- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
perfegor17 #12796 üzenetére
Alkalmas lehet minden további nélkül, csak nem akárhol. Különféle nyereségű, különböző frekvenciamenetű antennák vannak. Az erősítő még hagyján, bizonyos esetekben még gondot is okozhat, ha esetleg túlvezérlődik, torzul a jel, ezért lehetőleg kerülendő. Más esetben viszont szükséges lehet.
Az új antenna konkrétan milyen típus, hová lett felszerelve? Sokat számít a szakszerű bekötés, nem tudom, mennyire vágod a témát, mert van olyan is, hogy laikusok a koax. kábel külső harisnyáját be sem kötik, nem érintkezik rendesen, csak a belső ér.
Arról nem beszélve, állítólagos szakmabeliként egyszer engem is megviccelt egy koax. kábel, aminél a külső alufólia átlátszó műanyagbevonattal volt ellátva. Én meg arra szorítottam rá a fémbilincset, így persze nem kapott tápot az erősítő sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest