- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #1208 üzenetére
Szerintem annak sincs semmi jelentősége, milyen ping van odaírva meccs előtt. Ugyanazokra a kapcsolatbeli dolgokra panaszkodik itt a fórumon is az akinek 18 a pingje, az akinek 32, meg az akinek 60. Nekem évek óta szinte mindig 30-38 között mozog, 30 alattit még sosem láttam szerintem. De mégis sokszor két egymás utáni meccset sem lehet összehasonlítani, annyira más a kapcsolat. Szerintem csak random odaír egy számot az EA, aminek igazából nem sok köze van a valósághoz. Kb. mintha a közútkezelő odaírná a Szeged-Békéscsaba útvonal mellé (~100 km) a táblákra hogy 200 km a távolság, de ettől még ugyanúgy 100 km-t kellene megtenned, hogy odaérj, és ugyanúgy 1,5 óra lenne a menetidőd, hiába van más kiírva az út mellé. Vagy én is beírhatnám egy adatlapra hogy 55 kg vagyok, attól még nem lennék annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest