Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Másodjára sem lett meg a kvali, szánalmas szar az egész. Győzelemmel kezdtem, aztán 2 vereség, 1 győzelem, szóval 4/2, aztán jött 4 vereség. A 9. meccset 0-3-ról fordítva nyertem meg 7-6-ra a 120. percben, az utolsón pedig sima 3-0 ide, majd elkezdődik a 2. félidő, és a gyerek kilépett valamilyen csalással, amitől engem is kidobott a FUT-ból a játék. Igaz nem számolta be vereségnek sem, de a tükörsima győzelmemet azt baszhattam. Az újrázáson pedig természetesen 5-4-re kikaptam.
Undorító, gusztustalan, szánalmas foshalmaz ez, nem pedig játék. Még 2 éve, amikor 9 meccsből kellett 5 win a kvalin, akkor sem fordult elő, hogy 2x egymás után ne sikerüljön, most meg kapásból így indul. A játékmenet egy fos, a kvalit képtelen vagyok megcsinálni, ráadásul semmi jó nyitásom sincs, nagyon könnyen lehet, hogy még a hétvégén letörlöm a picsába ezt a szart, és végeztünk egymással egy életre.
-
modflow
veterán
A játékban hogy lehet tiltani azokat a férfi nemiszerv cimbáló kis örökítőanyagokat, akik állandóan szünetelnek, megvárják a 35 mp-et, majd újra és újra ezt csinálják és persze hasonlóakat?
-
Szigma70
addikt
Sajna lejárt, bocsi
Ebbe az 50K-s wingeres fejlesztőbe érdemes beletenni a Fati srácot?
Meg kell gondolnom, mert hosszú távon kell gondolkodjak, nincs felesleges 50K-m egy olyan lapra, amit késöbb nem tudok beépíteni. Sajnos most is csak úgy, hogy épp ki van hegyezve a chem, bárki mozdulna, borul az egész. -
thebigK
addikt
sejtettem hogy szar lesz, de azt nem hogy ennyire. 7 meccs után 3 szutyok winnel állok, késő este megnézem még mennyiben más a gameplay, ha nincs jelentős változás, én be is fejezem az idei rész. Nemtudom elképzelni miért ilyen kiemelkedően szar nálam, de ez játszhatatlanul delayes
-
Szigma70
addikt
Számomra már az is meglepő, hogy lenne valakinek erre a lapra 400K-ja 1 hét után
-
Dzsoki92
senior tag
Olyan 400 körül érkezik. Szerintetek érdemes kirakni ?

-
Digestive
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Teszi a dolgát szépen.
Tényleg úgy van ahogy Boras is megemlítette a védekezős videójában. Most a pay to win-t úgy kell csinálni, h értelmes védőket veszel, mert mással nem lehet védekezni.
Nálam is hatalmas a változás. Vereség nélkül mentem végig a Div6-on és a második próbálkozásra a kvali is totál simán meglett 7 winnel. -
Izéjose
tag
Ki mit választott a 20. Szintű milestone lapok közül ?
Én Reis el szemezek bár egyik sem számít nagyon extrának. -
mr.dana
aktív tag
Hát bmeg .. ez már a vicc kategória : 83+ upgrade kirakom - azt konkrétan nem is figyeltem hogy csak egy lap lesz benne - de mindegy .. jön egy 83 as Brozovics - akit amúgy bedoptam az sbc - be - meg még pár 84 est is -- király
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Őrült vagy, gameplay milyen? Sár, vagy tűrhető?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Elkezdtem az első wlt idén 10-0 eddig.
De nagyrészt azért mert minden klubban lévő kölcsönikont bedobtam
Nemvolt olyan nehéz dinho gullit henry 3assal elől
Este befejezem ez így kiindulási alapnak tökéletes.Cél még egy 6-8 win és elégedett leszek hátha sikerül makkolni valakit. -
raven84
senior tag
Most akkor gold meg promo verzió egyszerre van a pakkokban? Van erről valami hivatalos infó is?
-
Woodslave
félisten
na tegnap nyomtam 3 rivalst. Most jutott el a div 8 oda, hogy nekem való (vagy inkább a csapatomnak
)Mondjuk a játékmenet egy kabaré. Korábbi években csak néztem amikor írtátok ezt a pinballt, mert én ennyire nem vettem észre, de most ez a bukdácsolás, egymáson átesés, passz oda xar vissza xar stb már nevetséges.
Arra gondoltam, ha ez egy ingyenes játék lenne (ezt is leírtam már korábban, hogy az ut-nak külön egy ingyenes játéknak kellene lennie és akkor mehetne a pay-to-win a packokkal, fizetős season pass amit akarnak) akkor elbohóckodnék heti pár meccsel, de fizetni ezért most nem vagyok hajlandó
-
EA's hit
addikt
Este team2 jön, vagy valami más?
-
Kristof_94
nagyúr
Én kihagyom az első wl-t, mert jövő héten vizsgám lesz, de a következőre remélhetőleg már be tudok nevezni. Nektek viszont kitartást és és lelki nyugalmat, már ha utóbbi létezhet egy wl alatt/után.

Amúgy nekem eddig nem rossz a játék, de sokszor nagyon úgy érzem, hogy katasztrófa a gameplay. A szokásos mocsár, delay, script. A csapatom egyelőre nagyon alap és még 40k sem gyűlt össze, de hátha nyitok majd valaki jót. -
miro.
senior tag
Azert az hard hogy 3 nap 3 83+-bol 3x 83-ast nyitottam,ketszer duplicate.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Hagyjátok énis eddig mindig elit voltam meg 16-20 winek wlben az idei rész egy viccnek is rossz.13-2 re nyertem meccset úgy hogy azzal szórokoztem direkt túlnyomom erőt stb mindent korrigált a gép...másik meccsen meg 125.percben 1pwrces hosszabitásra kapok úgy olló gólt hogy az emberem hasán át megy be a labda....rivalsban is ez ment nyertem zsinorban 4et rewardok után utánna kövi meccs 1-1 lett 28-1 kapura lövéssel úgy hogy 9!!!!kapufát löttem egyetlen gólomat úgy rúgtam mint az amerikai fociban átvittem a golvonalon mert semmi nem ment be....azt az 1gólt is úgy kaptam hogy werner lőtt kapura dias blokkolt nyilván visszapattant elé lövésre kapus meg lefeküdt....azt érzem semmi ráhatásom nincs s arra ami történik.Eddig olyan jól eljátszottam minden fifával leültem jól éreztem magamat mentek a cselek gólok minden ha kikaptam röhögtem mentem tovább most olyan szar a gameplay hogy nemtudom élvezni...játszottam este 3 meccset de az első után már untam....fél óra után kikapcsoltam inkább csak felkúr.
-
Jinxb1rd
addikt
Én most ezért hagytam abba, a kullancsozás miatt, alias constant pressure. Értelmes körülmények között simán hozom a meccset, majd bekapcsolják ezt (vagy már alapból így kezd) és onnantól nem lehet normálisan passzolni és onnantól egy barom játék lesz az egész. Értem, hogy labdaszerzésre van kitalálva, de attól az én játékosaim ne rontsák már el a passzokat ha semmi bajuk. Egyetlen megoldás rá ahogy észrevettem, hogy én is full pressurre kapcsolok. Utolsó meccseknél sok ilyennel találkoztam és én ezt meguntam, ennek a funkciónak nem is kellene léteznie vagy nagyon limitálva, amikor a játékos tényleg tartogatja magánál a kapu előtt a labdát.
Ezzel megölték most nálam a játékot. Nem az a bajom, hogy így nem nyerek, mert tudok, de francnak van kedve stresszelni a játékon 15 percig. Olyan büdös szoktam utána lenni, rohadtul káros az egészségre.
tuti nem fizetek elő rá.

-
miro.
senior tag
Aki kicsit metan jatszik,az felviszi a labdat a csatarokig,ott meg elkezd forgolodni.
Ezt ha 16os elott elkezded es 90percig csinalod,ketszer fixen bemesz vele.
Borzalmas komolyan.
En meg passzolgatok,arra meg persze ugy mennek mint a kullancsok.
-
bodnar123
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Amúgy szerintem div 4ben nem vakok vannak. Valahol onnan lehet kvalizni a pro valamire. Gondolom az elite div alja még ott van. Mondjuk nekem mindegy. Ez így nekem továbbra is játszhatatlan. Gyakorlatilag a védekezés megoldhatatlan. Egyszerűen nem tudok a játékban 3mm pontosan odamenni egy atomanti gyorsasággal forgolódó scifi lényhez... Mondjuk az sem segít, hogy amikor sikerül, akkor is köténybe elmegy vagy a lábán át. Bánom is én.
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Végre most már nem csippan a PS5 bekapcsoláskor. Egyik legjobb feature
Amúgy ez a gyász EAFC24 még mindig random elveszti a beállításokat, és controller+visual beállításokat újra be kell állítani.
Applikációban a duplákat továbbra sem engedi mindig klubba tenni, ha közben sbc-ben végzi az ikerpárja.
Off: jó itt látni az avatarod, már azt hittük valami gáz van anno.
-
thebigK
addikt
Brutalisan fos wl lesz, mar elore latom, nalam csucsidoben (is) vallalhatatlanul nagy delay van, nemtudom miert ennyivel szarabb mint tavaly volt, de div4ben full vakok vernek el, jatekosaim mint a nyerges vontató kb ugy fordulnak, ez kb szellel szembe hugyozas lesz egesz evben asszem. A tavalyi 14-16 winek kozeleben sem leszek
ez a marquee is csak felbasz. Bevasaroltam city-arsenal jatekosokbol, lofasz profit, de a torino jatekosok meg tobb ezerert mennek, vicc
-
Digestive
veterán
A menü már előrevetíti a játékmenet minőségét.
-
Archman 3
tag
Sziasztok. Szerintetek ma érdemes eladni a játékosokat, vagy holnap még feljebb fog menni az áruk?
-
Aguinaga
őstag
Jól látom, hogy appban még mindig nem sikerült megoldani, hogy minden féle Arsenal játékost elfogadjon az MM sbc-je?
-
gjoe
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerinted hány lapot osztogatnak/csapat Kristófom? Ha feltünt Guimaraes kapott már tőletek.
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy látom a holnapi teamben sincs Newcastle játékos, nem igazán értem.
-
Digestive
veterán
Meguntam a szerencsétlenkedést a gagyi CB lapokkal. Nagyon ajánlom Carvalhot mindenkinek. Ez a lap végre magától is teszi a dolgát.
Ez az Anticipate+ Playstyle valóban látványos. Hozzá tapad a labda ha a támadó közelébe ér.
Ez a lap pedig megér egy külön misét 900 coinért.
és 5WF. -
Jinxb1rd
addikt
Sztem ilyenkor pakkokat se szabad nyitni, azt is érdemes hétvégére hagyni

-
|AP|
veterán
1200-ért elmentek a Kaluluk. Van, amit olcsóbban vettem, van amit drágábban, összességében megúsztam egy kis mínusszal.
Nem való nekem ez a tradelgetés, el fogom én ezt engedni
-
gjoe
addikt
Na az ilyenek miatt vettem spec routert amiben elsőbbséget kap a box. Van benne valami gamer mód.
Ha elkezdett a család filmet nézni akkor érezhető volt játék közben. A legdurvabb az volt tavaly mikor a gyerek ps5re közben elinditott egy játék letoltest. A teljes savszelesseget elvette. A letoltes jött 500megaval, foci meg meghalt a boxon. -
bodnar123
őstag
Hát akkor persze, ha leterhelt a net. De általában maga a játék 10mbit-nél aligha használ többet. A netflix az már full hd-ba sokat, de az sem hiszem, hogy 20-30nál többet eszik. A sávszélességtől csak akkor múlik a válasz idő (ping), ha elfogy, mert többet használsz. Persze ha valaki hozzáértőbb kijavít azt megköszönöm. Na meg persze lehet, hogy jobb routert adtak a net növekedéssel. Az már dobhat rajta.
-
EA's hit
addikt
válasz
xyzikeee
üzenetére
Az elejen az sb-ket erdemes porgetni, es kihuzni egy rakas objectivet, ami jo packokat ad. Az eletedet is elunod, de 1-2 nap alatt ossze lehet szedni vagy 10 db 50 es 100k-s packot, ami az elejen nagy segitseg lehet. 250 gol, 400 golpassz, bronz es silver teames meccsek, first owned meccsek stb.,van egy csomo obj, ami any fut game mode, tehat beginneren is kihuzhato. Plusz ha tolod a momentset, ott is van trade 50k-s pack talan 65 csillagert.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ez a része ismerős, ebben tapasztalt vagyok. Hogyan kell szépen, lépésről lépésre leépítenem az idegrendszerem önszántamból...

A korábbiakkal játszottam.
De most ilyen szempontból nyugodt vagyok ( még 1-2 napig
) és gondoltam nemrég jött ki a játék, most esetleg még össze lehet pakolni valami jobb csapatot anélkül hogy már ilyen kék, lila meg kitudja milyen szuper lapok rohangáljanak ellenem a legalsó divizióba.
Szóval várom a tanácsokat.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
2 napja van meg a játék és szeretnék elindulni az UT-ban.
Aki tapasztaltabb és jobban benne van a dologban mint én, tudna tanácsot adni, hogyan lenne érdemes épitkezni?Ai ellen kezdtem Squad battles meccseket Professional szinten, ami a gyenge csapatok ellen sima, viszont a nagyon erősek ellen azért necces hogy győzök-e.
Ezen kívül a Momentseket kezdtem el.
Jelenleg 5000 coinom van, nem igazoltam senkit még.
Köszi a segítséget!
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Valószínűleg nem az a plusz 20 ms a befolyásoló, de azért valahogy akiknek jobban megy, azok szerintem 20 körül vannak, vagyis akkor újabb felmérő kérdés. Van olyan, aki 30+ pingel ér el 16+ wineket köztünk? Amúgy nekem is kb este teljesen mindegy, hogy 30-38 vagy mobilnetről 50. Gyakorlatilag ugyanaz.
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem vagy egyedül. Én konkrétan szégyelltem magam tegnap. Egy 77es gold common csapat vert szarrá.
Pedig nem játszott jól az ellenfél. Normál körülmények között esélye sem lett volna, de a rendszer tett róla.
A csapatom mint akiket kipányváztak a legelőn.
Egy passz nem ment saját jatekoshoz. De már csak röhögni tudok az ilyen meccseken és nem töröm a kontrollert. -
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
A röhej az, hogy én pld. 20-as ping alatt nem is indítok meccset. Álltalában 16-18 között szokott lenni, de ugyan úgy hátrányban vagyok a németek, lengyelek ellen, vagy akárki ellen, ha úgy dobja,
Kipróbáltam, hogy bementem olyan meccsbe, ahol ilyen 30-35 ös pingek voltak, és pont ugyan olyan volt, mint a 15 ös pingel, csak itt mind a ketten vakon voltunk. Mondjuk így legalább kiegyenlített volt a meccs
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Szerintem annak sincs semmi jelentősége, milyen ping van odaírva meccs előtt. Ugyanazokra a kapcsolatbeli dolgokra panaszkodik itt a fórumon is az akinek 18 a pingje, az akinek 32, meg az akinek 60. Nekem évek óta szinte mindig 30-38 között mozog, 30 alattit még sosem láttam szerintem. De mégis sokszor két egymás utáni meccset sem lehet összehasonlítani, annyira más a kapcsolat. Szerintem csak random odaír egy számot az EA, aminek igazából nem sok köze van a valósághoz. Kb. mintha a közútkezelő odaírná a Szeged-Békéscsaba útvonal mellé (~100 km) a táblákra hogy 200 km a távolság, de ettől még ugyanúgy 100 km-t kellene megtenned, hogy odaérj, és ugyanúgy 1,5 óra lenne a menetidőd, hiába van más kiírva az út mellé. Vagy én is beírhatnám egy adatlapra hogy 55 kg vagyok, attól még nem lennék annyi
-
Szigma70
addikt
Nálam 2 napja az megy, hogy nézem a monitoton futkározó, ólommellényben, mellig érő híg fosban vakon álldogáló játékosaimat, ahogy a bekólázott szedett vedett non rare ellenfelek alázzák őket.
Mondanám, hogy jó műsor ez, de ennyi erővel nézhetném a Rosalindát, vagy a Tényeket is a TV-ben, az is van ennyire tartalmas. -
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Ne húzd fel magad. Van, akinél 8ból 8 véletlen. Van akinél nem. Mindenki abban hisz amit akar. Viszont igazából teljesen mindegy, mert ez akkor is ennyit tud. Ha erősek lennénk nem játszanánk, csak pl én kitartó típus vagyok, és nem akarom el hinni, hogy ez ilyen. Biztos bennem van a hiba, de valahogy még az anomáliákra (pl.8/8) azóta sem kaptam jobb magyarázatot. Egyelőre keresem azt, hogy hogyan lehet védekezni ebben a csodában. Ok, hogy lecsavarták az auto tacklet, de nekem a szerelés gombbal sosem szerelt jól. Persze lehet rosszul nyomom, de fél másodperccel előre (kb ennyi idő után szerel) sosem tudom előre, hogy mikor lesz ott a labda. Ha meg ugye elrontom, akkor meg gól, mert a másik védő legtöbbször ellenkező irányba, a labdától távolodva mozog. Szóval ja. Elég esélytelen. Amúgy az itteni ügyes játékosok sűrűn nyomjátok a team press gyors beállítást? Azzal általában könnyű labdát szerezni, és ha rushol az ellen, akkor jó használni, de pl molnar gabonal sosem látom, hogy nyomkodná,de közben meg olyan mintha igen várom a prok válaszát. Na meg kinek milyen pingek vannak? Nekem tavaly 28 kb most 38... Biztos a föld mozgásával távolodtam a szervertől.
-
miro.
senior tag
Ma en is 5 meccsbol 4x egy vereseg.
Konkretan volt 10 helyzetem az ot leccsen.
Allnak a jatekosok a palyan.
Amikor nalam van a labda olyan mintha sakkoznek.
Viszont amikor vezet az ellenfel,egybol helyzeteim vannak. -
EA's hit
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Es ha ugyesebbeket dobott be, az szerinted teljesen veletlen? Ugyan mar. Az hogy 1-2 meccsen konnyebb/nehezebb ellenfeleket kapok, az oke. De hogy az egyik nap 7 meccsbol mind konnyu ellenfel, a masik nap meg 8 meccsbol mind baromi nehez, az normal valoszinusegszamitassal teljes keptelenseg. Mintha az egyik honapban zsinorban 5 lottoszelvenyed nyerne, a masik honapban meg egy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez az Anticipate+ Playstyle valóban látványos. Hozzá tapad a labda ha a támadó közelébe ér.
és 5WF.