- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratrak
aktív tag
Srácok, havernál egyszercsak nem indul a játék. Van valakinek ilyen tapasztalata, hogy mi lehet a gond? Nem játszott vele sokat, de még én is láttam, hogy korábban ment nála. Aztán cserélt procit, és még utána is ment, most meg nem indul. Nincs semmi húzva, a játék moddolva, stb. Mi lehet a gond?
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Kösz! Nem volt egy rossz bajnokság, sok géposztályt érintettünk, sokféle pálya körülményt kipróbáltunk, és többen megmutatták magukat az élmezőnyben. Reméljük ezekben a hetekben a kisebb aktivitás tényleg főként a jó időnek szól, kár lenne ha a versenyzői gárda lecsökkenne, mert egy jó darabig még ez a játék fogja jelenteni a fő rally-s csapásirányt.
-
Ratrak
aktív tag
válasz
jlaci74
üzenetére
"Ugye tudod hogy épül, vagyis tervben van egy Maxi Turbo, a sziluettje már kész."
Velem ez jött szembe talán Totalcar-on a minap, ezért is mentem a R5-el, mondjuk úgy, hogy ihletet kaptam...
Amúgy ja, a replayben előre-hátra tekergetős dolog megvan, én is szoktam vele szenvedni néha. De ettől még a photomode hiányzik nagyon a VR-ban továbbra is, és ugye így, hogy be van szántva minden a játékkal kapcsolatban, még csak esély sincs rá, hogy működjön sajna.... -
jlaci74
senior tag
PH VB
Mai etap S4-S6 , szervizben alig volt munka az autón, csak a gumik voltak kukák...
Egy kevésbé jól sikerült földet érést leszámítva nagy dolgok nem történtek ma, volt egy lecsúszás ahol a bóját rossz oldaláról kerültem, itt-ott a nézőknek autóztam, volt ahol én is élveztem...
Video , ... még video ... és még ...
S6 utáni szervizben viszont elég romos állapotú az autó, van baj ...

-
snecy20
nagyúr
Tegnap este aztán meglett még a 2. nap is, érdekes lesz látni hogy a nehezebb körülmények változtatnak-e valamit az addigi álláson. Egyelőre csak Rodolfóval és Stewie-val tudtam magam összemérni, de egyből feltűnt hogy sokkal kisebb lemaradásban voltak, mint a száraz szakaszokon!
Pár kép készült a záró menetről,

Nagyon jó móka volt összességében, a verseny élvezhetősége hozta az előzetes elvárásokat szerintem.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Olyan szakaszokon igen, amikor Ákosnak tolatnia is kell

Felfigyeltem ma egy érdekes kis eseményre, gyanús volt, hogy mindenhol egy kicsit alacsonynak tűnt a végsebesség, nem sokkal, de azért észrevehetően, erre látom a Fanatec saját progijában, meg a játékon belül is, hogy 5% körüli fék állást mutat, érintetlen állapotban is. Újrakalibráltam, aztán jó lett, de valószínűleg egy ideje ez így lehetett, mert nem nagyon néztem erre rá. Akkor így már megvan az az elveszett 3-4km/h ami hiányzott.
-
snecy20
nagyúr
válasz
snecy20
üzenetére
1. nap végére érve mondanám hogy Kőbányai Világos - Jutalom a nap végén, csak nem mondanék igazat, mert a jutalom inkább a felismerés volt, hogy jobban kell menni a folytatásban mert Dundi és Laci is kimondottan kompetitívek - Ákos ellen meg úgyis mindegy, mit csinálunk.

Néhány életkép a szakaszokról,

Az utolsó kép az bizony nem paranormális jelenség eredménye!
-
snecy20
nagyúr
WRC1 portugál Stage 1-3 beszámoló,
Utóbbi időben szeretem az első szakaszok egyikén az autót megtörni, sikerült most az első kettő mindegyikén.

A meleg lakás okozott egy kis dekoncentráltságot, bevallom, bár fogalmas sincs hogy ettől eltekintve azokkal a bevitt tempókkal, amikkel a töréskárok idején operáltam, mégis mit gondoltam. Az S3-ra már kicsit lógott az autó bele, a totál felgyűrődött motorháztető miatt hiába váltogattam végig a nézeteket, alig láttam bármit velük.
Most így jártunk, nagy baj nincs, csak időveszteségek, javítanivaló az lesz a szervízben, aztán folytatom is ma tovább - az alaptempót nem érzem rossznak. -
Ratrak
aktív tag
Tegnap reggel én is végre neki tudtam állni a RWD-nek, ma reggel meg befejeztem.

Mindig sír a lelkem picit, amikor olvasom, hogy sokan nem csipázzátok ezt a kategóriát, nekem még mindig ez a kedvencem (meg a H2 RWD). Miután mentem egy bemelegítést TT-n, végül nekiálltam, és hogy legyen izgalom is ( LOL
) a kis Renault 5-öst választottam... Igen, izgága, igen, bármikor instadeath, de kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e szelidíteni, és marad-e emellett élvezeti faktor... jelentem, igen, és igen 

Konkrétan az első szervizben nem volt javítanivaló. Semmi. A másodikban se volt sok, mert sikerült sehol nem odaverni, a kasztni nem is sérült. Pedig a terep megtett mindent annak érdekében, hogy ne így legyen...

Még mindig imádom Szardíniát ebben a játékban, szerintem a legváltozatosabb helyszín az egész játékban, és ezt imádom benne. A tengerpari kanyargást pálmafák közt, a
hegygerincet (úúúú, az a hegygerinc!
) a rallycross pályát, mindent.
Mondjuk itt most extrémen jelentkezett az a dolog, hogy amikor azt éreztem, hogy "na, ezt most sikerült jól odatenni", akkor agyonvertetek, amikor meg úgy értem be, hogy "hát, oké, nem volt rossz, de a jó az nem ilyen", akkor meg az elején voltam a listának...
Fene se érti. Azért az a közel 3 perc hátrány
a hosszú szakaszon, ami összejött, picit így is sokkolt. Autó- és tudásbeli különbség ide-vagy-oda. Aztán leesett, hogy a nagy izgalomban nem cseréltem gumit a második szervizben, és tény, hogy nagyon éreztem ennek negatív hatását a szakasz felétől már kb.Viszont bejött az autó karcmentesen a célba! Ilyen se sűrűn fordult még elő velem, pláne nem néztem ki a "robogókerekű" R5-ből

Igazi kis mérges gyösz ez a kocsi, mint egy hátsókerekes Mini, szétszteroidozva... egyenesen menni?! Ismeretlen fogalom számára. Kontrollált kitörések? Meh, az a gyengék fegyvere....
Volt, hogy egy tök laza 5-6os kanyarban olyan hirtelen tört ki a hátulja, hogy csak néztem, hogy ez mi volt?! Reflexből sikerült megfogni, nem lett baj, csak ottmaradt x másodperc... De azért csóváltam a fejem utána.... Ha ez az életben is hasonlóan viselkedett, akkor minden tiszteletem a pilótáké, akik a valóságban ezzel versenyeztek
És a totál agyhalál közben persze még ki is kell tolni a szemét, hogy legyen turbónyomás.... Iszonyat fun jármű, de tény, hogy nem ideális versenyezni vele, mondjuk ezért is választottam Szardíniára, hol, ha nem itt?! 
Szóval köszi a szervezést, ezúton is, imádtam ezt a helyszínt, és izgalmas is volt ezzel az autóval, eredménytől függetlenül tök büszke vagyok magamra, hogy be tudtam hozni épségben a célba, ennek a versenynek most ez volt a "dicsősége" úgymond számomra.
-
Steve1207
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Kicsit jobban, nem vészes, de ez a körülmény jobban is feküdt érzésre. Plusz most talán sikerült ez a variálás, amit próbálgattam a vezetési stílusommal már események óta. Persze volt már ilyen próbálkozásom, hogy azt hittem milyen fain lesz, aztán a 17. hely körül botorkáltam, szóval jöhetne a nép, hogy lássak időket
ADay-is kérdéses, viszont nem szégyen rodolfo-tól 1,5 percet kapni, szóval azzal is meg vagyok elégedve eddig. -
Steve1207
veterán
BDay is letudva, király volt ez az összeállítás. Itt nincs miből szemezni, egy majdnem 360-am volt, amit megállított a kerítés tolatva, szóval csak kikormányoztam, meg 3-4 lecsúszás a pálya szélére hol jobban, hol kevésbé, de kb kapásból tudtam folytatni mindig. Ugratókkal is nagy haverok voltunk, csak ellenkormányzások kellettek leérkezéskor. Jó gyors dinamikus szakaszok voltak egyébként, tetszett.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bandit21
üzenetére
Jelen esetben a Soft-Med-Soft lehet az ideális, de sokszor van hogy a keményebb opciót választom, jobb szeretem ha az etap végére is marad tapadás, még ha lassabb is kicsit. Bár a soft-medium vonatkozásábn már nagyon hamar eljön az a váltópont, amikor a med már jobb, érzésre ilyen 20km futás után már tutira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Robotporszívók
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fene se érti. Azért az a közel 3 perc hátrány
a hosszú szakaszon, ami összejött, picit így is sokkolt. Autó- és tudásbeli különbség ide-vagy-oda. Aztán leesett, hogy a nagy izgalomban nem cseréltem gumit a második szervizben, és tény, hogy nagyon éreztem ennek negatív hatását a szakasz felétől már kb.