Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Az ár kérdése minden esetben relatív:
699/1299HUF havonta
17 (+2 ) tv csatorna melyből 3 lehet HD is
a t-home 925 FT-ért 6 adást ad.
nincs is bedugva a tvbe a kábelük.
a következő csomagjuk (nekem dupla kedvezménnyel) 2890 FT lenne, de abban nincs a kedvencem a NGC
és 4490 FT-ot erre meg nem szánok rá.mivel TV adott, a PCMCI szlot adott, csak a CAM modul és a kártya hiányzott. reggelig
ami igazán meglepett: 2000 alatti előfizetói számot kaptam.
pedig nem is siettem. annyira.MÁS:
Bár sehol nincs ráíva a CAS7 kifejezés, de az általam ma átvett Strong CAM-Conax kártyaadapter tökéletesen megküzd a CAS7-es kódolással.
Egy MPEG-4 es DVB-T tunerrel rendelkező LCD-be raktam.
Hátrányt csak annyit lehet róla mondani, hogy nincs jelölve, hogyan is kell fordítani magát a modult, illetve a belevaló kártyát. De miután kipróbáltuk az össze kombinációt, és megtaláltuk a megfelelőt tökéletesen teszi a dolgát
És a konkurenciánál 2-4 ezressel is olcsóbb volt.
menne neki a pirospontminden kódolt adás 576i-ben van.
minősége kb azonos a többi SD adásokéval.
néha látszanak a digitalizálás jelei, de nem vészes!MÁS2:
nektek is az SD csatornákon néha mutat furát a kép? mintha a kódolással elveszne a sávszélesség nagyrésze. nekem ez főleg ott jelentkezik, mikor gyorsan mozgó részletek vannak a képen. pl egy reklámban "atomanti akcióbalép" vagyis hangyacsata látható, egy kézben fogott távirányítóval.
az érzésem mindig az, hogy a sávszélességet felemészti a hangyacsata, mert a többi képkomponens szinte kifagy, blokkos, agyontömörített. ami a jelenet végén újra folyamatossá válik, ahol nincsnnek már a hangyák a képen. ergó NEM vételhiba, hanem [szerintem] jelveszteség a részletek terén [a kis sávszélesség/költséghatékonyság miatt].
tapasztaltatok hasonlót???
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest