira átestek a ló túloldalára, hogy ha a Brusieres Myles Lewis-Skellyvel ütközöl le testel egy 2 méteres csatárt az ugyanúgy összefog hullani a ps+ miatt. A nők ugyanezek. Pont emiatt nem érdekel az, hogy konkrétan női játékos-e vagy sem.
Ameddig Insigne meg Neymar vagy Messi mentek át bulldózerként a védőimen 170 centivel folyamat leütközésekkel addig miben más az ha mondjuk ezt egy 170 centis nő teszi meg? Neymarék sem úgy érvényesültek, hogy test-test ellen ellökdöstek mindenkit.
A játék már ott elvesztette a realitását, a csajokkal legalább bővült a játszható játékosok sora. Mostmár nem 5 játékos jó egy posztra hanem mondjuk 8. Túltoltva meg érzésem szerint nincsen a dolog. Nem hiszem, hogy minden promoban a lányok van túlsúlyban és ez ígyis van jól.
Ha valakit zavarnak a lányok azokat zavarnia kellene az is, hogy Buffon cm lappal rohangál meg Onana RW kártyával, vagy az, hogy mondjuk bronz kártyákból tudsz 94-s lapot csinálni. -
neo81
senior tag
válasz
kapeti07
üzenetére
Na, ezt akkor jól kifogtad.

Én az idei játékban eddig még nem nyitottam még hasonló kategóriájú játékost se, lehet azért, mert nem szoktam Icon Pickezni.Úgy döntöttem, hogy elszórakozok a folyamatos evozással.
Pl. ha csatár, akkor ezzel az evossal elleszek még egy jó ideig:

-
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Aki ezeket terjeszti kikéne lőni a holdra. De van még pár hasonló baromság:
-Bronzok a padra, hogy gyengébb ellenfelet kapj.
-Ikon nyitás előtt vegyél a piacról egy bronz brazil játékost és akkor brazilt nyitsz.
-Tedd be conceptbe azt a játékost akit megakarsz kapni.
-Ha nem várod végig a meccset erősebb ellenfelet kapsz.Millióból egynek bejön aztán megpróbálja előadni, hogy ez mindig bejön.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
kapeti07
üzenetére
Most ènis így döntöttem.Tele vagyok extra kártyával papíron (pl toty puskás meg base R9 hónapig extrák voltak, mostanában labdát nemtudnak átvenni,minden mellè fölè vagy elnyomják őket..)elkezdtem összerakni egy fcbayern keretet elköltöm a coinokat evokra ès velük játszom inkább...Vicc hogy az sbc kane most több gólt rúg mint az op csatárok.Minden hèten ez megy amint belekavarok vagy átrakom a formációt pár meccset megint simán hozok aztán küzdelem ès megvakulnak az embereim...Elitben 880pontom volt mostis,de egyik reward se adott semmit lehet direkt megtartom magamat div 1-2ben ott könnyebb megcsinálni objecteket ès funolgatok a Bayernes teammel.Hiányolok egy spiciális neuer lapot nagyon.
-
Digestive
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
Én a TOTY időszaktól már minden évben váltok 3 védős alakzatra. Innentől jön az öröm játék, ha a szerverek engedik.

Ma teszteltem és nagyon jól működött. 35re lehúzott def és kontra támadás.
Di Maria az idén is a kedvenc lapom. Brutálisan jó a mozgása és a kép is +1 pont. Maradona...
-
david368
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Na jó a 92-est, de az már mindegy.

, 36, 40, 42. Amúgy érdekes, este próbáltam és nekem is szinte csak 81-est dobált majd ma délután megpróbálom újra, nem hagy nyugodni, meg ha nem is ad semmit
A BD idején, 85x5. Olyan ritka az ilyen, h fontosnak tartottam képet csinálni róla... 

Sokat nem változott TOTY kezdetéhez képest 😂 A 2 EVO-val volt esélyem Toty lapra
LendvaiFeri1
Kristof_94