Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjoska
csendes tag
válasz
starman3 #117 üzenetére
Szia Starman3!
Nekem hasonló problémám van, Alcor DVB-T Conax sticket használok, a DVBviewer tökéletes a kódolatlan csatornákhoz, és az utolsónak beállított kódolt csatornához.
Én a Terratec Home Cinema szoftvert kaptam kezelőszoftverként (ami működik is csak kicsit béna), és a T100 Driver Install Windows 8 64bit.msi drivert telepítettem meghajtóként. Ez a driver letölthető az alábbi linkről:http://alcordigital.hu/download.php?id=253. Az eszközt a windows így ismeri fel
us 001 Device 002: ID 0fd9:003d Elgato Systems GmbH., Elgato Eye TV One.
Úgy tűnik mintha az Elgatónak az Alcor fejlesztette volna Terratec Home Cinema szoftvert, és azt hiszem mindkettő kínai cég.
A magyar Alcor szervízt megkestem, ők azt mondták hogy forduljak a DVBvieverhez.
Az interneten böngészve Geniatech T100 DVB-T Pay TV tuner néz ki hasonlóan, mint az Alcor stick.
Az interneten van egy csomó link hogy hogyan nézhessünk kódolt műholdas adásokat DVBvieverrel, le is töltöttem és feltelepítettem egy csomó pluginnal, de nem értek hozzájuk, és továbbra sem jönnek a kódolt adások. Plugin nélkül a megvásárolt DVBviever Pró a Terratec szoftverrel utoljára beállított kódolt csatornát tudja. Szóval azt hiszem hogy a conax modul inicializálását nem végzi úgy el a DVBviever mint a Terratec Home Cinema.
Szóval így állok én. Nálad van új fejlemény az augusztusi prohardveres posztod óta?
Üdvözlettel,
Hajdu Jóska
hjoska21@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest