- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
kugyu21 #1992 üzenetére
USB -s HDD -t támogató set-top-box -okról nem hallottam, ez nekem is új, szóval bocsi én csak általánosságban próbáltam válaszolni.
Ezeknél az eszközöknél nincs olyan amelyik a processzortól átvéve a feladatot, vagy annak nagy részét, tehermentesíti azt (HW-s dekódolás)?
PC -s Tuner nincs, viszont írtam ha a videó kártyád tudja a DXVA 2.0 -át akkor arra rá lehet bízni és a főprocid lényegében semmit nem csinál, lehet CAD -ezni (feltéve ha ahhoz nem kell nagyon a videókari procija).Az a tuner a tv-készülékben van benne, vagy annak a programja is egyszerúen lecserélhető?
Mi most csak a PC -s TV vevőkről beszélünk, ugye?Mert amit utólag írtam ezekre vonatkozik (igaz a kisregénybe belevettem a set-top-box -okat is egy-két mondat erejére). A szoftver alatt normális Windows -os alkalmazást értettem. Set-top-box -nál aligha lehet olyan hogy egyszerű szoftver frissítéssel H.264 képessé lehet tenni; a benne lévő célprocesszornak kell tudnia a dekódolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest