- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
kettom #11212 üzenetére
Részvétem!
De már többször le lett írva, hogy NEM a mérettől függ, hogy elveszted-e a gépet, vagy NEM! Többségében user error. Persze, elvileg a sokkal drágább gépeken vannak speckó cuccok, gps meg ilyenek, de azért egy 10-20E forintos gépben egy darabig még nem lesznek ilyenek. A másik, hogy az X800 tud headless módot is, azaz, ha már nem érzékeled a pontos irányba állását, akkor is (elvileg) tudod irányítani, mert a "vissza" az Neki is vissza lesz.
Vannak alapvető szabályok a kinti reptetésnél. Ha viszi a szél, akkor gázkar le, és persze, lehetőleg ne egyedül reptessed, mert ilyenkor a másik már elindulhat a gép felé, és LEHET, hogy még akkor is látni fogja, amikor TE már nem. Ha meg egyedül repteted, nem viszed messzire, lehetőleg max 5 méter magasra, de még sokszor ez is túl magas.Mondjuk, az én X800-ra még nem raktam rá a buzzert, de szerintem lazán elbírja, mert kisebb a súlya, mint a C4005/stb kamerának, és ha elkezd merülni az akksija, azt azért relative de jól meg lehet hallani. Márpedig a rep idő az ugye még ideális körülmények között is elég kicsi, talán eléri a 10 percet, bár eddig én max 06:30-ig tudtam elmenni.
Ergo, nem tud messzire menni, ha alacsonyan repteted.
Ami a szint illeti, igazad lenne, de nem teljesen. Vegyesen kellene, azaz alul fekete, felül fehér, de az se lenne baj, ha totál narancssárga lenne.
Pl MJX X705C (meg a hasonló Syma variánsok).
De erre is KELLENE buzzer, me az ugye pár dolcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest