Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Stylerr
üzenetére
ki tudja ez már megy évek mint konteo. Ha a friendlyre vonatkozó hivatalos tájékoztatásból indulunk ki, nem rontja az ELO-t ha kilépsz, de valszeg aki eleget lépett ki azért látja hogy gyengébb ellenfeleket kap később ez alapján rontja talán.
Egyszer direkt próbáltam valamelyik évben akkor se volt semmiben más
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Nekem eddig az egyik legstabilabb védőm volt. Eladtam most a crash elött még 380k áron, de lehet hogy vissza fogom venni. Kell mellé egy gyors pár. De amúgy nem vállalhatatlan a sebessége. Az auto tackle meg a gépi rásegítés nála nagyon látványos. Ha oda lépsz vele, az fixen szerelés.
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Gondolom ugyanazt tudja, csak nekem a külön alkalmazás egyszerűbbnek tűnik. Amúgy nem is értem, h az EA miért nem másolja le egy az egyben. Csomó olyan dolog van benne ami nélkül már agyvérzést kapnék.
Eleve az egy gombnyomásos sbc kirakás. Vásárlásnál/listázásnál a Find lowest market price gomb. Stb
Ez is jópofa dolog. Kilistázza, h mik a napi újdonságok:
-
mettek
addikt
-
miro.
senior tag
+1. Kifejezetten tetszik a mostani jatek.
Jobb hogy nincs flipperezes,docogosebbek neha a passzok.
A vedekezes szvsz kifejezetten jo lett,nincs annyi vakfaszsag,meg ertelmetlen dolog.
Nekem eddig kurvara bejon a jatek.
Plusz a kapusok is mintha jobbak lennenek.
Illetve az oldalrol bepasszolt labdak nem jok allandoan.
Remelem nem kurjak el.
-
toxicjew
addikt
Ha a pontra gondolsz akkor igen, gondolom. Nem rendeltem még elő a játékot egyszer sem. Mondjuk most eléggé megjött a kedvem, szóval lehet kivételt teszek mégis. A többi bónusz, tehát a hero meg fasz tudja mi volt benne, az majd tán novemberben. Sztem most csak a fifapontot kapod meg, meg azt a pár kozmetikai cuccot, illetve tán egy evot.
-
toxicjew
addikt
Hát igen, a friendly mód még nagyobb cancer lesz, mint eddig. Egyébként a szóhasználatuk kb. megerősíti amin évek óta vitazunk itt, hogy wlen nem szabad kilépni, mert nem veszitesz formot. Mostmár friendlyben sem szabad. Szép munka ea
Még mindig azt gondoljuk, hogy ezek jó változtatások? Én biztosan nem
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az első tapasztalatok, h újra óriási lett a különbség az igazán gyors támadók és a védők között.
LendvaiFeri1
Kristof_94