Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz jlaci74 #5650 üzenetére
Igazából csak a gumi témát néztem be, de azt nagyon: azt hittem az első után le lehet cserélni a vizest, az meg sem fordult a fejemben hogy 25km-es szárazra ezzel kell menni...
Azt benéztem én is, világ összes ideje elment a kopott intermediate-eken. Másfél perc biztos. Utolsó 8-10km már csak biztonsági gurulgatás volt, hogy legalább ne legyen agyonverve az autó, meg ne legyen defekt.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
JulesTS
őstag
válasz jlaci74 #5584 üzenetére
Gyakorlásként driftelni kell kicsit AC-ban. Az megtanít, hogy szépen "lábald" a gázpedált csúszás közeli, vagy már keresztbeállt helyzetben.
Végigmentem az RWD-n, egy defektjavításon kívül csak kisebb hibáim voltak.
Ez a szakasz sikerült a legjobban:
https://youtu.be/qOWtnelAuLQ -
-
Bandit21
addikt
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #5462 üzenetére
hát jól igyekszel azt látom Most néztem meg hogy kerülgetjük egymás idejét szépen fel-le
Ma este/délután szerintem letolom a maradék 8 szakaszt, mert nem bírom ezt a stresszt :
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Bandit21
addikt
válasz jlaci74 #5436 üzenetére
Nálunk ott az 5 gyerkőc, én már mindent elkaptam, és minden ellen védett vagyok... (bárcsak így lenne, idén szerintem volt skarlát influenza covid, minden lószar...)
A sok fűnyírós kép mellett gondolom eszement tempót mész, mert s10-re már 7:22 a hátrányom ! Ez van, élvezem, a végén is!
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz jlaci74 #5332 üzenetére
Ezt mondom, erről szól a videó. Belső nézetben a repülés és a bukta után nem volt világos merre van előre.
Mivel pályán kívül értem földet elkezdett visszaszámolni hogy nyomás vissza vagy... nem tudom mi lesz.
Én meg siettem vissza de a pörgés miatt nem tudtam az út melyik oldalán értem földet. Azt hittem jobb oldalon (pedig bal) és maradt a piros felirat, de azt hittem még az előző pályaelhagyás miatt, aztán néztem, h nem, ez már a wrong wayregisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz jlaci74 #5323 üzenetére
Szerintem sejthető, hogy a landolás nem lehetett jó. (mondjuk a második pattantást és kilövést nem igazán értem, inkább bug volt ez)
Majd teszek fel videót van egy másik is s5-ről ott egy esőerdő tarló fogott ki rajtam, mert egy dombra fel látszott merre fog menni az út...
Mármint hogy egy jobbos ív utáni balos után... na hát azt benéztem és mentem a tuskók közé (ahová rallyban amúgy is való vagyok ).regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #5303 üzenetére
Érdekes hogy ezt mondod, így vagyok vele én is. Ha a legnagyobb rallyautókat kell említeni a 22b biztosan köztük lenne, de valahogy sem itt, sem DR2-ben nem szerettem annyira vezetni...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #5241 üzenetére
Hát próbáltam volna én is beszállni a meccsetekbe, de csak a végére sikerült valami....
Nekem egyelőre ez a Lengyel a nemesisem, vagy nem tudom. De legalább következetes vagyok magammal, mert ott borultam fel, meg kaptam defektet ahol a duenen is
Nembaj, gyakorlásnak tökéletes volt, és köszi petikeh a szervezést!
-
dundi94
tag
válasz jlaci74 #5207 üzenetére
Sajnos a Duent se lett időm befejezni. Nekem nagyon bejönnek ezek a DLC pályák, mind a lengyel mind a lett. Toyotával mentem szerintem elég jó kis kocsi. SIkerült talán a 2. gyorson menni egy top10-et, de az a konstans teljesítmény amire gyúrtam az elmúlt időbe most hogy visszaszorut kicsit a játék teljesen odalett. De nembaj, lassan megint lesz több időm szimezni, aztán lesz nemulass
-
EasyRed101st
csendes tag
válasz jlaci74 #5186 üzenetére
Event viewerben megnéztem és a tegnapi összes hibánál az ea anticheatnek nem tetszett valami.
Mai produkció, először el sem akart indulni...újraindítottam a gépet, elindult... 2,5 órát ment röccenés nélkül, majd crash és utána ismét nem indult .. Felugrik az anticheat ablak, aztán a wrc logo és off.... olyan mint az időjárás[ Szerkesztve ]
MooD
-
Bandit21
addikt
válasz jlaci74 #5012 üzenetére
Köszi ez fontos csak akkor minek ajánl egy 5 etapos M re cseret softra ha 17 etap van még hátra?
1 Akkor ezt a gumi recommended dolgot ne nézzem?
2 Mindig egy lágy és egy közepes van? (A japán funon mintha lett volna hard is)3 Mi dönti el melyik a kezdő, ha végig murva van?
4 Ha nem mentem volna shake -et akkor csak 1 gumi lett volna az egészre? (Melyik?)
5 Miután már nem hagyta a vissza cserét még mindig fel lehetett tenni a kocsira a +20 kg csere szettet.
Az micsoda?6 Ha defekt van és a kocsin van a +20 kg akkor valami idő bünti mellett fel lehet rakni Stage közben?
7 Gyakorlatilag 15-22 egy poor softtal mentem. A futás miatt is lehet defektet kapni vagy csak ütközés miatt?
Annyi kérdés összejött hogy beszámoztam...
[ Szerkesztve ]
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz jlaci74 #4981 üzenetére
Jlaci, minden elismerésem!
Brutális idő,ez már szerintem közel van a maxhoz.A Wr-t meg persze nem is tudom felfogni!
Most rájöttem hogy ha jó ütemben váltok vissza kanyar előtt akkor az jó féknek is és utána kigyorsítani is könnyebb!
Majd gyere privibe a nyereményért 👍Zoolee
-
Bandit21
addikt
válasz jlaci74 #4904 üzenetére
De ez Time trail vagy ennek is van külön ea linkje?
A Találtgyerek, topicgazda nem csinálsz egy japán fun 2.0 -at?
Sajna hülye vagyok hozzá. Ez olyan mint a szerver host vagy csak össze kell kalapálni egyszer?
A tt tetszett elsőre de rájöttem hogy az egész etap a kopassal sérüléssel izgibb mert vigyázni kell a gépre.
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #4899 üzenetére
Ú.... hogy hol is van ez a Zoolee kihívás? Hétvégén lenne időm menni pár körtMegvan #4839 + Oninotaira és a challange 7:34 - » Este ránézek
#4900Chris1983107: Szerintem amikor kijött a 2.0 patch (vagy 2.1? ) akkor mindenkinek letöltötte a DLC tartalmakat is. Amikor megveszed a kiegeket, akkor csak feloldja, nincs új letöltés. Ez szinte minden játéknál így van már.
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #4847 üzenetére
Ezzel az autóval nem lehet a C4-ekkel felvenni a versenyt. Ha megtudod nézni az én telemetriámat meg az elsőét. Már az első egyenes végéig kapok legalább 1mp.-et pedig addig csak a gázt kell nyomni.
Én is szeretem a pizzát, de én rengeteg feltéttel. Ha választanom kell, akkor inkább egy finom sör.
06-3o/9759I39
-
Bandit21
addikt
válasz jlaci74 #4831 üzenetére
Köszi köszi!
Igen, utálatos (imádnivaló) egy dolog, mert mentem 5-6 tt-t aztán jött a pofára esés élesben.
De pár perc alatt elő jött a régi érzés hogy ez jó dolog.
Pedig a Meki perec nem egy rally setup[ Szerkesztve ]
-
-
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #4779 üzenetére
Akkor ezért sikerült utólérni az S5-ön! Gyanus is volt! De maradt 20mp előnyöd, az szerintem ki fog tartani. Nagyon jól nyomod most (is) nagy Gratula hozzá már így előre!
Én be is fejeztem a fordulót , sajnos volt nekem is benne olyan ami nem esett annyira jól:
Ebből fégül egy 8mp-es tolatós szarakodás lett az utolsó szakaszon.De amúgy tényleg élveztem ezt, jó ez a japán ezekkel a szűk kanyarokkal, meg csiki-csukival...
Amúgy aki még nem nyomta le az utolsó szakaszt annak álljon itt figyelmeztetésként:
Nagyon csúszik!Szerintem a gumi nem volt kopott annyira hogy ezt indokolta volna, csomót driftelt az autó úgy hogy elötte kb ez volt a max amit itt a második képemen láttok...
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #4763 üzenetére
Érdekesss....
Ugyan ez, azt hittem hogy első után szervíz... Ami nagyon jól esett volna, nem csak a gumi miatt, hanem azért is, mert egyből egy hibával kezdtem és ütöttem még egy szellőzőt az elejére...
De ezekkel együtt sem tudlak útólérni az első 3 gyorson, szóval megy azért az
Remélem nem lesz kormány-problémád (sem) és akkor gondolkodhatok hogy hol találok még szakaszonként 4-5-6-7 mp-et hogy utólérjelek.Amúgy a helyszín nagyon szép, nem igazán mentem még itt, a vizes pálya gyönyörű volt szerintem. Meg nagyon hangulatos volt ahogy szépen lassan elkezdett esni az eső egyre jobban.
Illetve a 3. szakaszon van egy olyan féktáv valami teligázas szakasz után ahol egy éles kanyarhoz érkezünk...
Hát itt elmorzsoltam egy mijatyánkot
De ez megmenekült!"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #4643 üzenetére
Mire megírtad egyszer már átmentem azon a szakaszon. Nem találkoztam ezzel a kanyarral. Vagyis nem estem be.
Befejeztem a kenyai versenyt. Nagy probléma nem volt a verseny alatt. 1-2x a levegőbe dobta a fenekét az autó, de tudtam korrigálni. Az egyik egy kaszkadőrös oldalazós két kerekezéssel, de megoldottam.
Az utolsó előtti szakasz felénél elvesztettem a fonalat az itinerben, így lett egy vágásom 5 mp. büntetéssel.
Az utolsó 9 szakaszt egy szett kemény keverékkel nyomtam végig. A powerben inkább hagytam egy kicsit, mert már elég kopott volt. Nem akartam az egész versenyt kockáztatni egy szakasz miatt.06-3o/9759I39
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #4594 üzenetére
S7-en foson lévő kormányművel mentél ilyen időt???
Azigen!Ratrak: néztem én is hogy hol vagy, azt hittem valami műszaki hibával kűzdesz a puma-has nézés eredményeképpen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest