- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tomi5244 #11988 üzenetére
Azért olcsó, mert kínai, de attól még működhet hibátlanul. Bár az én átalakítóm elég érdekes volt, mert DVI-oldalon tartalmazta az analóg tűket is. Ami nem is volt gond, amíg csak videokártyába dugtam.
Utána dugnám a monitorba, de nem ment. Persze, mert a monitor DVI-D csatlakozóján az analóg tűknek egyszerűen nincs helye:
Kénytelen voltam csipesszel addig hajtogatni ezeket a tűket, amíg ki tudtam törni. Azóta sem érem fel ép ésszel, hogy egy digitális átalakítóba minek kellettek az analóg csatlakozások, ami sehová nem vezet (hiszen HDMI-oldalon nincs is hová kötni), csak van. Viszont akadályozza a teljes körű használatot. Még műszerrel is kimértem (tudtam, hogy felesleges, csak önmagam megnyugtatására), de tényleg nem vezetett sehová.
Lehet kapni egyébként kábeleket is, aminek egyik vége HDMI, másik DVI. Ilyen használtam például PC-TV között, az is kínai kategória volt, méghozzá 5 méteres változatban, semmi gond nem volt vele. Vagy később az 5 méteres HDMI-HDMI kábellel sem.
Remélhetőleg egyébként a monitor támogatja a szabványos HDMI felbontásokat, amit a vevőbox kimeneti menüjében lehet változtatni (720p, 1080i stb.). De amennyiben HDCP monitor, akkor gondolom, fel kell tudni dolgoznia a HD videójelet is, úgy nyer értelmet a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Star Trek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós topik
- League of Legends
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest