Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
starman3
csendes tag
Még 2012-ben vettem egy ALCOR típusú DVB-T stic-et ami képes az kódolt adások kezelésére is, "Mindig TV kompatibilis". A kártya behelyezhető és a termékhez adott "HíDTV" szoftverrel gond nélkül kezelhető.
Amikor még csak olyan stick-em volt ami kizárólag a kódolatlan műsorokat vette, akkoriban - még 5 euroért -megvettem a DVBView programot és nagyon kedveltem.
Aztán a kártyát a beltéribe tettem és ez a stick meg a fiókba került. A közelmúltban azonban sikerült egy társkártyát kérni a szolgáltatótól és így ismét előkerült. A "HíDTV" szoftverrel most is rendben üzemel, dfe nem feledtem DVBView-t és ismét megvettem - immár 20 euróért - az 5.5.0 verziót.
Örömöm nem tartott sokáig.Először nem tudtam a földi állomásokat keresni (Európa kiválasztva, de ennek ellenére inaktív volt a gomb)
Aztán feltettem a HíDTV-t, hogy lássam üzemképes a hardverem. Eredmény, az állomásokat megtalálta, minden funkció rendben.
Ismétlés a DVBView-el és láss csodát most aktív volt a gomb és az állomásokat is megtalálta.
Eredmény: A kódolatlan műsorok szépen jönnek EPG, teletex stb. működnek, az állomások között lehet váltogatni. A kódolt műsorokra lépve viszont csak a képernyő alján feljön az info az épp aktuális műsor címe és rövid tartalma, a paraméterel hangra, képre és a térerő (kb 75-85%), de se kép, se hang.
Véletlenül vettem észre, lépkedve a kódolt műsorok között, hogy egyetlen kódolt adást vesz csak, mindig azt a csatornát amit a HíDTV programmal UTOLJÁRA KIVÁLASZTOTTAM.Megkerestem a problémával a DVBView gazdáját (Christian Hackbart), ő javasolta a probléma felvetését hazai fórumon is.
Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest