- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter.buzas
csendes tag
Sziasztok,
Szép nagyra dagadt ez a téma, el is kezdtem visszaolvasni, de pár száz hsz. átböngészése után elfogyott a lelkesedés, mert elég sok olyan dologról is szó van (antenna-építés, DVB-T, DVB-S pl.), ami engem nem érint.
Hétvégén tudatosult bennem, hogy digikábelen van digitális műsorszórás is és UPC-vel, T-Home-mal ellentétben nem kell szolgáltatói STB az adások fogásához, valamint jól bevált analóg PCTV kártyám Windows 7 x64 alatt nem minden programban működik 100%-osan...
Így jutottam arra, hogy kellene akkor egy hibrid DVB-C-t ismerő kártya (lehetőleg CAM(+) modullal vagy legalább bővítési lehetőséggel), PCI vagy PCI-E csatolóval (USB-t inkább nem erőltetném). Igazából Leadtek-et szerettem volna, de sajnos mint kiderült a Leadtek kártyák nem támogatják a DVB-C szabványt. Külföldi fórumokon láttam pár olyan javaslatot, amiket itthon nem lehet kapni, így igazából három TerraTec modellt találtam, ami jó lenne nekem, viszont egyik sem fedi 100%-osan az igényeimet:
Cinergy C PCI HD
Cinergy HT PCI
Cinergy 2400i DTAz első egyértelműen tudja a DVB-C-t, de csak azt, így az analóg csatornákról le kell mondanom.
A másik kettőnél már nem derül ki egyértelműen, hogy tudnak-e DVB-C-t, illetve gyanús, hogy HD adások vételére nem alkalmasak...Találtam még egy szimpatikus Hauppauge modellt is (WinTV-HVR-2200), de itt sincs egyértelmáen feltüntetve a DVB-C támogatás.
Kérdés:
Létezik-e olyan PCI vagy PCI-E foglalatú hibrid kártya, mely tudja az alábbiakat:
- (duál) DVB-C tuner
- (duál) analóg tuner
- Windows 7 x64 MCE támogatás
- EPG támogatás a digitális csatornákhoz
- HD adások vétele DVB-C-n
- CAM/CAM+ bővítőmodul vagy upgrade lehetőség (igazából erre most nincs szükségem, de a jövőben valószínűleg kelleni fog)
- komponens bemenet (ez már csak hab lenne a tortán)A hozzászólásokat olvasva úgy vettem észre, hogy járnak ide páran, akik nagyon értenek a témához, úgyhogy bízom benne, hogy jó helyen járok.
Üdv,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Milyen asztali médialejátszót?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple Watch Series 8 45mm GPS
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest