Hirdetés
- Egy korszak vége
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #5604 üzenetére
sajnos nem működik, nálam is azért domimaglod, mert a steam nevet szedi ki, de nem is az aktuálisat, már rég gerisoft a fióknevem, mégis ezt szedi ki, mert azzal lett megvéve a game.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Zoolee1976 #5179 üzenetére
Pont ezért nem vezetek WRC autót, hybrid esetén. Egyszerűen szarul van leprogramozva, a visszatöltés csak 50% feletti fékerőre kezd el tölteni, a rásegítés 3 pedálállásban állítható, én legmélyebb pedálra teszem, csak akkor dolgozzon ha padló közelébe nyomom, így kis gázfröccsre nem indul be, de ellenben ha kigyorsításon egyszer beleemelek, azonnal eldobja a 90%-ig töltött rendszer magát.
és nem kapok konstans, elvárt motor és gázreakciót mint "rendes" autónálElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Chris1983107 #5039 üzenetére
szerintem nincs megoldás. nekem két samsung tv/monitorom van, és bármelyik távirányítója teljes értékűen vezérli a másikat, pedig 3 év van köztük korban. a távkapcs redesign mellett kb ugyanazt tartalmazza. freki és kódolás ezek szerint azonos.
szigszalag a remote ledre
vagy másik TV
vagy másik családElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4753 üzenetére
meg egyébként azért Japán elég nehéz. nagyon szűk.
aszfalton a régi németet szerettem DR2-benElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4753 üzenetére
Próbáltam kikönnyíteni
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4749 üzenetére
Ironiával vagy rendesen?
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4746 üzenetére
-
biker
nagyúr
No hát végigmentem, bár a pályákat nem ismertem, sak az utolsó amin párszor már mentem, a többin nem igazán. Hát olyan is lett, de végig jó volt. És azért is Lancerrel, ha már japán
Sajna az utolsó előtti szakaszon rommá törtem a kocsit, innentől voltak elég érdekes mozgásai, úszott az úton néha, de azért beértem.
este lesz videjó isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4740 üzenetére
a lancer szerintem top aszfalton, máshol a c4, én subaruzok, de lehet a békalámpással. jó hogy elindult, mert így szerintem neki is esek mindjárt
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4710 üzenetére
jól hangzik, megfontolandó lenne
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4668 üzenetére
szerintem is változott, erről beszéltem is a litván teszt alatt a streamben
-
biker
nagyúr
Na kitaláltam egy tök jót, az összes szakaszt bejárni, 4 évszak mindenféle időjárásban, és felvenni az új Lett pályákon, erre elkezdett szivatni a stream elements chat overlay, aztán amig azt berheltem a téli 3 szakasz előtt, szépen elkezdte felvenni az asztalt nem a játékot, így 1 óra után felesleges nézni, de tessék: [link]
-
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4579 üzenetére
akkor is ez egy BRDM
de talán ezért (sem) versenyzek ezekkel, való életben letépném a getzibe azt a ragacsot onnan, ki van fizetve a teljes szélvédőElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
egy egy szakaszt mentem Latvia és Polandon az öreg subarummal, és kegyetlen jó
-
biker
nagyúr
Ugye senki nem akarja elmagyarázni nekem, hogy VALÓBAN ilyen a kilátás egy mai modern rally autóból? ülés teljesen előrehúzva és mintha a hátsó ülésen ülnék. alapállásban mintha a csomagtartóban ülnék
[link][ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Chris1983107 #4555 üzenetére
nekem most esik le...
-
biker
nagyúr
válasz Chris1983107 #4553 üzenetére
na most esik le hogy fizetős DLC lesz?
-
biker
nagyúr
válasz PapírVilla #4548 üzenetére
szerintem ott is betonféket nyomott a vízben
Más, csak nekem okoz PTSD-t ha ilyen részletet fedezek fel? [link] ti is megtaláljátok?
-
biker
nagyúr
Mikor is jelenik meg az új tartalom? van pontos dátum? lemaradtam kicsit
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4530 üzenetére
hát kenyát imádom, autókkal. nekem a WRC nem adja az autó érzést.
jó kis subaruval csapatni, az király.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #4398 üzenetére
uhh, nekem ezt eljátszotta mikor a pre-sale userek accountja resetelődött, ott majdnem letöröltem a ge..be a játékot.
ha megint megteszi, repül...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz JulesTS #4252 üzenetére
Lesz meló, barátom, lesz... csorognak már az óvások befele. Az első körös eseteket hagyjuk is, jussunk el a zöld zászlóig a boxutcától, már az kívánni valót hagy maga után.
De a szezon végére vagy megtanulnak profin autózni tömegben, és hálásak lesznek, vagy elhullanak.
Én nem tudom, milyen szerencsém volt, de hogy mindent el tudtam kerülni, pedig nem volt egyszerű, az utolsó kör feléig amikor belémcsúszott egy kipörgő, hát az valami csoda
Ez csak az első kör FELE! [link]Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
nekem sajnos nem jut idő a folytatásra. Megy két bajnokság, minden héten vasárnap van nagy futam, amire készülni kell, mindkettőben szervező és versenybíró vagyok és minden héten 1-2 este elmegy az esetek kivizsgálásával, a nevezőkkel foglalkozni, a pontozást csinálni.
ha marad is mellette idő rallyzni, azt olyan autóval teszem amivel élvezet menni, és nem hullik alkotóelemeire, de 3 órás futamokra + gyakorlás abszolút nem lesz időm.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
válasz Zsivany91 #3994 üzenetére
igen, és vissza kellett volna menni a szervizbe javítani, mert a szervizidőt is visszakapod, nem csak a romhalmazt. a mentés az előző szaksz végét jelenti, a szerviz az új kezdetét, és ennyi az egész
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3949 üzenetére
Nem volt videó, éreztem a sötét fellegeket
-
biker
nagyúr
Én elengedtem...
Visszaültem S14 után, nem tudom ez valami bug-e, mint a mentés kilépés belépés után megjavuló autók voltak korábban, most nem volt gumi. semmi. olyan helyeken csúsztam ki gyökkettővel, mint soha.
ok megint motor kuka, elmegyek a szervizig
szerviz után volt gumi, 5 kanyarig, egy jobbháromban másodikban fékezve egyenesen neki a sziklának, fingom sincs miért.
innen még mentem egy kicsit, de rottyra ment az autó, és Celeiro után elengedtem
mentem ugye itt egy 6:43-atBerágtam, hogy nem hiszem el hogy ekkora béna szar vagyok, beültem az imádott subaruba, és egy oceania setuppal mentem egy 5:57-et, egy falérintéssel.
Vagy nekem nem megy a wrc, vagy elképesztően van megírva. darabokra hullik az autó konkrétan.
Ja, vízátfolyás, mindig lassítok kettesben mert mondták, a vizbe csapódva a hűtő galyra mehet. megyek át egyenesen, a víz közepén mintha rántópadon lennék, a hátulját 45 fokra kivágja valami. nem értem ezeket az effekteket.
-
biker
nagyúr
na eljutottam a 14. szakaszig, 12 perc hátrány eddig, 2,5szakasz rotty motorral, egerészve.
ennyi pénzért így szétesik ez a verdaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Hát mentem még 4 szakaszt, egy defekt, két orral sziklának, tolatás, beforgás, 8 szakasz után 4 perc hátrány, kocsi romokban.
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3867 üzenetére
de az egy segítség a rajthoz ami be van kapcsolva.
Normál esetben nyomsz egy entert, átlép a kövi szakaszra, itt mutatja az autót, majd beülsz, és kiírja, nyomd ki a kuplungot és húzd be a kéziféket (autoclutch esetén nem kell kuplung), ekkor amíg be nem húzod a kéziféket, ott áll mint egy f@sz a lakodalomban.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3853 üzenetére
Maga a pálya ritmustalan, hol 20m hol 120m a kanyarok közt, 1-3-1-3-2-3-1-3-2 ilyen kanyarokkal, bukkanóról jobb-1 és keskeny. tényleg ehte mexikó
a gravel setup aszfalton mintha jégen mennél
de a legnagyobb baj hogy elkezdtem, mert az elején éreztem, hogy nem kéne, de hajtott a vágyElőtte simrig költöztetés volt, és ez a bejáratás volt
"amúgy ez a szeki váltó nekem picit furi, pl. kalamajkás szitukban amikor a kormánnyal kell varázsolni nem váltasz vissza, itt időt veszítesz"
hát igen fejjel lefelé kormánnyal se könnyebb bűvészkedni
Találtgyerek: "Mitől fáj az ujjad?"
mikor balra 180fokkal áll a kormány, akkor bal hüvelykkel fogom, és itt egy gödörben ránt a kerék miatt egyet, na az tesz be. Le kell szoknom erről valahogy
-
biker
nagyúr
hát elkezdtem a portugalt, de első szerviznél megáltam, nem érzem a flowt, fáradt vagyok, és végre tudom mitől fáj a hüvelykujjam mindig
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3807 üzenetére
portugáliában fog törni a kerítéseken
-
biker
nagyúr
Nekem most bő egy hétre kimarad minden rally, a vasárnapi LeMansra készülök, utána elutazunk kicsit. Így az amúgy kedvelt oceáni PHunrace is kimarad
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #3679 üzenetére
szuper lett. bár a felétől elment monoba a mikrofonod, és én meg itt nyomkodtam a fülesem, mi történt a jobb oldallal
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #3660 üzenetére
mostani hegyiverseny:
8:08
8:02
8:16
4:44
4:50
5:07
összesen 39:10 az EA portál szerint és matekilag is
de kaptam 30s szerviz büntit a 4. szakasz elején...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #3657 üzenetére
engem érdekel, mert nagyjából rájöttem, mert súgtak nekem is, de van még érdekes. pl próbáld ki, belépsz szervizre, megnézel egy összeállítást, 43perc
kilépsz, belépsz, megint összerakod, 48 perc, én már jártam ígyElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #3655 üzenetére
igen, felraktam a streamet, örömködtem mert akkor még vezettem 2:10-el, és volt benne hogy egy szakaszon bevállaltam a túllépést 30mp büntiért, erre jött a beszólás, hogy ő is bevállalná, ha úgyse számolja hozzá mert ő összeadta kézzel az időket és tudja hogy nem adta hozzá
ok akkor 1:40-el vezetek, és?
na és akkor rágugliztam, és nem. Vagyis mexiko 2 perc időtúllépés büntetésem sem lett hozzáadva az eredményekhez.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #3651 üzenetére
A helyzet az, és ezt jeleztem Találtgyereknek, hogy sajnos semmilyen hatása nincs a büntetésnek az összetettre.
Engem felhúztak agyilag, mert beszóltak érte, hogy biztos tudtam róla, azért léptem túl.
De jelenleg, egy éve ilyen, akármennyi büntetést kioszt szerviz idő túllépésre, az nem számol az össz időhözEttől függetlenül senkinek nem ajánlom a bug kihasználását, mert ha végre javítják, nagyot fog koppanni.
Club eseményeken ilyen, karrierben jó
-
biker
nagyúr
érdekes lesz, a következő hegyiverseny horvátország lesz, bár két rövid szakasz, de egy gumi 3 szakaszra kell. kíváncsi leszek grb-vel is előjön-e a gumikopás
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3645 üzenetére
nem emlékszek a többi aszfaltos pályáról ilyenre. vagy horvátország bugos, vagy ez a pálya-autó kombó, de nem normális. Visszanéztem, milyen tempóval mentem, hát siralmas nagypapás tempó, és mintha rántópadon menne a hátulja.
monte carloban nem rémlik ilyen, ami szintén 20 szakaszos vb volt, de mentem 8-12 szakaszosakat CER-ben, Iberian, mindenhol ami aszfaltos, nem rémlik semennyire ilyen viselkedés.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3642 üzenetére
a 9. szakaszi szervizparkba mentem, 48 perc a hátrány. semmi értelme.
JulesTS: igen, egyszercsak elmegy a tapadás, mintha kihúznák a dugót a kádból, és vége. mindegy milyen gumi, és mennyire óvatosan mész.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
prohardver VB, szerintem itt feladtam. ez valami borzalom, hogy megyek két szakaszt esőgumin szárazon, második szakasz első harmadában kikapcsolta a program a tapadást, ahogy itt többen mondtátok. Innentől szenvedés, törés, nem sorolom
szerviz, félig megjavított autó, mondom lesz.rom lágy gumi, majd kihúzom esőben. hát jobban tapadt mint az esőgumi, mentem volna lággyal az elejétől. Node, első ugye vizes, mitől kopna a gumi. Másik szakaszon pont ott megint grip off, innentől szanaszét törtem a kocsit, egy defekt javítva egy maradt, hátra 30km, én itt kiszálltam.
Kizárt dolog hogy a való életben így működjön a gumi, mert ott verném a gumival agyon a gyártó emberét.
konkrétan így néz ki a tapadás
100%
100%
100%
váltópont
30%
és innentől egy random szám 10% és 30% közt, mert nem minden kanyarban ugyanolyan rossz, kicsit jobb és kicsit rosszabb kanyarok jönnekElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz bnorci71 #3602 üzenetére
Teljesen lényegtelen a biztonságossága az autónak. lehet gigamega bukókeret az autóban, és nem törik el semmid ha 100-al fának mész, de a lassulástól leszakad a léped meg megfordul az agyad a koponyádban.
De Röhrl papa mondta ugye, hogy 8 perc feletti autóban nem is vesz bukósisakot (Nordschleife időre célozva)
PR0JECTNR56: a 205T16 még rosszabb szerintem, mint az audi. kontroll szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Elmondtam a véleményem, nektek is megvan a sajátotok.
Sem a WRC sem a GrB nem való már szerintem ilyen rallyra. a WRX más, mert ott pályán mész, gumibálák, akármi, de fák és szalagkorlátok közt 200+ menni akkora autóval (olyan szűk úton), hogy ha keresztbeállsz nem tudsz megfordulni, nem való.
a 300LE 10 évvel ezelőtti autószerű autók még ok, de ezek nekem már nem tetszenek.
élőben eszembe nem jutna megpróbálni, de utasként sem.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3594 üzenetére
a WRC úgy pisil a medencébe, hogy közben a masszázs alatt ál sunyiban, a GrB meg az ugrókőről és még kiabál is mellé, itt hugyozok!!!!
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3588 üzenetére
mindig is az audit szerettem volna, de dr-ben nem bírtam elvezetni, ezért volt a delta
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3585 üzenetére
bocs, de nem
leegyszerűsítve: gázpedál > woodoo > gumik az aszfalton
Nem érdekel, mi van közte, mindkettő olyan hogy 100-nál lepadlózod akkor elkapar és 3mp alatt van 200-on
Az hogy kifinomultan teszi hibrid hajtással, vagy egy kis turbólyuk után hátbaver, ez nem érdekel különösebben. írtam is, annyi hogy rendes futómű van alatta és nem billeg mint egy babakocsi. de ugyanúgy borzalmasan megy mindkettő.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
Gondoltam egy kis szörnyeteggel aszfalton melegítek Horvátországra (nem mertem még elkezdeni, hosszú és nehéz lesz)
FB csoportban szerveződő hegyiverseny első forduló (5 forduló, 5 helyszín, 2-2 szakasz 3x, csak aszfalt csak hegynek fel, GrB 4WD)
Egyelőre így sikerült, utolsó két szakasz sok hibával, de egyelőre jól állok: [link]Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3530 üzenetére
Totálisan szét van cseszve az új ph fórummotor, de a nagyok szerint ez a jó. Mobilon lehetetlen az állást megnézni, mert ha felnagyítom a képet akkor a közepét látom ha meg hozzáérek mozgatni lapz a másik képre.
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #3485 üzenetére
fent hagytad az 1.8 magyarítást? vagy tedd fel az 1.9-est (pár órája kint van) vagy töröld le az 1.8-at!
Amúgy nekem ma produkálta a pre-release óta tartó játékok óta első lefagyását a játék
-
biker
nagyúr
1.9 frissítés érdekességek...Azt vettem észre, a rivatuner nem megy, alt+o overlay nem tehető ki, nem is reagál rá, afterburner nem adja ki a telepmetriának az fps-t, így semmilyen kijelzőn nem látható az fps, se aida, se hwinfo, se rivatuner, csak az alt+z geforce experience mini hw stat sor működik.Anticheat gond? Régebben az f12021 volt olyan nálam, ha ment a rivatuner overlay akkor kilépett 1-2percenként az ottani anticheat hibával
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3416 üzenetére
vicces lesz, első 4 szakasz egy szett gumin, utolsó kettő esős, majd szerviz után egy esős és három száraz szakasz. szóval szenvedős lesz
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3364 üzenetére
a fiesta a barátibb, a polo ugratáskor konkrétan hátraszaltót akar csinálni. vagy a súly vagy a spoiler sok.
Heavy rain: én azt sajnálom nem villámlik, de azt hiszem a heavy rain után van még a storm, de ott sem villámlik.
esetleg jég eshetneElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3353 üzenetére
köszi, igyekszem majd!
de jövő héten vár rám egy komolyabb dolog, és abból kilábalás, nem tudom hétvégén tudok-e majd futni bármitElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Tegnapi verseny margójára: nagyon szeretem Észtországot, csak a rejtett csapdákra kell figyelni, mert mint finnországban, itt is oda teszik mindig a szalmabálát ahova érkezel a dobbantóról. De az a betonoszlop betett. Duplavigyázz, figyelek, de szerintem itt túl korán mondja, mert két kanyarral később jött a meglepi. Máshol meg későn mond dolgokat.
A legnagyobb problémám végig a bal hüvelykujjam volt, ami egy hete úgy fáj, mintha kificamodott volna, de nem emlékszek semmi behatásra, egyszercsak fáj és nem tudok fogni vele, és ez jobbal a váltót fogva ha megtekeri a kormányt egy bucka, minden alkalommal betyár érzés volt. De sikerült megoldani némi fogcsikorgatással.
Az a vihar meg, törött autó elejável alig volt lámpa, este, hát szuper volt űKöszi a szervezést!
-
biker
nagyúr
21:00 premier https://youtu.be/-N1eUxCqZtk
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3346 üzenetére
rwd-t köszi nem
-
biker
nagyúr
Nyahmah, megvan a phunrace
volt két hülye hibám meg egy szerviz időtúllépésem, de ezek nélkül is ötödik maradtam volna.
Izgi volt, továbbra is szeretem Észtországot, csak a sok "csapda" bosszant. De maga a pálya, az egész, nagyon bejönElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
fun észt polo setup tippeket szívesen veszek, nincs időm tesztelni és setupolni, és azt hittem a másik wrc pakk lesz amiben van a kedvenc subarum, de nem
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3298 üzenetére
király ez még belefér a jövő heti kiesésemig (lesz egy kis műtétem)
-
biker
nagyúr
válasz Sziszifeca #3283 üzenetére
egy időben írt ide egy társunk aki fejlesztő, és rálát, állítólag a shader cache minden grafikai driver frissítéskor vagy játék frissítéskor törlődik, és nem generálja le előre (pl menüben) hanem a pályán haladva akkor generálja le amikor elsőre szükség van rá, és az okozza az akadásokat. Ez símán javítható lenne, de...
-
biker
nagyúr
válasz Sziszifeca #3281 üzenetére
nem tudom mikor javítják, még mindig megvan, driver frissítés után kb minden pályán le kell menni fűre, nekimenni falnak, vízbe menni, amit el tudsz érni, egyszer végig, hogy felépítse a shader cache-t utána nem fog akadni.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3260 üzenetére
pedig szétszórtam szögeket is, csak maradjak a dobogón
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #3248 üzenetére
kenyán egyszer kétszer mentem már 8-12 szakaszos HC damage futamot, és nem volt ennyire gáz. De az nem is finom homok. Szerintem szardinia lehet még ilyen horror
-
biker
nagyúr
Tökre megértelek, csalódott vagy.
De ne hidd azt, más nem szenved ettől- nekem is heti 3-5 órám van, ebben benne van a heti pályaverseny 2 óra, ergo vagy egyikre készülök kemény egy órát, vagy a másikra, ha még rallyban is van futam. Pont emiatt sokszor gyakorlás nélkül megyek, mert ha egy órát gyakorlok, nem jut idő futamra. És egy óra az mi?
- nekem is előjött bug, fagyott is ki játék. De az iracing is, a raceroom is, az acc is, akkor semmivel ne játszak?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
értem, én két beíróhoz érkeztem fék nélkül, nem taroltam le a bírókat.
A bug, az sajnálatos, hogy hátragurul az autó, nem áll meg. Ilyet nem láttam még amíg ezt a videót nem láttam tegnap.Én viszont arról beszélek, hogy sokszor nyílegyenesen érsz át a célvonalon, TT-n, és elveszi a kormányzást az automatika, majd keresztberakja és nekicsapja a korlátnak, és gyűrődik fel az eleje. ez előjöhet símán, és akkor másik 20%-nak lesz keserű a szájíze.
Én is beleestem egyik futamon, talán kenya, hogy a shakedown után nem lehet folytatni, és egy szakasz kiesett. az is bug volt.
-
biker
nagyúr
nem kéne... ha automata fék van mint a TT-ben, akkor meg lehet szívni azzal, hogy beesel padlón, elveszi a kontrollt, és mint TT-ben, ész nélkül nekiba.. valaminek lassított film módban, és ott is törik az autó.
oda kell figyelni. én két szakaszt toltam le fék nélkül. tudom milyen.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3162 üzenetére
ja nem az volt? már elfelejtettem mi volt a fun sorozatban, vagy mindig más van?
tényleg, most s2000 volt, előtte meg valami másH3 RWD << ebben mik vannak?
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3154 üzenetére
szia uram, most a következő funrace lesz wrc2-vel utána vb wrc-vel? melyik helyszínek?
-
biker
nagyúr
válasz petikeh #3126 üzenetére
igen, kezdetkor van 1 közepes 2 kemény, ha átmész keményre lesz két közepes egy kemény. innen amit választottál abból lesz egy plusz, vagyis felraktál SD-re egy keményet akkor a SD végén lesz 2 közepes 2 kemény és ami rajta van a kocsin épp
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3121 üzenetére
pedig a streamben is látható, hogy engedi. lehet azért nem engedte mert a max időt túllépted volna. símán rá lehet rakni két rövid javítást már túllépett javítási időre
-
-
biker
nagyúr
Ez gyilkos volt. a harmadik felvonás onnan kezdődik, hogy dadog és fullad a motor, turbo nincs, fék visít, innen két szakasz a szervizig. első szakasz felénél totál elment a fék, olyat mentem csak motorfékkel mint a csuda. utána gigaszervizelés, és végre tudtam menni, egy gyorsat meg egy csoki ami megint odaba..ott a rendszernek.
De sikerült célbaérni, megvan a 20 szakasz, és 20percet kaptam az elsőtől egyelőre.
De majd jön Találtgyerek és nem fog betalálni a szakadékba attól tartokElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #3102 üzenetére
szerintem ha állsz a dombon, is romlik.
-
biker
nagyúr
18 körül folyt köv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest