Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
És ez a 6.5 GB milyen időtartammal párosul? Ilyen TSRemux szerű pucolás megvolt rajta? Bár lehet a Leadtek progija alapból sem menti le egyebet a video és audio stream -en kívül.
zhagyma: köszönöm a kiegészítést. Ebből a szövegből mondjuk aligha értek sokat, viszont annyi lejött hogy a dBi kb. olyan mint a mobilinternetnél az elméleti maximum: papíron szépen mutat, de a valóságban sosem ér el ennyit.
Egyébként a DivX 6.8 -as újratömörítés elkészült és azt kell mondanom hogy elég borzalmas képe lett, ami valószínűleg az egy menet, Balanced beállítás, DivX alapból gyengébb mint XviD és a H.263 alapból gyengébb mint H.264 négyesnek tudható be. (mondjuk legalább most ki tudtam próbálni hogy egy 7,5Mbit -es DivX-HD meg sem kottyan sem a saját sem tesóm gépének). Igazából ezt a remux dolgot hamarabb kellett volna kipróbálni, de mindenki a saját kárán tanul.

MPEG-TS ről jó kis leírás van Wikipedia -n: [link]
Illetve azt hiszem mindjárt felrakok egy-két png screenshot -ot a felvételemből hogy én is gyarapítsam a minták számát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann