Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kettom

csendes tag

válasz Allien #11221 üzenetére

Hali!

Mikor elkezdtem a repülést még nem volt szél, és a közelben volt bár valóban magasan, de mivel többször le-fel tudtam irányítani és vissza is jött, gondoltam nem lesz gond.
    Ekkor hirtelen feltámadt a szél és elkezdte vinni felfelé, és elfelé! Ekkor még próbáltam vissza hozni, de kevés volt az erő benne, a visszatérő mód sem működött! :(

Ekkor elvettem a gázt gondoltam ha lejjebb jön majd csak ereszt a szél de nem tette, egy idő után jó messze láttam hogy eltűnik vagyis lezuhant. Nem gondoltam hogy baja lenne mert kis súly nem esik nagyot. A távirányítót folyamatosan bekapcsolva hagytam és ahogy közeledtem a feltételezett zuhanási ponthoz néha néha gázt adtam hátha hallom ahogy felzúg. DE nem hallottam! Több mint két órát kerestem!

Azt gondolom hogy ez a nagyság lakásba nagy, terepen meg csak teljes szélcsendben fejünk felett körözésre alkalmas, ahhoz meg drága!
    A minimum amit veszek ezek után az a 5C méret, annál kisebb csak bohóckodás mindegy hogy az ember tud e vezetni vagy sem!

:( :(( :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés