Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz molnigee #63572 üzenetére
Én is áttértem a whoopra...
Ma vettem meg az FB-n hirdetett 4db BrotherHobby "pride " színű R6 2305 2450 motort az újabb nagy géphez Így már két gépem lesz jóféle motorokkal, és megzargatom a szobában a küszöb felett Ja, nem!Avan Flow "R" prophoz:
A múltkor felraktam első néhány akkura. Nem igazán nyerte el a tetszésem. Zabál, de nem halad (ez fura)
Amikor az 5 cellás akkukat raktam a gépre az Avan Flow (nem "R" jelzésűt) más volt a hatás.
Ugrott, szépen ment, viszont végsebesség eléggé gatya. A nehezebb Wizard X220s gépen tavaly 5 cellával a gyári vadállat propellerrel ~20km/h sebességgel többet hozott. Alakra hasonlít a gyári propeller a Flowra, de a gyári sokkal testesebb, viszont akkunként cserére szorul, mert tőben elfárad a gyors fordulatszám változás hatásától.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest