Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
attuska
üzenetére
A linuxtv.org-t és a kapcsolódó levelező listákat magam is nézegetem a forráskóddal együtt. Készülget a WinTV HVR 930c / Hauppauge Quattro / Cinergy HTC XS HD driver, csak lassan (zárt kódbázison már működik a fejlesztő szerint). Gondoltam hátha bennfentesebb információid is vannak. Az xbmc egy linux-n is futó HTPC frontend, ami bele illene az otthoni rendszer koncepciómba. Én is csak innen tudok róla: dabadab munkássága a logout-n
Az XC5000 chipről (WinTV HVR 930c-ben is ez van) / linux driverről és általában a tunerekről itt is olvasható némi fejlesztői információ (Devin Heitmueller tűnik aktívnak a csapatból): KernelLabs.com
Ha jól sejtem neked sem létkérdés a DVB-T.

adam3 Biztos triviális, de úgy tudom az osztrák adások MPEG2-sek. Talán kódek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Pánik a memóriapiacon
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Update 12.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann