Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuCo.
tag
Na, szóval én próbáltam fogni unyomba a hegyhátsáli/vasvári tornyot, mint korábban már írtam is. tehát nálam a helyzet az, hogy az A Mux az jön, tehát az M1 HD, M2 HD, meg a rádiók. De csak 50-55%-os jellel. A C Mux pedig egyáltalán nem jön. És mindez úgy, hogy van egy antenna a tetőn, kab-hegy felé fordítva, tehát kb. 80-90 fokkal el van fordítva a Hegyhátsálhoz képest. És ugye tőlünk van kb. 25 km-re az adó, tőled kb. 35-40 km-re lehet. Esetleg azt próbáld meg, hogy teljesen Körmend felé fordítod az antennád, mert igazálól Körmendtől lefele van még az adó, tehát sok köze nincs Vasvárhoz, nem tudom miért vasvárinak hívják. De sztem neked már mindenképp kell egy tetőantenna hozzá, mert úgy néz ki, hogy elég gyengén sugároznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest