- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MagicKnight
csendes tag
Mint mondtam én abszolut nem vagyok orosz ellenes(dotában sem). Sőt, a szándékos szivatást is alap esetben gyülülöm,de ez a video nem lépett át egy bizonyos határt.Nem direkt szrba feedelte az nmy-t, vagy itemeket dugdosott,egyszerüen csak úgy tett mint ha supportolna, közbe mégse. És ha ez nem oroszokkal történik, hanem hasonló akcentusú,nyelvtudású emberekkel, akkor is ugyan ilyen vicces lenne(az "áldozatok" se birták nevetés nélkül).Akinek fél mosolyt se tud az arcára csalni,annak vagy tök más a humora,vagy túl komolyan veszi a pubot és többet kéne csapattal játszania.(az meg ,h megrendezett e vagy sem, tök mind1. Sztem így is úgy is vicces).
Meg nehogy már vki kevesebb legyen, mert tud ezen mosolyogni..

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest