Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz kettom #11212 üzenetére

Részvétem! :O
    De már többször le lett írva, hogy NEM a mérettől függ, hogy elveszted-e a gépet, vagy NEM! Többségében user error. Persze, elvileg a sokkal drágább gépeken vannak speckó cuccok, gps meg ilyenek, de azért egy 10-20E forintos gépben egy darabig még nem lesznek ilyenek. A másik, hogy az X800 tud headless módot is, azaz, ha már nem érzékeled a pontos irányba állását, akkor is (elvileg) tudod irányítani, mert a "vissza" az Neki is vissza lesz. :DDD
    Vannak alapvető szabályok a kinti reptetésnél. Ha viszi a szél, akkor gázkar le, és persze, lehetőleg ne egyedül reptessed, mert ilyenkor a másik már elindulhat a gép felé, és LEHET, hogy még akkor is látni fogja, amikor TE már nem. Ha meg egyedül repteted, nem viszed messzire, lehetőleg max 5 méter magasra, de még sokszor ez is túl magas. :K Mondjuk, az én X800-ra még nem raktam rá a buzzert, de szerintem lazán elbírja, mert kisebb a súlya, mint a C4005/stb kamerának, és ha elkezd merülni az akksija, azt azért relative de jól meg lehet hallani. Márpedig a rep idő az ugye még ideális körülmények között is elég kicsi, talán eléri a 10 percet, bár eddig én max 06:30-ig tudtam elmenni. :B Ergo, nem tud messzire menni, ha alacsonyan repteted.
    Ami a szint illeti, igazad lenne, de nem teljesen. Vegyesen kellene, azaz alul fekete, felül fehér, de az se lenne baj, ha totál narancssárga lenne. :DDD
    Pl MJX X705C (meg a hasonló Syma variánsok).

De erre is KELLENE buzzer, me az ugye pár dolcsi. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés