- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Joe
tag
Bocs de elvitte a szerkesztési idő az előzőt.
Van vagy 30 éves a vitorla meg a kisgépesem (azóta csak utasként), de azért a meteo + aerodinamika nem egy atomfizika. Itt a lényeg az, hogy ebben a kategóriában kb. olyan felesleges, ezek mint a B-s jogosítványnál Walter Röhrl bal lábas fékezési technikája. (If you know what I mean)
Fóbia ide vagy oda, az oknyomozó újságírást nem tudták ellehetetleníteni (Thank's God), mert a minap is láttam egy /drón/felvételt, egy elmutyizott környezet szennyezésről.
Nyilván az egész miatt mi picsogunk a legjobban hobbi drónosok, holott sok ember vállalkozása, egzisztenciája került ezzel veszélybe, és jól odaxartak az általuk fennen hirdetett innováció zászlajának közepére.
Uff én beszéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?