- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
-
Gróf...
aktív tag
Sziasztok!
A minap megfogant bennem az a gondolat, hogy a szoftver több éves használata után mi lenne, ha kipróbálnék egy másik skin-t.
Ehhez kiindulási pontnak a DVBViewer fórumát kezdtem el nézegetni.Relatíve nagy meglepetésként ért, hogy nem tudok olyan topikra kattintani, amiben a skin letölthetősége még előrhető, azaz letölthető.
Emiatt az alábbi kérdésekkel fordulok az esetlegesen ide tévedő fórumtársakhoz:
1) Létezik még olyan "gyűjtőhely", ahonnan le lehet szedni skin-eket?2) Ennyire "old school" DVBViewer-t használni? Van esetleg ~modernebb, up-to-date-ebb Windows szoftver TV nézéshez?
Szervusz!
A Ezen az oldalon van egy skin szekció. Ott akármire kattintok egy tömörített fájlt dob fel a böngésző.
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
A minap megfogant bennem az a gondolat, hogy a szoftver több éves használata után mi lenne, ha kipróbálnék egy másik skin-t.
Ehhez kiindulási pontnak a DVBViewer fórumát kezdtem el nézegetni.Relatíve nagy meglepetésként ért, hogy nem tudok olyan topikra kattintani, amiben a skin letölthetősége még előrhető, azaz letölthető.
Emiatt az alábbi kérdésekkel fordulok az esetlegesen ide tévedő fórumtársakhoz:
1) Létezik még olyan "gyűjtőhely", ahonnan le lehet szedni skin-eket?2) Ennyire "old school" DVBViewer-t használni? Van esetleg ~modernebb, up-to-date-ebb Windows szoftver TV nézéshez?
-
Gróf...
aktív tag
Mert ugye...
Ki, mikor néz rá...
Mert ha innen nézem, akkor áll, mint a cövek!
-
Gróf...
aktív tag
Jah. Valahol itt adtam fel a reményt. És aztán jött december 22.-én és 25.-én egy-egy. Amit már meg sem néztem. Rém figyelmetlen vagyok mostanában.
-
Gróf...
aktív tag
Jogos.
Sokáig állt és nem figyeltem.
De az egy év, az egy év. Nem volt ilyen hosszú idő két verzió között. Talán SOHA! -
Bozek
nagyúr
Ott van egy sor, ami azért megmagyaráz dolgokat: In Memoriam – Lars Gehre. Ő volt az egyik fejlesztő, nélküle valószínűleg lassabban halad a fejlesztés.
A nagyobb verziószámú béta pedig nem állt meg hónapokkal ezelőtt, december 23-a azért még csak 2,5 hete volt.

-
Gróf...
aktív tag
Egész véglegesnek tűnik ez a verzió!
Mondjuk, nekem nincs is sok bajom vele...
Elméletileg van nagyobb verziószámú béta, de az megállt hónapokkal ezelőtt.
Na mindegy.
Csak mondtam. -
Gróf...
aktív tag
Leírom ide saját magamnak, hogy legközelebb tudjam: A média szerverben amikor a feladatot létrehozom, a hosszú sort kell bemásolni a parancssorhoz. A magas prioritás nem biztos, de nem árt és alul a jelölőt mindenképp ki kell pipálni...
Merthogy megint napokig nem jutottam vele dűlőre.
-
Gróf...
aktív tag
Először azt írtad, nem tudsz hangot váltani. Most kiderül, hogy tudsz, csak a PiP hangja nem működik, némaság van.
A Settings - Options - Playback Components - Picture in Picture-nél az Audio fülön jól van beállítva az Audio Renderer is? Mert az tartozik a kis ablakhoz, nem egyben kezeli a kettőt a DVBViewer.
Engedd el!
Az utolsó próbálkozás az volt, hogy az "A" és a "B" hang is ugyanazt az eszközt használja. Ha vindóz alapot állítottam, akkor egyáltalán nem volt hang, ha a géphez kapcsolt erősítőt (ÉDZSDÍEMÁJ-on keresztül) akkor volt hang az "A" műsoron, de a "B"-n nem. Ééééééés nem váltott műsort (F6)
Na itt döntöttem úgy, hogy mennek a beállítások is a pitsába! Újratettem szüzen az egészet.
És láss csodát. DIFÓLTON minden rendben. Azt leszámítva, hogy sokkal több mindent kell újra beállítanom, mint gondoltam!
Ma délelőttre van programom... -
Bozek
nagyúr
Ja ja ja. Amióta az eszemet tudom használom ezt a funkciót.
És már csak azért is tudnom kell mert a média távirányítóban is be kell állítanom.
Egyszerűen csak nem játssza le a lejátszó azt a hang "sávot."
Most, ha megnyomom eltűnik a fő ablak hangja és némaság van.
Már levelezek miatta a júer fórumán is. Ott azt írtál, hogy esetleg át van váltva KÉK (F8) 1 billentyűvel... és akkor nem F5, hanem "0"
De nem az a baja. Valamit nem szeret a lejátszó.
Már próbáltam, hogy újrateszem, újra teszem a LAV filtert, de semmi eredmény.
Azt meg nem nagyon szeretném, hogy minden beállítás menjen a francba, mert mint említettem 9ssze van lőve a távnyaggatóval és már öreg vagyok ahhoz, hogy újra egyesítsem a beállításokat.Először azt írtad, nem tudsz hangot váltani. Most kiderül, hogy tudsz, csak a PiP hangja nem működik, némaság van.
A Settings - Options - Playback Components - Picture in Picture-nél az Audio fülön jól van beállítva az Audio Renderer is? Mert az tartozik a kis ablakhoz, nem egyben kezeli a kettőt a DVBViewer.
-
Gróf...
aktív tag
Ja ja ja. Amióta az eszemet tudom használom ezt a funkciót.
És már csak azért is tudnom kell mert a média távirányítóban is be kell állítanom.
Egyszerűen csak nem játssza le a lejátszó azt a hang "sávot."
Most, ha megnyomom eltűnik a fő ablak hangja és némaság van.
Már levelezek miatta a júer fórumán is. Ott azt írtál, hogy esetleg át van váltva KÉK (F8) 1 billentyűvel... és akkor nem F5, hanem "0"
De nem az a baja. Valamit nem szeret a lejátszó.
Már próbáltam, hogy újrateszem, újra teszem a LAV filtert, de semmi eredmény.
Azt meg nem nagyon szeretném, hogy minden beállítás menjen a francba, mert mint említettem 9ssze van lőve a távnyaggatóval és már öreg vagyok ahhoz, hogy újra egyesítsem a beállításokat. -
Bal0924
senior tag
Helló ismét.
Egyiknapról a másikra elkezdte azt csinálni egyes adóknál hogy csak állt a kép és megy a hang.
De sajnos mikor ma bekapcsoltam a gépet, az összes adónál áll a kép és megy a hang.
Hála a felvételnél nincs ilyen gondom.
Időnként ugrik egyet az akkori pillanatképre de ugyan úgy áll a kép.
Tipp, javaslat a javításra?Ilyen állóképet, utoljára akkor csinált, mikor játszottam egy nagy memóriát igénylő játékkal. De még akkor is sűrűbben ugrott a kép, frissült a kép. (de ez még az előző konfignál volt)
Előtte csak a windos frissült. De az 1 hete volt.
De tegnap a bioszt is frissült. Az meg visszaállt alapbeállításra. (még nem volt időm beállítani)De mostmár nem lassul a csatornaváltás

-
Bal0924
senior tag
Mivel a felvett anyagnál nincs akadás, a dekódolás nem lehet a hiba. Mivel élő adás nézése közben jön elő, így azt nem lehet kijelenteni, hogy DVB-T-n nincs gond, mert ha nincs adás, akkor nincs is mit lejátszani.
Első kérdés: közvetlenül a gépbe van dugva a tuner? Vagy hosszabbítóval, esetleg elosztóval? Mennyi cucc lóg USB-n? Nekem anno nem volt gondom vele, se DVB-C-n, se DVB-T-n.
Eddig nekem se volt gond, csak most.
De minden nagyobb változásután, kb fél-1 napig rendesen működik.
mint pl. -driverét újratettem, -vírusírtót lecseréltem, -át dugtam másik USB portba.
ezeknél rendesen működött 1napig. kb.Közvetlen van rádugva.
Amik még rávannak dugva a hátlapi USB portokba, nincs a közelében. de ezek vannak még rákötve a hátlapira.: 2xUSB HUB, a szünetmentes táp és egy USB-micro-B kábel (amit eddig 1x haszálntam.)De már nem érdekel.
lassan kapcsolgatom az adókat és előre megnézem melyik adón mi megy mielőtt bekapcsolom.
-
Bozek
nagyúr
Minden más a gépen szépen fut.
A DVBViewer Media Server is szépen teszi a dolgát. Veszi fel a cuccokat.
Maga a DVBViewer szórakozik.
Most néztem meg.
Ha valami felvételt töltök be és azt nézem, akkor rendesen működik.
Csak akkor csinálja, ha TV-t akarok nézni. Hauppauge WinTV-dualHD DVBC Tuner használja.
Ha a Hauppauge WinTV-dualHD DVBT Tuner használja akkor nincs gond. Igaz akkor adás sincs.
Remélem rájöttem a hibára és most már tényleg jó lesz..
Azt hittem az USB port 3.0. Erre kiderült, hogy 3.2 és lehet ez volt a gond.
2.0 és 3.0-val kompatibilis.Mivel a felvett anyagnál nincs akadás, a dekódolás nem lehet a hiba. Mivel élő adás nézése közben jön elő, így azt nem lehet kijelenteni, hogy DVB-T-n nincs gond, mert ha nincs adás, akkor nincs is mit lejátszani.
Első kérdés: közvetlenül a gépbe van dugva a tuner? Vagy hosszabbítóval, esetleg elosztóval? Mennyi cucc lóg USB-n? Nekem anno nem volt gondom vele, se DVB-C-n, se DVB-T-n.
-
Gróf...
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Az a cél, hogy mikor bekapcsolom a DVBviewer-t működjön rendesen.
Hogy ne keljen várni, míg észreveszi, hogy rákattintottam az ablakára és csatornát váltok.
Olyan, mintha minden 10.másodpercben érzékelné, amit csinálni akarok vele, kb 1-2másodpercig.A program rendesen működik, míg nem a TV tunnert kell kezelnie.
Tegnap, mikor átraktam másik portba a tunnert, akkor működött rendesen, kb ma reggelig.
Újraindítás után, mikor egyből bekapcsolom a programot, hol működik rendesen pár óráig, hol egyből ugyanolyan lassú.
És nem jöttem rá mi okozza.Most a tunner driverét tegyem újra, talán megoldja?
Igen. Arra célozgattam.
Mert az egyik mondatodban volt némi ellentét.
Azért kérdeztem, hogy te most KÁBELRŐL szeretnél tévét nézni, vagy ANTENNÁRÓL, mert nálam például nem ugyanaz a drájver van a kettőhöz és régebben (Nem tudom, hogy mostanában hogy van.) nem is volt szerencsés, ha MINDKÉT drájver fent volt!!!
Ha esetleg nálad is lenne ilyen, akkor esetleg "elfelejthetted" hogy mi a jó neked pés véletlenül az új gépedre a nem megfelelőt tetted fel. -
Bal0924
senior tag
Az a cél, hogy mikor bekapcsolom a DVBviewer-t működjön rendesen.
Hogy ne keljen várni, míg észreveszi, hogy rákattintottam az ablakára és csatornát váltok.
Olyan, mintha minden 10.másodpercben érzékelné, amit csinálni akarok vele, kb 1-2másodpercig.A program rendesen működik, míg nem a TV tunnert kell kezelnie.
Tegnap, mikor átraktam másik portba a tunnert, akkor működött rendesen, kb ma reggelig.
Újraindítás után, mikor egyből bekapcsolom a programot, hol működik rendesen pár óráig, hol egyből ugyanolyan lassú.
És nem jöttem rá mi okozza.Most a tunner driverét tegyem újra, talán megoldja?
-
Bal0924
senior tag
Most néztem meg.
Csak akkor csinálja, ha TV-t akarok nézni. Hauppauge WinTV-dualHD DVBC Tuner használja.
Ha a Hauppauge WinTV-dualHD DVBT Tuner használja akkor nincs gond. Igaz akkor adás sincs.
2.0 és 3.0-val kompatibilis.USB port is megcáfolva.
-
Gróf...
aktív tag
Most néztem meg.
2.0 és 3.0-val kompatibilis.Ööööö. A "C" a kábelért a "T" a földfelszíni (éteri) adásért felel.
Most akkor nálad mi is a cél? Picit összezavarodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobilinternet
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen DVD-írót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.