Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tomi5244 #11988 üzenetére
Azért olcsó, mert kínai, de attól még működhet hibátlanul. Bár az én átalakítóm elég érdekes volt, mert DVI-oldalon tartalmazta az analóg tűket is. Ami nem is volt gond, amíg csak videokártyába dugtam.
Utána dugnám a monitorba, de nem ment. Persze, mert a monitor DVI-D csatlakozóján az analóg tűknek egyszerűen nincs helye:
Kénytelen voltam csipesszel addig hajtogatni ezeket a tűket, amíg ki tudtam törni. Azóta sem érem fel ép ésszel, hogy egy digitális átalakítóba minek kellettek az analóg csatlakozások, ami sehová nem vezet (hiszen HDMI-oldalon nincs is hová kötni), csak van. Viszont akadályozza a teljes körű használatot. Még műszerrel is kimértem (tudtam, hogy felesleges, csak önmagam megnyugtatására), de tényleg nem vezetett sehová.
Lehet kapni egyébként kábeleket is, aminek egyik vége HDMI, másik DVI. Ilyen használtam például PC-TV között, az is kínai kategória volt, méghozzá 5 méteres változatban, semmi gond nem volt vele. Vagy később az 5 méteres HDMI-HDMI kábellel sem.
Remélhetőleg egyébként a monitor támogatja a szabványos HDMI felbontásokat, amit a vevőbox kimeneti menüjében lehet változtatni (720p, 1080i stb.). De amennyiben HDCP monitor, akkor gondolom, fel kell tudni dolgoznia a HD videójelet is, úgy nyer értelmet a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Warships
- Gaming notebook topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest