Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Nem vitázom butaságokon. Te folyamatosan fújod a hülyeséged a DC leválasztós antennáddal. Beszéljünk nyíltan: a Te antennád amiről "link"-elgeted a képeket az 1000-ből 1db. Az átlag felhasználó (Mari néni) viszont nem fog ilyet vásárolni. Soha egyetlen darab ilyen és ehez hasonló antenna nem járt nálunk 10 év alatt.
Nem tudom, hogy honnan szeded az info.-kat, amiket itt post-olsz, de én azért írok úgy, ahogy írok, mert alapból utálom a "szakbarbár"-okat legyen szó bármiről. Szeretem ha az átlag felhasználó is megérti amit mondok. Részemről itt zárom a dolgot.
U.I.: "Amiről te beszélsz, az a villámkárokra, komoly túlfeszültségre jellemző hibák. Nem gondolhatod komolyan, hogy nevetséges 5 V és 12 V egy kondenzátoron keresztül találkozni tud."
Te meg nem gondolod komolyan ugye, hogy a "Made in China" beltérikben az alkatrészek bármennyivel is túl vannak méretezve? Egy 10V-os kondi felfújta magát 12V-tól. 1200db készülékben kellett emiatt 2db 1000uF kondit cserélni. Ennyit arról, hogy csak "komoly túlfeszültségre jellemző hibák". Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Ez a szomorú igazság. Én napi szinten ezzel foglalkozom, te meg egyetlen mondatot ragadtál ki egy másik emberkének szóló válaszomból és most azon lovagolsz.
Ráadásul tévedsz.Szia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul tévedsz.