- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stylerr #6678 üzenetére
ki tudja ez már megy évek mint konteo. Ha a friendlyre vonatkozó hivatalos tájékoztatásból indulunk ki, nem rontja az ELO-t ha kilépsz, de valszeg aki eleget lépett ki azért látja hogy gyengébb ellenfeleket kap később ez alapján rontja talán.
Egyszer direkt próbáltam valamelyik évben akkor se volt semmiben más
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr #3150 üzenetére
Nekem eddig az egyik legstabilabb védőm volt. Eladtam most a crash elött még 380k áron, de lehet hogy vissza fogom venni. Kell mellé egy gyors pár. De amúgy nem vállalhatatlan a sebessége. Az auto tackle meg a gépi rásegítés nála nagyon látványos. Ha oda lépsz vele, az fixen szerelés.
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr #2075 üzenetére
Gondolom ugyanazt tudja, csak nekem a külön alkalmazás egyszerűbbnek tűnik. Amúgy nem is értem, h az EA miért nem másolja le egy az egyben. Csomó olyan dolog van benne ami nélkül már agyvérzést kapnék.
Eleve az egy gombnyomásos sbc kirakás. Vásárlásnál/listázásnál a Find lowest market price gomb. Stb
Ez is jópofa dolog. Kilistázza, h mik a napi újdonságok:
-
mettek
addikt
-
miro.
senior tag
+1. Kifejezetten tetszik a mostani jatek.
Jobb hogy nincs flipperezes,docogosebbek neha a passzok.
A vedekezes szvsz kifejezetten jo lett,nincs annyi vakfaszsag,meg ertelmetlen dolog.
Nekem eddig kurvara bejon a jatek.
Plusz a kapusok is mintha jobbak lennenek.
Illetve az oldalrol bepasszolt labdak nem jok allandoan.
Remelem nem kurjak el. -
toxicjew
addikt
Ha a pontra gondolsz akkor igen, gondolom. Nem rendeltem még elő a játékot egyszer sem. Mondjuk most eléggé megjött a kedvem, szóval lehet kivételt teszek mégis. A többi bónusz, tehát a hero meg fasz tudja mi volt benne, az majd tán novemberben. Sztem most csak a fifapontot kapod meg, meg azt a pár kozmetikai cuccot, illetve tán egy evot.
-
toxicjew
addikt
Hát igen, a friendly mód még nagyobb cancer lesz, mint eddig. Egyébként a szóhasználatuk kb. megerősíti amin évek óta vitazunk itt, hogy wlen nem szabad kilépni, mert nem veszitesz formot. Mostmár friendlyben sem szabad. Szép munka ea
Még mindig azt gondoljuk, hogy ezek jó változtatások? Én biztosan nem
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest