Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Az STB által mentett formátumokról és azok PC általi felismerhetőségéről persze fogalmam sincs, de az USB-vel STB-re dugható HDD-ről olvasva én is (ahogy romulan is mondja) arra gondoltam, hogy ezt azért találták ki, hogy a felvétel elkészülte után azt átdugva a PC-be tovább lehessen dolgozni vele.
"A tuner teljesen független a használt tömörítéstől, az csak vakon küldi a gép számára a demodulált MPEG-TS jelet, a PC -n lévő szoftver feladata hogy ebből aztán számodra érthető információt jelenítsen meg." -> Ezeknél az eszközöknél nincs olyan amelyik a processzortól átvéve a feladatot, vagy annak nagy részét, tehermentesíti azt (HW-s dekódolás)?
Mert bár nem tudom ez a művelet mennyire foglalja le a gépet, de nekem szempont az is, hogy mellette még lehessen használni a gépet másra is (pl. CAD-ben dolgoznék mellette)."Régi csak MPEG-2 -es szoftverrel rendelkező tuner -nél csak a TV néző programot kell lecserélni, pl. DVB Dream -re." -> Az a tuner a tv-készülékben van benne, vagy annak a programja is egyszerúen lecserélhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Túra és kirándulás topic
- Mazda topik
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann