- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #1206 üzenetére
Ne húzd fel magad. Van, akinél 8ból 8 véletlen. Van akinél nem. Mindenki abban hisz amit akar. Viszont igazából teljesen mindegy, mert ez akkor is ennyit tud. Ha erősek lennénk nem játszanánk, csak pl én kitartó típus vagyok, és nem akarom el hinni, hogy ez ilyen. Biztos bennem van a hiba, de valahogy még az anomáliákra (pl.8/8) azóta sem kaptam jobb magyarázatot. Egyelőre keresem azt, hogy hogyan lehet védekezni ebben a csodában. Ok, hogy lecsavarták az auto tacklet, de nekem a szerelés gombbal sosem szerelt jól. Persze lehet rosszul nyomom, de fél másodperccel előre (kb ennyi idő után szerel) sosem tudom előre, hogy mikor lesz ott a labda. Ha meg ugye elrontom, akkor meg gól, mert a másik védő legtöbbször ellenkező irányba, a labdától távolodva mozog. Szóval ja. Elég esélytelen. Amúgy az itteni ügyes játékosok sűrűn nyomjátok a team press gyors beállítást? Azzal általában könnyű labdát szerezni, és ha rushol az ellen, akkor jó használni, de pl molnar gabonal sosem látom, hogy nyomkodná,de közben meg olyan mintha igen várom a prok válaszát. Na meg kinek milyen pingek vannak? Nekem tavaly 28 kb most 38... Biztos a föld mozgásával távolodtam a szervertől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest