Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
peter.buzas #3818 üzenetére
Szia!
A #3822-ben felsorolt USB2-s tunerkhez lehet venni USB2-s CI modult, amelyeket a gyártók által készített vagy alternatív szoftverek is képesek kezelni. Például:
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Olyan PCI / PCIe kártyával sajnos nem találkoztam ami, Analóg / DVB-C / CI kombinációt együttesen tud (ettől még lehet), olyannal pedig végképp nem, amely ezeket duplázza. Ezért inkább kiegésztettem számodra #3822-s hozzászólást.
Ui: A CI modul fizikailag egy PCMCIA type II. interface, a többi pedig a DVB-CI specifikáció kommunikációs rétegeinek szoftveres implementációja. A CI+ interface annyival tud többet, hogy a PCMCIA type II. felületen keresztül kinyerhető titkosítatlan adatfolyamot újra titkosítják (nehogy ellopják). Ennek mikéntjére több lehetőség is van, hogy ezek közül melyiket választották, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest