Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Sima shipping, hiba az éterben, várj még annyit, közben azért rendszeresen csekkold le a rendelésnél a kódot, nekem pl az egyik rendeléshez két kódot dobtak, az egyik, amit eredetileg dobtak rá, not found, a másik viszont az, amivel ma átvettem. Azt 14ikén kapta meg a csomag. Az elsőt 11ikén.
Még annyit rápróbálnék, hogy átraknám a carriert post nl-re illetve a post nl saját weboldalán lecsekkolnám, hátha ott van a kavar.
https://www.internationalparceltracking.com/#/search
Lévén még sosem láttam, hogy a Cseh postával nyomulnának onnan, ellenben Post.NL és DHL volt. Illetve csak ezek voltak nekem eddig.
-
Plasticbomb
addikt
Pay time : Jun 10, 2016 05:27:06 AM
Én nem bírok, és nem is akarok várni heteket, így legtöbbször expedited shippinget választok, illetve 5-8 napos szállítási módot. Mondjuk rendelt csomagom eddig egyedül a Xiaomi Mi Band 1s nem érkezett meg (pont GearBestről rendeltem, szóval fene tudja, ki hibázott, tracking szerint kihozták, de sosem érkezett meg a kezembe.)
FlySky FS-i6 2.4G 6CH AFHDS RC Transmitter With FS-iA6B Receiver
Milyen tracking kódot kaptál hozzá?
(#20740) Jackal2
Azért még tervezem, hamár vettem hozzá akksikat plusz propokat, stb.
Azok is ma jönnek meg.
Meg a Blitzwolf töltő is azokhoz az akksikhoz. (Nexus 6hoz továbbra is a saját töltőjét használom, és az S2-t is azzal szoktam mostanában tölteni.) PLusz csak 3 akksit vettem a NightHawk-hoz, szóval kelleni fog még az, aztán lehet, végül odaadom barátomnak, hamár billeg a vásárlás, nem vásárlás között (barátnő: "nem költünk hülyeségekre! " éRTITEK...:d )Inkább ezeket a lábakat nézegetem a NightHawk-on. Ki kéne rájuk találni valami jobb megoldást, egyedül azok néznek ki gyatrán-gyengének, plusz írtátok is, hogy azok...
Nem tudom már, ki volt az az őrűlt, aki linkelte ezt a Tiny Whoop-ot, de menjen a suinyiba, egy ilyen kis ördögöm van, a mini személyében, már csak egy kis tuning kéne neki, meg az fpv téma, és azzal is lehetne "gyíkóni"!

-
molnigee
aktív tag
Most mit mondjak, boldog lennék ha lenne végre szép nyári nap

Amúgy volt már egyszer, akkor egyszerűen úgy álltam, hogy testtel kitakartam a napot magam mögött
Egyébként van rá árnyékolóm is, az véd valamennyit oldalról, meg elölről.
Problémám még nem volt belőle, hogy nem láttam a képet, vagyis nem volt olyan, hogy nem láttam a képet. -
-
tibibi
őstag
alap esetben lefittyen néha oldalra ,de mióta levettem a balanszot róla azóta ritkán csinálja és általában visszaáll.A motorok nem melegek és nem remeg láthatóan bár amit én szemmel nem látok az lehet a kameránál már simán kijön. Listát nem láttam bocsi
,de annyira pörög a topik ,hogy lehet nem vettem észre .mindjárt vissza keresek.Na megtaláltam igazából Fpv nincs , az sj4000 kamerát a saját akksija viszi,a wifit kikapcsoltam változás nincs próbáltam a kamerában kikapcsolni a rezgés csillapítást ugyan az .Raktam füldugót a gimbal gumikba maradt a jello .
-
tibibi
őstag
Hogy kell beállítani a pid-et? Walkera g2d a gimbal

A mai nap tapasztalata ha megjönnek az x 380-asok ( ugye lesz pár ) érdemes bekapcsolni a stoppert a telefonon ,mert ha lemerül az akksi ott ahol éppen kedve van leszáll aztán sétálhatok

Beállítottam 20 percre aztán felküldtem a gépet francba mondom 10perc fent 10 lefelé még marad pár perc .Mikor már nem láttam nyomtam egy rth-t aztán mikor megjelent akkor lehoztam kézzel ,ami nem volt hülyeség ,mert ha rth-ban jön nem lett volna elég az akksi szerintem és leesik mint egy darab kő
Rth-val valahogy szépen komótosan repül. -
Misi1979
őstag
De, tableten látom, de a szemüveg kb arról (is) szól, hogy verőfényes napsütésben is tökéletesen lássam azt, amit a drón.. egyébként igen, tudom, hogy nem egy űrtechnika a dolog, csodálkozom is, hogy nincs valami "filléres" megoldás erre, kb 1 hete keresgélek. Amiket találtam, az 100ezres kategória.. sony, carl zeiss.
-
Gordon32
tag
Mindenre
Szeretnék venni egy ilyen gépet de total kezdo vagyok ezen a teren.
Mi mindent kell meg venni a keszlet mellé hogy tudjak repulni,videozni?Jó a gyári kamera vagy erdemesebb valami akciokamerat venni.A repulesi idot fel lehet tornazni vmi tuning aksival? Mennyi a biztonsagos tavolsag?Drágák a pótalkatrészek? Mi van akkor ha tul messzire kerul esetleg vagy a levegoben lemerul az aksi?Előre is köszi a segitseget!

-
Teréz Atya
senior tag
Szerintem az RX failsafe-je kb hajra kenos, az FCB failsafe kezd elegge ertelmes alternativa lenni. Nezegetem a cleanflight-ot, es ott sokkal ertelmesebb failsafe lehetosegek vannak. Pl. elveszi a gazt, folyamatosan csokkenti, majd megallitja a motorokat. Egy vitorlazonal meg megoldas h jelvesztesnel kicsapja oldalra a fugg. vezersikot es elkezd korozni, de egy multikopternel ennel azonban kifinomultabb dolgok kellenenek.
Egy bajom van, h nincs eleg idom kikiserletezni mindent.
-
Teréz Atya
senior tag
Crisp QVGA resolution display (320 X 240) - LOL
Vagy most a crisp azt jelenti, hogy elesen lehet latni a pixeleket?A Quanum viszont akarmilyen hotgagyi 2S akkuval elmegy. Multkor poenbol 700mAh MJX X600 akkuval etettem.

A vevoben meg az a jo h idovel cserelheto diversityre, ha ugy hozza az ember kedve.
Egy bajom van vele eddig, h nyaron beparasodik a szemuvegem, igy kell majd ra ventit szerkesztenem. -
fape
senior tag
Igen, de hivatalos álláspont szerint a 60W-t csak 15+V input-ra tud leadni a gyári skyrc imax b6 mini.
-
Jackal2
senior tag
Az FPV engem is érdekel. Viszont mindenképpen olyan setupot akarok, amit át tudok tenni majd az Ogre Mark II-re is, tehát valami igen lightos felrögzítést kell kitalálnom (velcro vagy ilyesmi).
Valszeg valami Aomway cuccra fogok szavazni ami az FPV-t illeti (valami dual antennás megoldás). Két kérdésem van:
- milyen monitort vegyek, ami látszik is napsütésben?
- antenna milyen legyen? Tapasztalatod alapján?
- univerzális adaptert keresek a kép kihozására, gondolom rcgroupson már százak megoldották ezt a problémát, de mivel neked más a kamerád, ezért nem vagyok benne biztos, hogy ugyan az a módszer menni fog...Természetesen a fő akksiról tápolnám meg, tehát olyan FPV adó kéne, ami bírja a 3S-t is (majd egy splitter kábellel szétosztjuk a tápot). -
-
gonger
senior tag
Első drónt keresek, amivel megtanulhatok repülni és kamerát (goprom van, de kezdésnek biztos nem tenném rá, csak a gyárit) is elbír.
Olvasom itt az MJX X101-et illetve a SYMA X8HG is itt van, amit Én néztem ki és 30 e alatt megvan, bár sokat kell rá várni
Van más amit az Én igényeimre javasolni tudtok?
-
Teréz Atya
senior tag
Hogy mik vannak! Meg jan / februar kornyeken vettem az i6-ot, akkor a legujabb info az volt h 6ch-es es a menuje is alig kulonbozott az i6-tol. Pont az volt a nagy debunkolas RCG-n, h a BG 10CH-kent hirdette, a tesztpeldany meg 6ch volt. Akkor ugy latszik idokozben FW frissitessel ezen reszeltek.
Amugy hardveresen nem nagy kulonbseg lehet a ket tav kozt, kepessegben kb. ugyanaz, SW-ben van a nagyobb kulonbseg. Ahogy latom a manualban csak AFHDS 2A van, ugy tunik a sima AFHDS-t is elvetettek, igy valszeg nem kompatibilis a regi flysky modulokkal. Ezzel csak az a baj h az osszes regebbi wltoys es az osszes mikrovevo a regi rendszert hasznalja. -
Teréz Atya
senior tag
- na

- pontosan / azertA ZOP akksik a legolcsobbak. Nem nagyon eroltettek meg magukat amikor osszevalogattak a cellakat, 6-bol 2-nek van egy gyengebb cellaja amit a naze32 nemtud lekezelni, ugyanis nem mer cellankent. En a feszkijelzos buzzert hasznalom 3,5V-ra allitva. Multimeterrel merve kb 0,02-0,03V elteressel jelez ami sacc/kb jo.
Viccet felreteve az FS-i6S az egy ropcsi/heli modoktol megfosztott, de dizajnos FS-i6 erintokijelzovel. Mivel ilyesmije nincs a 10 ch modot fejleszto francia egyetemista sracnak, igy nem is nagyon erdemes vele foglalkozni.
A 10 ch modot nem probaltam, de uton az iA6B. Ezzel csak serialon megy a 10CH, PWM / PPM felejtos. Amikor utoljara olvastam utana a failsafe bugzott, igy inkabb nem tettem fel a modot, tobb ch nem hianyzik meg van helim is. Nekem folosleges. -
_X10Dead_
aktív tag
A GoProknak horror késleltetésük van!
Az "élőkép" nyilván rendben van, ha úgy értelmezzük, hogy nyugisan cirkálsz és látod mit, hogy mit vesz a kamera. De valódi FPV-re alkalmatlan.
FPV-re a mai napig csak a RunCam-ek ajánlhatóak nyugodtan, de azoknak is megvannak a korlátai. -
SpydeR3412
aktív tag
Köszönöm!

Milyen távirányítód van?
Igazából az a 3 mód inkább 2:
1. Stabilizált gép (mint a játék kategória)
2. Nem stabilizált gép (acro mód) Ami annyit tesz, hogy pl. megdöntöd előre a gépet, majd elengeded a kart, akkor nem áll magától vissza egyenesbe, hanem neked kell manualisan stabilizálni. És engedi bedönteni a gépet, amíg akarod. Akár szaltozhatsz is vele.
3. A kettő között van (sztem nincs értelme). -
Jackal2
senior tag
Vasinger: nem nagyon van. Kisebbek vannak, Eachine H8 mini, Cheerson CX-10, de ez annyira egy kutya, nem sok a különbség, megveheted, mert ha szét is hullik, na bumm, 5000 Ft. Azt nézd meg, van-e hozzá alkatrész.
Nem nagyon van mit írni róla, az egy AUX kapcsoló általában és a repülési módokat lehet váltani, nekem Attitude/Horizon(Rattitude a Libreben/Rate-et rakom ki egy három állásúra (az van a Nighthawkon). Ezért nem szabad soha 4 csatornás távot venni.
Nekem az utolsó csatorna az a csipogó.
Jah igen ezzel kapcsolatban, mindenkinek, akinek Nighthawkja van:
- Kint van a cikk a blogon és megfejtettem, milyen csatlakozó a VBAT: 7,5x5,x5 mm-es és 2 mm a pin távolság, ugyan az, ami a hátsó leden van. Nekem ez beszart, ezért leszedtem, tehát ilyet kell szerezni és átkötni, hogy ne csússzon le állandóan. -
Vasinger!
nagyúr
Na, akkor ez lenne a következő kérdésem, hogy ez a Eachine E30 Drón 5600 Ft-ért mennyire számít jó vételnek egy kezdőnek?
-
Jackal2
senior tag
Vannak tesztek, ami alapján lehet tudni, illetve vannak küszöbszámok, hogy mennyit fogyaszt valami nagyjából.
Ezt a fájlt is ajánlom, motor mérési eredmények vannak benne.
Illetve ott a blog, ahol egy pár cikk ezzel foglalkozik (motor, propeller, akkumulátor vagy valami ilyesmi volt a címe).
A másik módszer, hogy veszel egy motormérő tesztpadot. Én ezt nem valószínű, hogy meg fogom tenni, mert ehhez kéne egy műhely és ott szépen felépíteni meg berendezni egy kis labort, de nem kertesházban lakom, szóval jó nekem a sok teszt is, amit más megcsinál

Lényeg, a csúcs az Emax Rs2205 red bottom. EZ LIHV 4S-en 31.2 A-t fogyaszt 5045x3-mon. Ha ez alatt tudsz maradni, akkor jó vagy, akkor elég a 20/30-as ESC.
A 30A az motoronként annyi, vagyis 120A.Ez egy 1500mAh-s akksinál 125A
Na ilyen akksi nincs, csak olyan, ami 65-130A-t tud, burstben. Szóval kb. ez a csúcs, ez 195A. Szóval jelenleg éppen kinövik a hardverek az áramforrásokat (Jééé hát nem pont erről írtam ma a Vásár Vasárnapban?
) -
fape
senior tag
30A az még csak 1 motor de 4 van
Szal olyan aksi kell ami tud 120A-t, ami már is nem 20C hanem 80-90.
Ha alul van méretezve az aksi akkor nem tudod maxon hajtani a gépet, PLUSZ az aksinak sem tesz jó ha többet akarsz ki venni belőle mint leadni képes. Aszem ilyenkor az elég le. Túlméretni lehet csak drágább az aksi. Mert minél nagyobb C annál drágább az aksi. Pont ezért kell tervezni előre.A repülési időt nem is nézve, hogy 1300 mah konstans 80-90C-vel 2-4 perc repülési idő.(majd Jackal kijavít ha még sem ennyi
) -
Jackal2
senior tag
Az áramfelvételt a motor és a propeller kombója határozza meg. Tudom fejből mennyit tudnak felvenni, persze nem tizedre, de egészre igen. az 5045x2 4S-en sem vesz fel 30A-t, de még 3S-en sem. 30A-t nem nagyon vesznek fel a racer motorok sem, persze ha LIHV az akksi, meg nagyon bullnose a propeller, bele lehet hajtani (lásd Emax red bottom 5045x3 31.2A), de én annyit nem fogok kivenni belőle.
Ez is hónapokig elég erős lesz. Utána meg jön a super racer projekt, amiben súlyt fogok csökkenteni, magyarul erősebb lesz, ugyan annyi áram mellett.
-
Jackal2
senior tag
Én 70C-seket rendeltem, így megy ez. Kíváncsi vagyok, mikor lesz az is kevés

20/30A-t bír az ővé is meg az enyém is (mert ugyan azt használjuk
Flycolor 20A), csak neki 180-as a váz, nekem meg 250-es.Spyder: letörtem én is 3 Falcon lábat
Ez micsoda tré konstrukció rajta, semmire sem jó
Viszont most hogy megpiszkáltam a Libre pilotot, eléggé brutálisan repül

-
Jackal2
senior tag
De lehet, de én úgy voltam vele, hogy legyen kraft a 6045-re is.
1800*40=72A, ennyit nem tud fizikailag sem felvenni, nagyjából 60A a max, amit fel tud, utána leég az ESC. De ugye egyrészt a kínaiak mindig hazudnak, másrészt vajon meddig tudja a 40C-t?

Megvan, beengedtem az adatokat.
-
Teréz Atya
senior tag
En a gagyi 1500-os 30C 3S akksitol elso reptetesnel majdnem szivleallast kaptam, a gep annyira erosnek tunt, annyira harapott.
Most meg mar rendeltem Dinogy 1500-as 4s 65C-t. 1300-at akartam, de az nem fer be a zold manoba, lehet ezt is maszirozni kell majd.

Nekem nem azert kell a 4S h gyorsabb legyen, mert nagyobb tavon kihuzatva is begyorsul a gep, hanem amikor betegebben er le a gep a magasbol legyen meg tartalek, ne kapja el a foldet.
-
Jackal2
senior tag
434 antenna, propeller és akksi nélkül. 600 alá akksival nem nagyon lehet menni sajna.

Holnap lesz róla a blogon tartós teszt az elmúlt 4-5 hónap tapasztalatával.
A 2200 szerintem sok rá, de egy 1800mAh 3S 40C-vel elég jól repül. Kingkong 5045-el repülj, azzal repül a legszebben. Motortiltet én nem használtam.
-
Teréz Atya
senior tag
Ee, a falcon gyari antennaja LHCP, a vevon pedig RHCP antenna van. Igy tippre olyan 120-150m megvolt.
RHCP / LHCP keveresenel nem szunik meg az atvitel csak rohadtul nagy lesz a csillapitas.
5km nekem mar sci-fi sima gombakkal. Ha megtalalod az oldlat ahol olvastad, megkoszonnem, mert kivancsiva tettel.
-
Teréz Atya
senior tag
Hat, hogy nagy tavolsagot erj el ket gombaval vagy rohadtul nagy makodnak kell lenni, vagy le kell valogatni ket antennat, aminek egy adott freki a legjobban fekszik, aztan azon tolni. Mar sima botantennanal is az 5775 il 5925 MHz kozt van par tized mm elteres, ami meghatarozza h melyik frekire lesznek a legerzekenyebbek az antennak. Kalkulator. Az a foszer biztos h 5,8 GHz-es FPV-vel csinalta meg a 1,5 km-t? Mert toljak am 2,4GHz / 900MHz es talan 450 MHz-en is.
Az antenna az, amit linkeltem. Jo minosegu preselt, de ugye egy Racer-el mindig azt probaljuk, hogy hol fer el. Parszor ne fert el.

A kozepe eddig egyszer sem tort el, ellenben az arnyekolo kopeny annal gyakrabban. A lenyeg h az osszedugasnal maradt 1 mm hezagot forrasszal hidaltam at. Mivel a 180 Falconhoz meg uton van vevo antennatartoja, csak 300m-ig tudom megerositeni, hogy faxan megy az adas a henkolt antennaval, ugyanis ekkor kirepul a taviranyito hatotavjabol.
Egy ilyen kis gyaszt keresni a buzamezoben meg kimondottan embertprobalo feladat. -
Teréz Atya
senior tag
Hat, van / volt hasonlo. Jol is ment az elso par reptetesig, de marha konnyen serul. Egy szinttel jobb ez , de ezt is mar sikerult lenyakaznom, viszont sokkal konnyebb volt visszaforrasztani a dugaszt.
Le kell, hogy lombozzalak, 2km nem hiszem h meglesz korpolarizacios antennaval. Ugyanazon antennaval a tavolasag novekedesevel a teljesitmenyt negyzetesen kene emelni, ugyanis nagyobb teruletet kell lefedned.
En ami gomba antennarol tudok, ott kb. 4-600 meter a tipikus tavolsag. Nagyobb tavolsaghoz viszont vagy nagysagrendekkel erosebb ado vagy nagyobb nyeresegu antenna kell. Ez utobbi meg nem esik a levegobol, ugy erik el, hogy az egyik iranyba erzekenyebbre tervezik a tobbivel szemben.
Aki okosabb nyugodtan javitsa / egeszitse ki.
-
Teréz Atya
senior tag
Sima korpolarizacios azaz gombaval kb. 4-500m-ig jo vagyok 200mW-os adoval. Neked viszont elegge szuk vetelu antenna fog kelleni. A lapos, alias legycsapo eleg jo, de ennel nagyobb tavra gyakran hasznalnak "Helical Antenna"-t. Ezzel viszont az a baj, Hofi utan, "Hogy mozogni nem szabad, mert bejonnek az oroszok."
Pontosabban mindig a gep fele kell nezni mert van jel, nincs jel.
En FPV szemuvegben nagyon gyakran elfelejtettem a gep utan fordulni, ami okozott egy-ket izzaszto percet, es ez csak a legycsapo volt. En ilyen szinten mar diversity receiverrel nyomulnek. -
Jackal2
senior tag
Nem. Attól függ, mit akarsz. A KV azt mondja meg, hogy 1V emelkedésre mekkora fordulatszám növekedés áll be.
Kamera platformnál a nagy, stabil, lassan forgó propeller jó a kevés rezgés miatt, cserébe lassab reakció. Ezért szokták a 8-as propokat önzáró DJI 9-esre cserélni. Wingslanden 10-es prop van, szép stabil, rezgésmentes is.
Racernél kicsi, sokat forgó, tartalékokkal rendelkező ESC-vel, hogy később tudjál variálni a dőlésszöggel és az akksikkal. Minél nagyobb a forgó tömeg, annál nehezebb fékezni a propellert, lassabb reakció, de cserébe növelheted az emelő erőt. Itt a "gázreakció" fontosabb, mint a hosszú távú stabilitás.
Itt egy cikk erről a témáról.
-
Jackal2
senior tag
Nagyon remélem, hogy tényleg így van
Ezért nem szeretem egyébként a Gear Bestet, mert nem képesek egyértelműen leírni, mit adnak el. Később meg megy a vita, hogy nem így volt, hanem úgy. Érdekes a Banggooddal még sosem volt ilyen gondom 50 rendelés alatt.Viszont amit nem értek, ide vágom a szövegből:
"four 12Amp BLHeli One shot speed controllers. The power system consists of EMAX 2204 2300 kV motors and 6045 propellers mounted on a 10 degree tilt allowing greater forward speeds without sacrificing elevation"6045-ös propeller 12A BLHELI vel? Ez szarrá fog égni, vagy az akksi nem fog tudni kiadni elég áramot....Ebben a cikkben pont erről írtam és pont az EMAX motor van a táblázatban. 6045-ös proppal vagy 14 A-t felvesz 100% thrustnál. Értem én, hogy nem mindig 100% na de bakker, hogy lehet valamit méretezni úgy, hogy potenciálisan benne van az esély abban, hogy repülés közben elfüstöl?
Megint elérhető 61 db.
-
laccy88
senior tag
én a naza gps-ét vastag alufóliával védem a zavaroktól, ami inkább már nagyon vékony lemez. egy műanyag lap két oldalára ragasztottam. előtte az sj4000 észrevehetően bezavarta a gps vételt. most már nem

(#10643) Imy
f550 5 prop-pal. bocsi a nyelvért
(#10660) shaddam
én az általad linkelt monitortartót használom Spektrum DX8 távon. Minden oké vele. ha kellően meghúzod a csavarokat, stabil marad. -
csmat
senior tag
Túl lehet meríteni az aksit??
Ti hogy szoktátok, mikor jelzi, hogy merül, leszálltok, vagy repültök tovább, amíg fel tud emelkedni?Más: átfutottam pár használt dji phantom itthoni hírdetést és azt látom, hogy 90 alatt nem nagyon van, azok is 1 vagy 2 esek.
Mi a különbség az 1, 2, 3 között? Meg advanced meg standardmeg stb.? A phantom tudna követni úgy mint asszem pl a lily vagy a másik, amit pár napja linket valaki, 200 $ volt? -
laccy88
senior tag
köszi a tanácsot, de a felvétel ilyen, még 360p-ben is
Vagy csak az én szemeim látják?
Félre ne értsétek, a felvétel nagyon minőségi, a megvágás, a zene stb 5+
(#10272) Pikachu24
nem én kérdeztem. csak nem jutottam oda, hogy nézzek kommenteket. Bár a többit kár volt olvasnom -
Imy
veterán
Ez is szóba jöhet. Csapágyak, fém tengely, illetve a fogaskereke is felül vannak, mint az U807-nél.
(#9691) Jackal2
Ahogy írtam nem fontos nekem egyenlőre az időjárás miatt...várok a jó vételre türelmesen. Esetleg ha a lentieken kívűl van még jó gép 25 és 40cm között, akkor jöhet. De a V686-nál csak jobb érdekel.

Amikre várok:
U807 legyen EU raktárról, vagy Kínából de akkor 22-25$ között
X250 sem rossz, tehát vagy EU raktár, vagy 36$ maximum kínából, habár nem sokkal jobb mint az U807, de a csapágyazás ez melleltt szólna
X600 EU raktárból legyen, vagy kína max 36$-ig, mert nem merem, hátha áfát kell fizetni, mert ha 45$-ra rájön a 27% ÁFA és 2000Ft posta, úgy már 64$ lenne, annyit nem ér nekem, 2db U807 ára...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség
Azok is ma jönnek meg.

ráadásként pont az xk-hoz nem a legideálisabb .Én már együtt vettem ,de most van időm foglalkozni vele remélem sikerül beállítani.
meglátjuk arra rájöttem ,hogy a gimbal mtorok miatt jellozik a beállítás meg a fn gombbal kell belépni és ott lehet állítgatni.Köszönöm a segítséget
Jó lesz ez csak időt kell fordítani a beállításra.
,de annyira pörög a topik ,hogy lehet nem vettem észre .mindjárt vissza keresek.
Rth-val valahogy szépen komótosan repül.
Nem sokkal drágább, viszont az már nem jön át szerintem a vámon. De ezek szerint az i6s nem túl jó, ahogy írod?

Szal olyan aksi kell ami tud 120A-t, ami már is nem 20C hanem 80-90.