- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
weresgyufa #2852 üzenetére
Naná, hogy foglalkozunk vele, csak még nem jött meg. A Digitallnál is próbáltam megrendelni, de azt sem tudták mit kérek. Nincs is raktáron semmilyük. Ennyi erővel aki tud külföldről rendelni sokkal jobban jár. Az év vége felé talán ez sem lesz drágább mint bármely kommersz analóg vagy hibrid tuner. Egyenlőre úgy veszem észre csak a Digi kábelesek tudnák használni. Feltéve, hogy a dróton az jön amit a tuner elvár.
Ez vajon mekkora piac?
Én két hete várom, és rögtön jelzek, ha üzembe helyeztem.Az a gyanúm, hogy a Diginek semmibe sem kerül a DVB-C továbbítás. Hovatovább az analóg lesz nekik macerás. Persze HBO és társaik kivételek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest