- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Watt25 #12031 üzenetére
˝Egyébként apósoméknál van ilyen mikrós HelloHD. Szerintem a képminősége a műholdas DIGI-vel egy szinten van, vagyis undorítóan szar. Legalább is az SD adásoknak. ˝
Egyetértek veled! A hagyományos tévén kiváló a képminőség, de ha a FullHD 106cm-es tévére tekintek jelentős a minőségromlás.
TV vásárlásakor ugyan figyelmeztettek, hogy a hagyományos SD adás nézésekor a FullHD tv-n rosszabb a képminőség hiszen azért HD tévé hogy azt nézhessünk rajta.Az AD100-as dekóderem max. 720x576 aktív pixelre képes PAL frekvencián, tehát jelentősen elmarad a HD formátumtól. A másik meg hogy SCART kábel a csatlakozó az is ronthat.
Egyébként az SD adás felbontását is lehetne növelni, ha a műsorgazda így döntene.
Ez a válasz kaptam még anno a Hello HD-tól: ˝ Az, hogy 2013 januárjától változnak-e a csatornák felbontásai az nem a szolgáltatótól függ elsősorban, hanem a műsorgazdától. Ha ők nem változtatnak akkor a szolgáltató sem tud változtatni rajta.˝@Watt25 Én mint írtam a Hello Digitalnál vagyok a parabola antennám a Szécsényi-hegyi adóra van állítva nem műholdra. Az Antenna Digital és a Hello HD összekötötték magukat 2 éve mivel a Hello HD már a csőd szélére került a maga 2500 előfizetőjével így a digitalnak jól jöttek a +emberkék. Közös működéssel folytatják gyakorlásukat.
Maga a Hello HD adásáról nem sok mindent tudok egyet biztosan kevesebb a csatornájuk, de viszont drágább valószínű azért mert a dekóder képes felvenni, HD, megállítani stb.
Viszont náluk a dekódert akár a sajátod is lehet nem kell bérelgetni.Érdekességként még leírom, hogy tavaly átváltottak 16:9 képarányra a dekóderek aránya viszont továbbra
is 4:3 maradt 1 évig úgy néztük az adásokat, hogy 10cm levolt vágva!
Tegnap jöttem rá hogy nekünk kell átállítani 16:9-reAnnyiban viszont jó volt hogy sehol sem látszódott a korhatáros karika
Bátorkodtam még egy kicsit turkáltam a kulcskártya adataiban is és rájöttem, hogy figyelik az adásokat melyiket mennyi ideig nézünk stb.Elnézést a hosszú irományomért már megint!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest