- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
10900 - 10801
11357 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-07 17:01 Téma összefoglaló
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci74
senior tag
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Ratrak
aktív tag
Nah, jó olvasni, hogy zajlanak az események, még ha nem is mindig minden pozitív, de akkor is, élet, na AZ VAN

Ma délután "kávé-gourman" kollegám (van ilyen kifejezés?
Mostmá' van!
) áthívott kóstolni, szóval most pörgök, mint a ringlispíl (és ilyen kifejezés van?
), gondoltam, akkor kivételesen este ülök be a kormány mögé, és megyek egyet a "nedves Japán álom" fantázianevű szakaszokon (rossz az aki jóra gondol
) -
Találtgyerek
Topikgazda
-
dundi94
tag
Köszi a tippet! Nem, zokniba szoktam használni, azért is került rá a szőnyeg, kicsit puhább legyen a sarkamnak.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
dundi94
tag
Sziasztok!
A hétvégén befejeztem én is a VB-t. Mivel az első nap kuka volt, így nagy tét nekem nem volt, de azért próbáltam sietni. Közben összeállt az új pedál is, így a harmadik napot már azzal teljesítettem. Jó lesz, de még egyelőre a hozzászokás folyamatában vagyok. Lehet majd kicsit állitgatni is fogom, majd meglátom. Köszi a szervezést!
Dobok ide egy két képet az elkészült taposóról. Nem a legszebb, de kb 2 üdítő árából megvolt.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Steve1207
veterán
Most zavarjam le azt is?

VB: most leültem és lenyomtam mind a 3 napot. Toyota kivételesen, baromira nem érzem ezt az autót, alig kell visszaváltani is.
D1: siralmas volt, 7km defeketet lenyomtatm, faltól falig az elejében is pattogtam, már szinte az első szakaszokon. Kivételesen nem is nézegettem mi a határ meg hogy kellene menni, nem igazán éreztem ezeket a virágágyásokat.
Ami a fő bajom volt amúgy az esés keléstől függetlenül, hogy megint elfogyott a lágy és jobban csúsztam, mint terveztem és a száltől nincs hova. Ment vissza mindenhol a keményebb keverék, azzal megint egyből otthonosan éreztem és csak saját bénaság volt a többi.
D2: itt is becsúszott úgy 3 km defektes szakasz, de itt se akartam cserélni arra a kis időre. Volt pár 360 (amiket elég szépen irányba rántottam mindig) és árokba menés (amiből elég csúnyán alig bírtam kijönni). A legjobb az volt, amikor egy 90 foknál elcsúsztam és pont lecsúszott az útról a hátra és felakadtam valamiben, aztán mentem már előre hátra, hogy valami legyen
Egyébként nem tudom hol szeditek ezeket az időket össze, szóval kicsit mérges is vagyok magamra.
D3: na itt egye fene alapon nem szokásom amúgy se mondom hiába ez a sok padkás virágágyás jelleg, megpróbálom a régebbi stílusú vezetésem (előző vb óta nem ültem megint rigben, szóval nem igazán akartam). Első két szakasz azt hiszem elég jó lett, S3-on már bukdácsoltam, két 360 és még így is hoztam az előzőek alapján a "megszokott" időm. Úgyogy toltam neki, valamennyi azért jöjjön vissza, ha már a defektes résszel elbénáztam.
A D3 volt összességében, amit élveztem, csak én ha nem látom be a kanyart már akkor fékezek, szóval időben nem lett ez így se rossz, csak ugye vb, meg könnyen TD lehet itt, aztán csak nem kellene kockáztatni annyit.
Kb ennyi volt, kicsit fárasztó volt ez a 200+ környéke km megint egyben, de nem volt rossz, múltkor fárasztóbb volt. -
csoxy
csendes tag
gratula, és köszi a szervezést

-
Találtgyerek
Topikgazda
Ha már elindítottam a gépet a FUN indítása miatt, akkor már befejeztem a VB 3. napját is.
Hiba nélkül lement ez a nap is. A 6 szakaszból sikerült 4-et megnyerni. A 2 rövid szakaszon közel tudtam lenni Ottó idejéhez, de megelőzni nem tudtam.
Az eddigi versenyeket is élveztem a Citroen-el, de
most a Toyotával tudtam a győzelemért harcolni, ami még élvezetesebbé tette az egészet. Nagyon jót versenyeztünk Ottóval. Komoly tempót diktált egész verseny alatt.
Van pár szakaszról videó, azokat jövő héten feltöltöm. -
Találtgyerek
Topikgazda
-
Amiga
tag
Látom, élesedett a japán fun race. De jó, de jó.

-
Sziszifeca
őstag
megvan, az openxr beledumált.
-
Sziszifeca
őstag
-
Bandit21
veterán
Néha csinálja sajna.
Egy ilyen három oldal kódot nem dob amit ha be másolsz egy ablakba akkor indul? -
Sziszifeca
őstag
-
YxVs
senior tag
Van Daemon Tools a gépeden?
Azt kell leszedni.
Nekem is az oldotta meg. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok. 1 hónapja nem játszottam, mondom most tolom kicsit, de nem indul el

Bejön az anticheat, és utána a logo és leáll. letöröltem, az appdata könytvárból is a dolgokat, de ugyanúgy nem jó. próbáltam -dx11-el indítani azzal se jó.
Mi a franc van ezzel a gameval? -
Bandit21
veterán
-
Bandit21
veterán
Köszi igen "sajnos" első nap sok nálam gyorsabb td-zett így van esély fű alatt bekúszni az összesített top 10-be talán.
Hú még messze nagyon, most vagyok 5 hetes, 7 hetesen lesz első rtg kontroll, akkor nézik mit alkotott az élő szövet a fém vázon és mondják meg abból, hogy mikor indulhat a terhelés, de az valami 4 hetes folyamat, ami azzal kezdődik, hogy már nemcsak le érhet de le is tehetem és a végén majd mehet rá teljes testsúly. Az valamikor április eleje.
Aztán a plusz terhelés más tészta, nagy valószínűséggel IRL autóban kuplungot (a családi Kodiaq kézis) valamikor augusztus szeptember körül nyomok, tehát nyár vége ősz eleje, amikor meg fogom tudni próbálni az lc-t úgy, hogy biztos tudom, hogy egy féktáv végéig tudom nyomni akár.
De a VB-t pl azért csináltam meg "előre" tegnap, hogy ha indul a fun/rwd akkor hétvégén már bele tudjak kóstolni.
SŐT!
Sose tudtam hol van a rallycross pálya és múltkor a portugál alatt jöttem rá, hogy ott de az kimaradt és akkor maradt félbe a Colin szöcske külön játékom így már tervben is van, hogy mindenféle bolond időjárás és napszak kombinációban összerakok egy szöcske terelő B fun-t a "pályán".
-
Gomez86
őstag
-
Ratrak
aktív tag
Köszi! Igen, valszeg a defekt nélkül jobb lenne a végső pozi, de ugye nem "milettvolnázunk"
Így is jó, meg a lényeg számomra megvolt: az élvezet! 
Igen, még aznap töltöttünk mindent, ami kell, már a szervizben vannak a papírok, rendelik/intézik az alkatrészeket és majd hívnak, ha mehet az autó. Addig is bőven használható, ez csak egy ilyen extra... szivatás volt ettől a héttől. Nyilván így is lesz értékvesztés, blablabla, de ez van, ez csak egy tárgy.
Mondjuk még mindig fura, hogy hogyan tudott nekem jönni, konkrétan át kellett mennie az út túloldalára, hogy nekem jöhessen, ha ilyen szinten nézte be a dolgokat, akkor még szerencse, hogy ezt a mi csendes utcánkban csinálta, ha egy utcával odébb játssza ezt, akkor minden résztvevő meghal... Mondjuk szegény néni, 60+os, válás közben, nyilván éppen a telóját pötyögte és/vagy nem látott ki a szélvédőn.... Nem mentség, nyilván.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Ratrak
aktív tag
Ma én is beestem a célba a D3-n is.
Érdekes verseny volt számomra, többnyire egészen jól ment, és igazából végig élveztem is.
De sajnos mindig van egy "de".
Itt most az volt, hogy valahogy picit hajlamos voltam le-lecsúszkálni az útról - nem nagyon, de "épp eléggé"....
Volt, hogy ettől egész picit beakadt az eleje, ami megdobta az autót, aki így motornak képzelte magát, és csak két kerekét volt hajlandó használni...
...volt, hogy beakadt egy nagyobb bokorba, és ettől beforogtam, elvétettem a kövi bólyát, és megint nulláról kellett felgyorsulni...
...és volt, hogy sajnos beakadt az eleje és defekt lett belőle - ezen a versenyem "verseny" része kb. el is ment sajnos
Egyik sem az a rettenet nagy hiba, de hibák természetesen ettől még, kisebb-nagyobb időveszteséggel jártak, bár az autóm komolyabban nem is sérült egyiktől sem, és a szervizekben sem volt semmi horror.Viszont mindentől függetlenül élveztem ezt az állomását a versenyünknek, pedig a Lengyel szakaszokat úgy általában nem kedvelem annyira a rally játékokban.
Köszönöm a szervezést, és sok sikert a még úton lévő fórumtársaknak!

-
Bandit21
veterán
Sikerült ma befejezni a VB-t, hát elfáradtam de élveztem nagyon.
Nem mondom hogy nem volt ott az indulás mögött hogy a a múltkor írtad hogy lehet érdeklődés hiányában nem lesz...
Na akkor fél lábbal is!!! -
Találtgyerek
Topikgazda
-
Ratrak
aktív tag
Nekem Kenya RWD az egyik első élményem volt ezzel a játékkal. Kimondottan tetszett a KisFityóval. A jeges Monte a DR 2.0 után óriási csalódás volt (máig az, ott sokkal jobb abban a játékban menni, és összehasonlíthatatlanul, leírhatatlanul, milliószor szebb és királyabb a totálisan változó tapadás végig. A hó- és jégfoltok.... Ebben a játékban 3 szintű tapadás van, éles határokkal elválasztva és ennyi, ott meg minden méteren minden íven más volt, ha kellett, ráadásul mindig olyan, amilyet látsz is... RWD H2-H3-al kimondottan iszonyatosan király, máig visszajárok oda keresztben csapatni
)Portugália, Szardínia, Oceania, Scandia... ezek nagyon tetszettek már akkor is innen. Horvátoknál nekem is nagyon sokadjára sikerült csak végigérni épségben. Japánba beleszédülök (de amúgy király helyszín, S2000-el kimondottan feelinges lesz...)
Chile meg.... Az a murva-kanyarmennyország
("Japán, csak murván"). Kicsit egysíkú is már, mondjuk ez engem nem nagyon zavar ott.
A Görög is szuper amúgy, csak ott túl könnyű TD-t összeszedni.A leg-kezdőbarátabb talán szerintem a Lett helyszín itt.
-
Bandit21
veterán
-
jlaci74
senior tag
-
Amiga
tag
Köszönöm.
-
Gomez86
őstag
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Amiga
tag
Japánra szavazok. Nagyon szép helyszín és a karrier még nem is vitt oda.

-
Bandit21
veterán
Jeges Monte, kiváló újonc avató... én se érek rajta végig

-
Steve1207
veterán
Legyen az ellenkezője, Kenya mikor volt legutóbb bárhol vagy valami olyasmi? Vagy valami esős már elég rég volt, lehetne végig szakadó eső bárhol is

-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Amiga
tag
Én már nagyon várom a FUN-t és az RWD-t, hogy láthassam, mennyit tudtam előre (hátra?) lépni, mióta csatlakoztam.
Először kétségbeejtően alkalmatlan voltam, hogy egyáltalán pályán tartsam az autót, de miután olvasgattam róla, hogyan kellene konfigolni a kontrollert, valamennyit javult a helyzet. Mondjuk a damage egyelőre normal, az assist-okat viszont levettem a VB-ben is tapasztalt állapotra.
Lehet, hogy tényleg nem mindig leszek tökutolsó!
-
Bandit21
veterán
Ez se rossz bár nekem a "szentség törés" a saját kedvencem.
Befejeztem még valamikor hétfőn a d1 et élveztem nagyon.
Képes beszámoló nincs most mert épp arra van erő hogy ott le uljek egy "napot" 2-3 napra szét osztva.
Szerintem D2 első fele ma második péntek pihenő szombat aztán vasárnap hétfő D3.Van a jobb kanyar ahol a bokor vadászat van a ház sarka mellett na ott mentem többször szűken de ahhoz túl fekezten aztán d1 végén újra van ez na ott meg kitaltam hogy hagyom a bokrot megyek szélesen és gyorsan.
Hát utána van rögtön egy balos azt majdnem nem sikerült bevenni...A másik mumus itt (rwd vagy fun volt itt nem tudom) a falu község egyik része után egy balos ahol korlát van és valami mocsár mellett visz ami után nem sokkal kis folyó is van.
Na arra a falun túli korlátra korábban fel is másztam kívülről ..
Most valami csoda miatt az utolsó pillanatban beugrott ezért csak simán mellé szaladtam jobbról a bal kanyarnak de ugye a korlát miatt tolatni kellett. D1 S2 igazából ezért lett vacak.Másodjára már megjegyeztem és óvatosan vettem.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
jlaci74
senior tag
-
Bandit21
veterán
-
Baryka007
addikt
Köszönöm nektek átolvasok mindent, remélhetőleg ma este csatlakozok.
De pénteken már tuti
Többieknek is van prohardver fiókjuk már pár éve, szóval az sem lesz gond
-
Találtgyerek
Topikgazda
Üdvözöllek itt is!

Az összefoglalóban kattints a verseny linkjére ( VB-nél 1.nap, 2.nap, 3. nap ) és ott tudsz csatlakozni.
Jelenleg a VB megy még pár napig, de nemsokára indul a FUN és az RWD is.
Az összefoglalóban ott van még Ratrak tippjei. Azok jól jöhetnek a versenyzéshez. -
Találtgyerek
Topikgazda
-
Steve1207
veterán
-
Baryka007
addikt
Üdv néktek!
Ide hozzátok még nem írtam soha ! De mégis ide fújt most a szél
Hallottam hogy van valami ph bajnokság EA WRC ben, és ha lehet akkor szeretnék beszállni.
Mi ennek a módja, hogy megy ez ?
Köszönettel, Baryka007!
-
jlaci74
senior tag
DAY3, utolsó felvonás.
A sok f@szságom ellenére is tuti kis verseny ez, szeretem a murvát, kicsit a finnre hajaz nekem, kivéve ezeket a magas, helyenként fél méteres padkákat, erről még lesz szó...
Továbbra is keresem önmagam, vagyis dehogy, ez vagyok én...
Gondoltam ideje futni egy sima-liba szakaszt, erre az S1 pont alkalmas volt, itt még tuti egyben van az autó
Ja, kb. 1,5 percig egyben volt... a sikános részen próbáltam 5.-ben átfűzni de az ominózus padka picit megkínált, beforgatott és már röpűűűlltem is...
már majdnem megálltam amikor egy fa elém ugrott és megint oda a hűtő.
Nem számoltam hányat használtam el ezen a versenyen, 3-4-5...
Az S2-n is kellett egyet tolatni, közben a hűtő hazavágta a motort, én meg futómű-kormány kombót, úgyhogy már csak a szervizt vártam, ahova beérve fájdalmasan konstatáltam, hogy 15 perc... Motor hűtő megtákol, a többi maradt rottyon. Azért próbáltam lendületesen haladni és élvezni az utolsó 3 gyorsot, ez többé kevésbé sikerült.
Köszönöm a szervezést,
aki még pályán van hajrá,
aki célban annak gratulálok! -
Gomez86
őstag
-
jlaci74
senior tag
Igen, és leakadt keresztbe...
Lelki szemeimmel már az új kormány dobozát kerestem a visszaküldéshez..., lefőtt a KV rendesen.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
jlaci74
senior tag
Day 2 , szerviz, nekem 2 óra kellene 3 gyorsonként
utolsó 3 szakaszon próbáltam koncentráltan menni,
ez az S4 feléig sikerült is
aztán :
nagytető nem ért le, elég szerencsés esés volt, hamar tudtam folytatni ...
S5 :
itt már nagyobb volt a tempó ( 150 körül ) és a baj, az összes tengelye körül forgott és nem is állt irányba, sokat itt hagytam és az autó is sérült, de a lendületem töretlen volt

S6: na itt már komoly problémák adódtak, szintén 150 körül a bázis elvesztette a perec jelét és lezúgtam a fák közé, hűtő megint oda lett,
de a jelvesztés volt a fő probléma, gép visszarakott az útra de nem tudtam 1-esből felváltani, pause, majd mindent elkövettem,
bázis ki-be kapcs, perec le-fel, de semmi, végül átraktam billentyűzetre a váltást és FFB nélkül bal kézzel kormányozva jobb kézzel a nyilakat nyomkodva-váltogatva kigurultam a szakaszról.Miután kb. mindent elkövettem és már a perec visszaküldésén agyaltam, eszembe jutott a QR ... mivel light így felszereléskor nem mertem eléggé meghúzni a két imbusz csavarját és kimozdult a tengely.
Bilincs meglazít, tengely kihúz, visszadug, csavar meghúz és táádáááám, minden működik,
fuck Fana...
QR1 alu bilincsel két évet ment hibátlanul... #10839 Ratrak
húú, az is kemény,... remélem megoldódik, bár ebből men lehet jól kijönni, kitartást.#10838 dundi94
ügyes , látom neked is emelni kell a sarkadat, ezek a kínaiak azt hiszik nekünk európaiaknak 48-as lábunk van...
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
csoxy
csendes tag
Végeztem 2. nappal. Hát ez a Temu-s skoda nem olyan fürge a gyors szakaszokon

Nem volt semmi kalandos, nyomtam neki ami a csövön kifért de így is kevés a Toyota ellen.
3. nap megpróbáljuk átalakítani egy kicsit a setupot, hátha nyerünk pár secet. -
Ratrak
aktív tag
Szerencsére nem komoly, csak ugye mivel relatíve új az autó, így minden horror összegből gyógyul - ha minden jól megy, nem én állom, de still....
Köszi, valamikor megcsinálom a harmadik napot is

-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
dundi94
tag
Ha nem is az ACR bajnokságra, de úgy éreztem miután meglett az R12 v2 hogy az SRP-lite pedállal is kell kezdeni valamit. Aztán így jött a pedál upgrade. Kíváncsi leszek, nekem ez lesz az első loadcelles pedálom.
-
Találtgyerek
Topikgazda
Szia!
Néztem tegnap, hogy a szerviz után is szuper rallyztál. Nem tudtam miért, de így érthető.
1-2 szakaszok elég közel voltál azért. Ügyesen mentél. A Citroen-el tuti nem tudtalak volna utolérni.
Én soft-al mentem végig.
Mindenki fejleszti a technikát. Készültök az ACR bajnokságra?
Képek és beszámoló jöhet a pedálról. -
Ratrak
aktív tag
Nah, mi arra ébredtünk ma reggel, hogy az utcán parkoló autónkat megzúzták....
Hagyott az ember elérhetőséget, csak nem elérhető rajta egyelőre... A mai napot még megkapja, aztán ha nem elérhető, jön a rendőrségi haccacáré...
Jááájjjj, de nem fűlik ehhez a fogam....A nagy stresszre gyorsan letoltam én is a VB 2. napot, amolyan, "nézzük meg, hogy sikerül-e nekem 150-el földúton nem szétb.szni a kocsit, ha már neked az aszfaltozott kertvárosi utca nem volt elég széles, hogy elférj b.zmeg".....
Sikerült. Remek flow volt, magamhoz képest egész jól ment. Biztonságos volt, nem a leggyorsabb, de lendületes, élveztem. Most kicsit jobb....
-
dundi94
tag
-
jlaci74
senior tag
-
dundi94
tag
Hali!
Tegnap én is nekiálltam a VBnek. Szeretem ezeket a lengyel pályákat, bár kicsit már megkopott róluk az emlékezetem. Pont ezért, pedig nem szoktam ilyet, a verseny előtt lenyomtam a leghosszabb pályát egy rally3-al, kicsit képben legyek. Van az a jobb4 vág bal 5 dob amiről szerintem Gomez is írt. A kiskocsival jól kiadta padlón, de megjegyeztem hogy ezt rally2vel megkell fékezni. Na most, első pályán nem volt semmi gond, kerestem kicsit még a flowt, de összességében elég jó volt. A másodikon meg jött az előbb említett rész
mikor eszembe jutott hogy jajjjjjjj ezt kéne megfékezni már késő volt. Kicsit szélesen is fordultam a bal5re, nagyott is dobott, így lett belőle egy 150km/h-s totálkár, jó kemény az a kerítés
Ez most 100%ban az én hibám volt. Nem is csesztem fel magam rajta nagyon, inkább mentem volna még. Szervizben természetesen minden kuka így feladtam a napot.
Második nappal folytattam is, az egész jól ment. Így hogy Találtgyerek is versenyképes autóval jön, nem nagyon tudok gyorst nyerni, de már annak is örülök ha egész közel tudok menni hozzá. Második napon nemvolt különösen nagyobb kaland, véletlenül az első körre kimentem puha gumival, aztán gyorsan el is fogyott, asszem 2 kereszteződésében túl csúsztam, ezen kívül semmi.
Amint időm engedi, nyomom a 3. napot.Kicsi off: múlt héten megjött a Simsonn Plus X pedál szett. Készül hozzá az egyedi plate is, remélem a héten meglesz. Akit érdekel a folyamat, betehetek majd pár képet ide róla.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
jlaci74
senior tag
Alakul a kis csapat, még Mood is hiányzik,
Ákos inkább pályázik mostanában, nem biztos hogy jönni fog...#10832 Gomez86
próbálj ki mindent, rövid az élet
... de az igazi a nápolyi vonal.
Ennek a látványnak nincs párja, vagyis de, és de ... pláne az ízeknek...
és te magad alkotod ... áááá , ez már művészet
Ha már a pályán lassú vagyok itt vigasztalódok.
Befejeztem az off-olást, bocsi
-
Gomez86
őstag
-
Gomez86
őstag
Persze hogy van - mindig teszek a hűtőládába ha mások is jönnek mert nekem nem kenyerem, de megértem akinek igen

#10826jlaci74: Már készül . Idén erre a hobbira is szentelnék egy kicsit több időt
Kipróbálok majd pár új receptet, meg lehet hogy kicsit elmozdulok a Nápolyi vonalról - talán a Római felé
- szuper off, bocsánat. -
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
jlaci74
senior tag
A Gomezét még nem is láttad ...

amúgy amíg én nem érek be addig nincs pizza...
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
rodolfoHu
kezdő
Megcsináltam én is a VB mindhárom napját.Gomez86-al végig élvezetes csatát vívtunk ,főleg a 2-3 napon,addigra nagyon elkapta a fonalat
, többször is másodpercen belüli időket mentünk, nem is volt jó porfelhőben vezetni utána
Kár azért az S6-os defektért,én is már erőltettem kicsit azt a szakaszt hátha sikerül beérnem,,ezért többet is hibáztam benne,a szakasz vége felé már beletörődtem,hogy nem tudom beérni,erre látom,hogy ő még rosszabbul járt ,kár érte,végig feszült csata volt,amit a végén vesztett el,de jár a taps neki így is.
Gomez86 : jó étvágyat a pizzához ! -
jlaci74
senior tag
-
Találtgyerek
Topikgazda
VB 2. napja is teljesítve.
Ma valahogy nem éreztem annyira magabiztosnak magam, mint tegnap. Azért nem csak gurulgattam, de a tegnapi tempóm érzésre jobb volt a mainál. Szerencsére ezen a napon se volt semmi komolyabb történés. Az egyik szakaszon hozzáértem egy kicsit a szalagkorláthoz, de maximum a fóliázás sérült.
A szervizben most se volt sok javítani való. Felfüggesztés és a turbó volt megint light damage. -
Találtgyerek
Topikgazda
Az összefoglalóban linkeltem egy videót. Ott egész jól elmagyarázzák. Még jobb időket tudnál menni valószínűleg egy jól beállított futóművel.
Kerítésnél szerencséd volt. A játék ilyen hibái jól jönnek olykor.
Egész ügyesen behoztad defekttel az utolsó szakaszt.
Igyekszem lenyomni gyorsan a versenyt, hátha van repeta a pizzából. Sör is jár hozzá? -
Találtgyerek
Topikgazda
Szia!
Örülök, hogy visszatértél.
Lassan újra összejön a mezőny.
70 fps szerintem nem az igazi. Ha tudsz még a beállításokkal játszani, akkor célozd meg legalább a 100-at.
Sokkal jobb lesz.
AMS2 nekem is tetszik. A másikat még nem próbáltam.
Az a 30 mp. büntetés elég sok. Onnan azért 10 mp. alatt vissza tudtál volna menni szerintem a pályára.Sok sikert a 3. napra! Azt a napot csináld meg tetőre esés nélkül!
-
Gomez86
őstag
Hazértem a lightos kirándulásból, és már viszketett a talpam egy kis pedálra, szóval beugrottam a D3-ra is.
Az első két szakaszon volt két ártalmatlan megpördülésem. Semmi extra, csak bénáztam és nem kormányoztam időben ellen (úgy szeretem amikor keresztbe megy
) A szervízben csak egy kis futómű szerelés kellett ami nálam elképesztően ritka üdítő látvány volt.Aztán gyűjtöttem egy kis bátorságot, és uccu - na ennek az lett a vége hogy van egy rész ahol a kerítés mellé kell ugratni. (tudjuk mi jön ugye?
)
Szerintem inkább a játék kidolgozottságának a hiánya miatt nem lett baj
Konkrétan felugrottam a kerítés tetjére ami eddig még soha nem sikerült, íme:
A való életben itt letaroltam volna a kerítést és a kocsi valószínűleg TK mert magára tekeri az egészet miközben a deszkák leveszik az egész oldalát. Viszont itt... hát mintha semmi sem történt volna mentem tovább, még csak meg sem pördült
Well mentem tovább.Utolsó szakaszra maradt még egy fricska... van egy kanyar amit utálok. Annyiszor törtem már itt össze autókat ebben a játékban hogy számolni sem tudom. Amikor meglátom már tudom hogy ez az. A baj csak az hogy ez egy domb mögött van. Meglátom, taposom a féket, de tempón érkezem így minimál a kontakt a gumival, és ezért (visszajátszáson megnézem) 80-al nekimentem itt a töltésnek:

Egyből durrdefekt, hűtő, és miegymás. Itt kb 3-4 km van hátra a szakaszból (Vanda úgy megszeppent hogy nem mondta meg hogy mennyi), de úgy döntöttem hogy egy 5 perces szakaszon nem cserélek kereket 1,5 percig. Persze az is hozzátartozik hogy ez volt a legutolsó szakasz. Ha nem így lett volna valószínűleg cserélek, mert ilyenkor azért kap az autó még pluszban is, le-le csúszok meg ilyenek. De beértem ezután, lassabban mint kellett volna, de egész tűrhetően.Szóval jelentem beértem, feltettem a kávét, meg kiveszem a tésztát a hűtőből temperálni, aztán elkezdem készíteni a pizzákat. Mindenkinek jut ahogy beértek

-
Bandit21
veterán
-
Gomez86
őstag
Én béna vagyok a futómű állítással, csak a hasmagasság csúszkát tolom jobbra-balra (leginkább jobbra szoktam), és most még annyit tettem hogy az alatta levő két keménységi beállítást is 2-2 klikkekkel elhúztam jobbra. De biztos vagyok benne hogy lehetne még reszelni rajta ha tudnám hogy mit szeretnék máshogy

-
YxVs
senior tag
-
biker
nagyúr
"A micro stutterekkel nem nagyon tudom mit kezdeni, millió állítgatás mellett sem jöttem rá, hogy mitől lehet, FPS nem esik vissza, proci használat sem ugrik meg ilyenkor, szóval nem tudom...."
car reflection low vagy ultra low, minden felette gyilkos az fps-re
illetve minden pályán első futáskor szaggathat, amikor a shadereket készíti elő, második futásra jó kellene legyen -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Ha már a visszatérők...itt vagyok én is, igaz nem hiányoltatok...

Szóval csendes megfigyelője vagyok a fórumnak napi szinten, annak ellenére, hogy már több, mint egy éve nem versenyeztem. Akkor kicsit elvesztettem a lelkesedést, meg is untam a pályákat, és igazi sokként ért, hogy nem lesz több frissítés, meg egyébként is nehéz napokat éltem...Tavaly karácsony előtt jött egy váratlan fordulat, nagyon kedvező áron jutottam hozzá egy használt komplett, AM4-es géphez, amibe csak videókártyát kellett vennem, így megtörtént a várva vált váltás Xbox-ról PC-re. Hát ugye mit ne mondjak, kinyílt a világ.
Egy-két apró fejlesztést gyorsan csináltam is a rigemen (button box, led flag).Amíg nem jött egy akció a WRC-re - amit azért megmondom őszintén fájt másodszorra is kifizetnem, mert ugye nem playanywhere cím - addig nagyon jól elvoltam az LMU-val és AMS2-vel, zseniális mindkettő...de azért na, csak hiányzott a rally. ACR-t is megvettem, de elég szerény ott még a kontent.
Szóval a héten megvettem a WRC-t, gyorsan fel is raktam az idei festéseket a WRC1 autókhoz, rá a magyar navigátort, ami zseniális, tudom újszülöttnek minden vicc új, de ez valami óriási....
Grafikai beállításokkal még küzdök, 4K high beállítások mellett tolom egy 55-ös OLED-en.
Mivel 1 méterre ülök előtte, képtelen vagyok visszamenni 1440p-re, vagy 1080p-re, annyival szebb a 4K. Így persze csak 70 körüli FPS van, de Xboxon még ennyi sem volt, úgyhogy jól elvagyok így...
A micro stutterekkel nem nagyon tudok mit kezdeni, millió állítgatás mellett sem jöttem rá, hogy mitől lehet, FPS nem esik vissza, proci használat sem ugrik meg ilyenkor, szóval nem tudom....
Ha esetleg van ebben tapasztalatotok, szívesen veszek bármilyen javaslatot....
Ja a konfig: Ryzen 5600X és RX 9060 XT 16 GB, + 32 GB DDR4 RAM.De hogy a VB futamról is:
1. nap: Egy tetőm volt, de hála istennek talpra estem, és nem volt nagy a sebesség, így az autó sem annyira sérült. A szervizparkban a srácok túlszervizelték az autót, így lett egy 10 másodperces bünti, de alapvetően jól sikerült az első nap.
2. nap: Rögtön rossz kezdés, az első gyors végén a jobb kettes célkapura ráfordítóba nagy sebességgel érkeztem, lesodródtam, tetőre fordultam, és olyan messzire csúsztam, hogy azt se tudtam merre van az előre....visszarakattam magam, amelynek 30 másodperces bünti lett az eredménye.
A többi szakasz lecsorgott, kicsit kedvet szegve, kevésbé koncentráltan, és már nagyon fáradtan, így magamhoz képest egy közepes eredménnyel zártam a második napot.
De elnézve Gomez86 a második napi eredményeidet, egy magamhoz képest erős eredménnyel sem tudtalak volna megszorongatni.. Gratula!
Holnap szerintem letolom a 3. napot is.Szóval itt tartunk, nem tudom meddig fog tartani az (újra)lelkesedés, de igyekszem most már több versenyen indulni, a VB futamokat nem ígérem, de a FUN és RWD versenyeket szeretném teljesíteni.
@Talaltgyerek
Neked pedig természetesen én is köszönöm az eddigi és további szervezéseket!

-
Bandit21
veterán
Én rairtam fagy-ra tegnap vagy előtte talán. Azt láttam a napokban lépett be utoljára, remélem csak pihen épp és nemsoká visszatér!
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Ratrak
aktív tag
De jó ezt olvasni!! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb rendbe jöjjön minden! Ahogy mindig mondom, egészség, szeretet/szerelem és pénz legyen, a többit megvesszük

Azt is jó látni, hogy Találtgyerek is ismét "versenyben van", és így Ottó sem szomorkodik egyedül a top-on
Még Snecy kellene mellétek, és meglenne az "UFO-triumvirátusunk" 
(Bár időnként más is bele-bele tud csipegetni a top időkbe, azért jellemzően Ti vagytok az élmenőink)Snecy, hol vagy, merre csavarogsz? ("Itt lennél, ha szeretnél...." - rémlik ez még valakinek, vagy csak az ilyen dinoszauruszoknak van meg, mint én?!
)Nomeg rangidős Fagy barátunkról is régen hallottunk, ha még (legalább) olvasod a fórumot, adj életjelet!
-
JulesTS
addikt
-
jlaci74
senior tag
Első szervizig követtelek, vagyis próbáltalak
Sok volt a kaland ma is, a hűtőt csak a szerviz előtt sikerült lezúznom egy fatuskón,
addig csak lelógott a fara itt-ott, meg leestem itt-ott ...
Én is megemelt futóművel megyek de a gátló+stab beállításaimmal baj lehet mert billeg mint egy limbóhintó... -
Gomez86
őstag
Megcsináltam a D2-t is az imént.
Ez most nagyon jól kiadta. Rég volt már nekem ilyen de a szervízben kipufogót és futóművet kellett szerelni meg karosszériát, de mindegyik light dmg volt és így is volt idő teljesen kicserélni a kipuffot.
Ez a szervíz után is csak egy helyen csúsztam ki egy minimálisan, szóval most tényleg jó volt a flow. Úgy érzem tempót is sikerült menni, bár már későn konstatáltam hogy a váltón lehetett volna nyújtani egy kicsit. Itt több szakaszon is van 5. tiltás, és jó lett volna ha 190 fölé megy néha.
A hamradik napot meg vagy majd délután, vagy holnap fogom befejezni - húz most rendesen hogy van flow.
Amúgy nem tudom mennyire ez vagy más de megemeltem az autót és keményítettem a futóművön, és nem kelett váltót cserélnem (meg féket sem, de ott tippem sincs mi köze lehet ehhez). Szerintem sokszor van az hogy leér az autó és azért csinál kipufogó, meg váltó dmg-et még akkor ha nem ütközik az ember.
-
Bandit21
veterán
Nyilván akkor is lenne kb hasonló lemaradasom ha nem kézi fékkel mennék, de egyben azt látni, hogy ott az elején mp-en belül vagytok, mégis sokkal inkább felemelő, mint zavaró a különbség miatt, mert mutatja hogy ennek is van "vege" vagy teteje láthato (de persze hihetetlen) határon belül.
-
JulesTS
addikt
-
Találtgyerek
Topikgazda
Tegnap este teljesítettem a VB 1. napját.
A Citroen-t lecseréltem Toyotára, hogy legyen esélyem harcolni a győzelemért.
Szokásomhoz híven ezzel se megyek eszetlenül. Tartom az általam még biztonságosnak talált, de gyors tempót.
Sok helyen elveszem a gázt vagy kicsit bele is fékezek, ahol átmenne teli gázon, de nem szeretnék kockáztatni.
Ez kopott guminál még jellemzőbb. Nem vagyok annyira magabiztos, amikor már nem annyira acélos a tapadás.
8 szakasz alatt semmi hiba nem jött közbe. A szervizben a turbó és a felfüggesztés volt light damage. Ezeket simán tudtam javítani. A 8 szakaszból 5-öt sikerült megnyerni, ami a Citroen-el nem volt jellemző.
Ottóval nagyon szoros csata ment a szakaszokon.
Sajnos neki a 4 szakaszon volt egy hibája így egy kicsit nagyobb előnyre tudtam szert tenni. Ha nincs az a baki, akkor 1-2 mp.-en belül lennénk körülbelül. -
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
JulesTS
addikt
Igen, még a VB pontszerzés lenne a nagy cél. De mostanában lecsökkent a szabadidő...
-
JulesTS
addikt
-
Bandit21
veterán
Az van hogy minden szombaton ide ülök, a házi orvos (külön írva az Asszony) ennyit enged. 4 lépcső vezet le a fiam "lakrészéhez" ami a mancave is, itt a 2 rig és hát 2 mankóval fél lábon ez valóban elég heti1x.
Múlt héten ráadásul úgy volt rá is hagyom acc és ac evoban a meki kuplung karos fékezés nem tetszett.
Az üléspozíció megterhelő, ráadásul a mankó miatt a vállam a féllábon ugrálás miatt a jó jobb lábam is fárad, DE.
D1s1 első 30 mp után pause kellett, mert hát ez van párás lett a szélvédő de belülről. Ez a hobbim a mindenem egy hónapja nem vezettem és most nemcsak sikerült de élveztem.Sőt annyira rosszul se ment, d1 s4-ig jutottam és értelmes időkkel.
1 volt egy túlcsúszás na ott pózt kellett váltani mert elkezdtem lábbal is nyomni a féket, és hát az rohadtul fájt azonnal. Pedig egy párna van a féken, de inkább kitettem oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
10900 - 10801
11357 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostmá' van!
) áthívott kóstolni, szóval most pörgök, mint a ringlispíl (és ilyen kifejezés van?
), gondoltam, akkor kivételesen este ülök be a kormány mögé, és megyek egyet a "nedves Japán álom" fantázianevű szakaszokon (rossz az aki jóra gondol
)

A való életben itt letaroltam volna a kerítést és a kocsi valószínűleg TK mert magára tekeri az egészet miközben a deszkák leveszik az egész oldalát.