Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz EA's hit #1206 üzenetére

Ne húzd fel magad. Van, akinél 8ból 8 véletlen. Van akinél nem. Mindenki abban hisz amit akar. Viszont igazából teljesen mindegy, mert ez akkor is ennyit tud. Ha erősek lennénk nem játszanánk, csak pl én kitartó típus vagyok, és nem akarom el hinni, hogy ez ilyen. Biztos bennem van a hiba, de valahogy még az anomáliákra (pl.8/8) azóta sem kaptam jobb magyarázatot. Egyelőre keresem azt, hogy hogyan lehet védekezni ebben a csodában. Ok, hogy lecsavarták az auto tacklet, de nekem a szerelés gombbal sosem szerelt jól. Persze lehet rosszul nyomom, de fél másodperccel előre (kb ennyi idő után szerel) sosem tudom előre, hogy mikor lesz ott a labda. Ha meg ugye elrontom, akkor meg gól, mert a másik védő legtöbbször ellenkező irányba, a labdától távolodva mozog. Szóval ja. Elég esélytelen. Amúgy az itteni ügyes játékosok sűrűn nyomjátok a team press gyors beállítást? Azzal általában könnyű labdát szerezni, és ha rushol az ellen, akkor jó használni, de pl molnar gabonal sosem látom, hogy nyomkodná,de közben meg olyan mintha igen várom a prok válaszát. Na meg kinek milyen pingek vannak? Nekem tavaly 28 kb most 38... Biztos a föld mozgásával távolodtam a szervertől.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés