Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
A jack-jack kábel 3 pólusú (amennyiben a 3 pólus azt jelenti, hogy a dugón 3 fémes rész van 2 műanyaggal elválasztva) (meg is lepődtem, hogy működik, mert úgy tudtam 4 kell).
A további kísérletezés pedig egy pont olyan kábellal folyt, mint a linkelt képen. Ha csak simán a színes dugókat a dvd-be dugtam, akkor zajos kép és hang lett az eredmény. Ha Scrat-tal is megtoldottam, akkor meg semmi. Gondoltam rossz a dvd dugója, így megpróbáltam egy másikkal is. Ott is ugyan az történt. Mondom akkor biztos vacak a kábel. De összedugtam vele a hordozható dvd-t a tv-vel és gyönyörűen átvitte a képet és a hangot is. Itt akadt meg a tudományom.Azért kérdeztem, hogy ilyen kábelből nincs-e kétféle. Egyik rca-ból jack-et, másik meg jack-ből rca-t állít elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann