- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
soultrapp #15396 üzenetére
Itt az alapvető probléma, hogy az adott antennával és adott pillanatban nem tudod befogni mindegyik multiplexet, amiből főleg az A és C kellene neked, nem a B, amin a kódolt adók többsége fogható. Az antenna mozgatása és egyéb okból az amúgy is bizonytalan vételi viszonyok később változnak, így a legközelebbi keresésénél megint mást találhatsz.
Tehát először is az antennát kellene megfelelő pozícióba állítani, illetve jobbat használni. Beállításról itt írtam legutóbb: [link]
Total Media vackokat nem mindenki kedveli és használja, ezért nehezebben kapsz hozzá fórumos támogatást, például én sem tudom megnézni, hol tárolja az adatokat, de mintha a menüben valahol láttam volna a rendezés, törlés lehetőségét is, amikor egyszer kipróbáltam.
Vagy itt írtam a VLC használatáról, ami fapadossága miatt kevésbé népszerű, viszont működik, csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően.
Nekem legjobban bevált a DVBViewer, de az nem ingyenes, vagy vannak egyéb lehetőségek is, ProgDVB például.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest