Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál

Új hozzászólás Aktív témák
- 

attuska
csendes tag
válasz

zhagyma

üzenetére
						Kösz.a gratulációt

Sajnos annyira nem értek hozzá, mint gondolod, csak szívós alak vagyok és mindig is érdekelt a távolsági tévévétel, valamint megkedveltem a linuxot, ahol tudok segítek.
Az xbmc az egy betegség?

A linuxtv.org -on folyamatosan fejlesztik a drájvereket, amennyire a hardver gyártók ezt nekik lehetővé teszik. A gyártók csak windóz drájvereket készítettnek, a linuxosakat meg ráhagyják a linuxtv fejlesztőkre. Ha a forrást átadják nekik, akkor hamarosan megjelenik a linuxos drájver kernel modulként először a snapshotban, majd a következő kiadású kernelben.
Én is a linuxtv.org -ot figyelem, ott a fejlesztők levelezését, valamint a kernel változásait. A Skystar2 rev 2.8 volt az első a skystar sorozatban, melyhez a gyártó már nem adta ki a C forrást. A kártyám vétele után mintegy fél évre rá adta csak ki a Technisat a linux binárist, akkor tudtam csak először linux alatt feléleszteni a linuxtv.org snapshotja segítségével a kártyát.
A Happauge sajnos hírhedetten elhanyagolja a linux vonalat. Most egy kicsit keresgéltem, de sajnos úgy néz ki, hogy még csak a WinTV 900 linux támogatottsága van meg. Googlizva is még csak mindenki hiányolja a 930C -t.
Én most először a linuxtv.org wikijében, majd a kernel forrásában, az előbb említett CVS snapshotban keresgélek a kiszemelt USB tuner chipjére utalást. Ha igen, akkor megpróbálok egyet kölcsönözni próbára, ha jó, akkor megveszem.Köszi az érzékeny RF chip-re való útmutatást, nem adom fel a DVBT -t, mivel mondám: szívós ürge vagyok.

Még rágódok a dolgon, addig is hadd szóljon a Skystar2!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
 - ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest