Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Teszi a dolgát szépen.
Tényleg úgy van ahogy Boras is megemlítette a védekezős videójában. Most a pay to win-t úgy kell csinálni, h értelmes védőket veszel, mert mással nem lehet védekezni.
Nálam is hatalmas a változás. Vereség nélkül mentem végig a Div6-on és a második próbálkozásra a kvali is totál simán meglett 7 winnel. -
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem egy nagy eresztés de nekem bevált mikor behoztam szinte mindig...Érdekes szélesebb mint cr
Egy ilyen lukaku efektus de megerőszakolja a védőket
Énis azért raktam ki mert volt dupli kimmich dupli verratti.Erre jó volt majd holnap megnézzük promoval érkezik-e valami szépség.Szerintem átállok bundes bpl hibridre Nkunkut néztem oda Kane mellé .Elég érdekes lenne és Coman musiala sané mögéjük kezdem megszokni új cselezéseket egyre jobban érzem -
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
"Advanced Defending" - az miaz?
Amúgy egyetértek. Rosszabbat vártam. Féltem az új hypermotiontől, de tényleg jobbak a mozgások, az animációk. Mintha a passzok is jobbak lennének, egész pofás támadásokat lehet vezetni és szép gólokat rúgni.
Persze mindezt jellemzően SB meccsek alapján mondom, rivalsban azért van mocsár néha rendesen.
Az evolutions nekem is tetszik, a kapott pontokból egy ezrest ellőttem Fatira, ha meglesz a 85-ös lapja, akkor egy ideig meg lesz oldva a csatárkérdés -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Na én ezektől égek ki csak...Ezek a bohóc Marcell kártyák mellé még ezeket a másik bohóc lapokat is kerülgetni....Érdekes lesz az esélyt megadom neki nekemis ez lesz az utolsó fifam szerintem a next gentől hányingert kapok old genre meg nemfog több kijönni elvileg meg egyre inkább olyan irányt vesz a történet ami nem tetszik.Megpróbálom adok neki egy esélyt de ez az első rész amit nem azzal az izgalommal várok hanem inkább csak megnézem mit tud és kb sajnálom megvenni látva ezeket a totw meg ikon predictionokat.Elkeserítő hogy ilyen irányt vett a fifa is..Plusz erre még rájön a fifa 23 pay2win módszere hogy hiába vagy elit ha a sok nyomi pénzes gyerek szétvásárolja magát és minden sbct kitud rakni.
Még mindig nem rendeltem meg ennyire agyalok rajta eddig ilyenkor már levolt töltve -
EA's hit
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A legjobban vszeg úgy éri meg, ahogy te is mondod, de egészen black friday-ig érdemes várni a játék megvételével, legalábbis eddig minden évben így jött ki a legolcsóbbra, igaz nem nagy különbséggel. Én is így tervezem, bár én most azon is nagyon sokáig agyaltam, hogy belekezdjek-e az újba. Végül belekezdek, de szinte biztosan ez lesz az utolsó, és az is benne van, hogy amíg tart a Play Pro (1-2 hónap), addig besokallok tőle és akkor ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Subaru topik
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nálam is hatalmas a változás. Vereség nélkül mentem végig a Div6-on és a második próbálkozásra a kvali is totál simán meglett 7 winnel.
annyi hogy paypalra utalnak ami miatt ha nem költesz vagy nincs aktív fiókod kell várni 15 naponta hogy hozzáférj de minden megjott becsülettel.aztán töröltem a fiókot mindennel együtt