- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Egyelőre még erősen tartja magát az 1 card for 1 rare árfolyam. Igazán lemehetne már 5 cards for 1 random commonra.

-
-conrad-
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Tudom, hogy lehet a twitch.tv-n is nézni de sokkal jobb ingame nézni mint ott.
Minőség is jobb, meg a kommentátorok között lehet váltogatni ha akarsz, te tudod befolyásolni mit akarsz nézni, oda viszed a képet ahova akarod, stb.Na meg így a sorsolásokon is nyerhetsz!
(first kill, killing spree stb.
) -
szilva01
őstag
http://i.imgur.com/snZXi7l.jpg
"Sosem leszek mar Chuan" redditrol

-
-conrad-
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Veszel ~2500 forintért egy jegyet amivel meg tudod nézni az összes selejtező-meccset illetve majd augusztusban a döntőt.
Amit pluszként kapsz:
- courier
- bonus xp 3 hónapig
- extra játékmód
- exkluzív ui, lutraalbum, extra itemek ahogy többen megveszikJa, nagyon nagy lehúzás...
Azt nem kell elfelejteni, hogy ez egy jegy mellé járó bónusz, nem ezzel próbálnak függővé tenni.
Ugyanúgy lehet játszani akkor is ha semmiféle pénzt nem költesz rá, játékmechanikai hatása nincs. (max annyi, hogy nem tudsz comp. meccset játszani) -
Jinxb1rd
addikt
Öcsém, milyen baromságokkal rá nem veszik az embereket, hogy függők legyenek. Lesz egy csillagszóró courier. És?
-
Lacccca87
addikt
A compediumos Currier nél mit számít a replayek nézegetése? (effekt vagy valami amihez kell?)
-
Pocok256
veterán
Obsidian dendi mid OH YEAH !

-
goodboy007
senior tag
BurNing AM = shit
-
Mate
nagyúr
2 meccset nyomtam eddig. Elsőn csak én támadtam középen és dőlt is a pénz, kb. 15-ös szintűként fejeztem be és alig haltam meg.
Második körben egyik társam csak elcsente előlem a pénzt, sosem segített. Ráadásul ellenfél csak engem támadt, de engem hazáig kergetett. 23x haltam meg, de nekem volt köszönhető, hogy kb. +20 perccel tovább maradtunk életben. Önző egy csapat volt, el is buktunk.
-
Lacccca87
addikt
Szerintem ez elég egyszerű, kereslet-kínálat + hős keveltségi faktora + kinézet milyensége.
Leginkább így adódik össze az adott tárgy értéke. -
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Majd összeszedem a gondolataimat és akkor leírom hosszabban.
(#4971) rt06: Kereslet/kínálat.
Ami jó támpont lehet az, hogy miből-mennyi van.
De nagyban befolyásolja, hogy milyen hero-ról van szó.
A száz éves item is lehet értékes, ha nincs arra a slotra jobb pl. a BH robe simán megér 1 raret még most is.
Az új chen setből a rare viszont baromi gyorsan elértéktelenedett(1k volt az elején), mert viszonylag kevesen keresik. -
rt06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
en is kb ugyanezen a szinten vagyok (meg a wd common set is stimmel)
engem pl az erdekelne kimondottan, hogy mitol jobb 1-2 rare/common/akarmi, mint masok, es ennek hol lehet utanajarni -
ígyvanferi
addikt
Engem érdekel. Én ott leragadtam, hogy ha cimborám rábukkan valamire nálam, akkor kérek érte egy ugyanolyan szintűt és kész. Ja, meg tegnap egy 1437 player cardot, amiből már a második esett, elcseréltem egy másik kártyára. Az egyedüli full szettem a WD-hez egy common, amit a compendiumhoz csomagoltak. Illetve, mint első vásárláshoz volt bónusz.
-
Mivel lassan annyi cuccom van, hogy nem fér a backpack-be és összegyűjtöttem kb. mindent amire valaha is "szükségem lehet" van némi tapasztalatom a csereberében. Érdekel bárkit ez a része a játéknak?
Szívesen leírom a tapasztalataimat, ha van rá érdeklődés. -
ígyvanferi
addikt
Ha ő maga. Nem is feltétlen arra gondoltam, hogy hirtelen megvilágosodna egy szettől és rájönne, hogy counterwardolnia kell. Inkább valami olyasmire, hogy magabiztosabb, ezáltal agresszívabb lesz, jobban bevonja magát a harcokba, nem szalad el azonnal, stb. Valószínűleg hülyeség, vagy csak nagyon kis százalékban lehet ilyesmi, minimális hatása.
Szerk.: na, mondom én!

-
rt06
veterán
a valve-nel valaki kitalalta, hogy:
- a jatek legyen ingyenes
- a jatek a beta ideje alatt legyen meghivos
- mindenki kapjon annyi meghivot, hogy ne tudjon vele mit kezdeni
- a meghivo legyen jo draga, hogy aki annak ellenere is megveszi, hogy az utcan dobaljak utana, az....hat, szoval mert az megerdemliigyvanferi: marmint mikor o maga, vagy mikor masok vannak feloltoztetve?
mert engem pl idonkent meg tud teveszteni egy-egy full set, de ketlem, hogy valaki attol farmolna gyorsabban, gank-elne ugyesebben, vagy counterward-olna precizebben, hogy tudataban van, kurvajol nez ki (bar sosem lehet tudni, nem vagyok szakerto) -
Jinxb1rd
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Igen, általában azok a pudge-k, akik a legmenőbb, legritkább cuccokban feszítenek, hihetetlenül balfaszok.
Szerintem a cuccok inkább hátrányt képeznek: Ha felveszel valami virító, fehér hacukát a sötét, original skinre, akkor érdekes módon többször fogsz behalni, mint előtte...
-
Mate
nagyúr
Köszönöm még egyszer mindenkinek

Ennek tudatában egyértelműen állíthatom, hogy ez egy jó játék.
Már csak egy dolgot nem értek. Ha 10 euro környékén van a játék, honnan van mindenkinek ennyi Dota2-je? Ahogy néztem mindenki osztogatja, mint a cukorkát.
Illetve matrica mi után jár? Játékban eltöltött idő, vagy meccs végén kap néha az ember?
-
ígyvanferi
addikt
A tárgy nevének a tárgy fölött kéne lennie. Alatta meg mindenképp a játékos nevének, aki kapta. Végülis mindegy, majd legközelebb már tudni/látni fogod, ha te is kapsz valamit, amit majd a backpackban fogsz találni.
Tökéletesen lehet érvényesülni, ugyanis semmilyen, a játékmenetet befolyásoló cuccot nem lehet venni pénzért, csupán a hősök kinézetét változtató itemeket, különböző courierokat (mindegyik ugyanúgy teszi a dolgát), announcert.
-
Jinxb1rd
addikt
Ezt sose értettem, hogy miért vonják le azt a következtetést, hogy az összes itemet megkapják. Ott van egyértelműen a játékos neve a tárgynál.

-
Mate
nagyúr
Köszönöm a válaszaitokat!
Így már kezd világos lenni a dolog. Bár az még mindig nem értem, hogy amit kaptam tárgyat a végén, azt miért nem találom?
Kidobott 3 cuccot a végén, vagy azt a csapat kapta és azon belül 3 ember? Ez a része nem igazán világos.
-
goodboy007
senior tag
A hősöd fejlődése és a vett itemek egy adott játékon belül érvényesek, azaz mindig elvesznek, újraindulnak. Ez nem MMO.
Amiket a játék végén kiír, azokat fogod a backpack-edben megtalálni. Ha nincs ott semmi, akkor valószínű nem te kaptad az adott cuccot, kiírja a nicknevét is annak, akié a motyó.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Ma kaptam egy Dota 2-t és játszottam is gyorsan egyet. Pár dolog nem egészen világos. Például az, hogy a játék során fejlődtem vagy 10-12 szintet, illetve vettem egy csomó cuccot. Nem kéne menüben lennie valami karakteremnek, vagy tárgylistának? Mert találtam olyat, hogy hátizsák stb. de az üres. Vagy a fejlődés és a fegyverek csak játékon belül érvényesek? Illetve játék végén kiírta, hogy kaptam 3 cuccot. Matricát, valami fegyverféleséget és egy nem tudom mit. Ezeket hol találom meg?
-
themccormic
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
hát nem tudom még mi lesz most. 2gd biztos hazajön mert még tárgyalások vannak a saját játékunkról, ahhoz meg ő kell. brunot nem tudom. argentinába nem megy haza látogatóba egyelőre, szóval lehet ő is visszajön ti előtt. főleg azért mert a valve behivta állásinterjura és lehet utána már ott marad. remélem nem, kell nekünk

-
xuldar
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Hanem még mi nő szerinted? Az attack speed növekedése nem változott és a Satanic/Bkb ugyanúgy alapitemek maradtak.
D1rect: A Bkb meg 100% magic resistet ad, a nagyobb sebzésből számolt nagyobb életszívás sokkal nagyobb power volt szerintem. Teamfight esetében se mindegy, hogy mondjuk 20 ütésből 3 vagy 5 hőst ütsz le. Egy eset jut eszembe, amikor jobb a magic resist, az pedig a Zeusz ulti.
RefeeZ: Három marék carryt tudok, ami 1v1-ben agyonveri. Még korábban is, most meg... Ez az új skill Zeusz meg Storm, esetleg Akasha ellen hatásos. Több atomnuker nem jut eszembe, a sebzés viszont mindenki ellen atom volt.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
themccormic
üzenetére
Tudom, hogy ti segítettetek nekik, meg hogy lemásoltak ezt-azt, amiről itt többször is írtál. Ezért gondoltam, hogy esetleg nem annyira jó a kapcsolat velük. De akkor erről nincs szó.
Hát na, biztos nincs náluk senki, akinek meg lenne ehhez a kvalitása, érzéke, kedve. Az azért korrekt, hogy meghívták őket, meg az is, hogy elmentek. Én már haza sem jönnék a helyükben, mindjárt itt a TI3.
-
themccormic
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
a bts-nek mi segitettünk feljebb lépni. nem tudták hogy inditsanak studiót, nem tudták hogy csinálják a productiont, jó fejek voltunk és segitettünk nekik. persze a studiónkba mindenkit idegesít hogy megadtuk nekik az irányt és ahelyett hogy új dolgokat csinálnák csak lemásoltak minket. mindenestre viszonzásképp most meghívták oda bruno-t meg 2gd-t, valamint több alkalommal (pl a ti3 east quali után) köszönetet mondtak már a studiónknak hogy nélkülünk sehol nem lennének

-
Lacccca87
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem egészen, mondthani hogy 70%-ba egyeznek a hősök már ami mert a core heroekon (kb 70-80 db) kívül a többi már egyéni kreálmány (már amennyire lehet így nevezni). Legtöbb esetben maga a skillen van egy kis módosítás de van hogy komplett skill csere, sőt láttma már keveréket is.
Van pár nagyon jól kitalált skill is a HoN ba főleg az új hősöknek, amihez hasonlókat szívesen látnék dota ban is, főleg kombókra adnak nagyon jó lehetőségeket. Pl egyik kedvenc hősöm Flux ultija hogy magához ránt minden hőst, global a skill mint a zeusz ulti és szintől függő távolsábot mozdít (ha jól emlékszem 650 a max elmozdítás távolsága), spec ezt kombinálni daggeral + enigma +dagger (hasonló mint a magnus RP de mégis kicsit más)Hősöket is gyorsabban dobálhatnák ki, ha már úgyis a sima Dota patcheket szinkronizálják a 2-vel így az ott ősrégi hősöket probléma nélkül be lehetne rakni ugy hogy közbe nicns gond a balance-al.
De azért előtte huskart nerfelhetnék
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mikor megjelent a hon 1:1 copy volt, azóta próbálkoznak saját dolgokkal de egy vicc az egész.

-
Szerintem megtaláltam a legnagyobb lehúzást a játékban....
Backpack expander 4€.
Viszont csak plusz 2 oldalt ad...Én valahogy úgy képzeltem, hogy mondjuk megduplázza a 640 helyet.

(#4936) ígyvanferi: Várni kell egy kicsit, most 1:1 1:2 körül van.
-
ZS3NI
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem ertem mirol beszelsz. 2gd vegig segitett nekik elinditani az uj studiot. ?!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
themccormic
üzenetére
Most egyébként mit csinál Bruno meg 2GD a BTS stúdiónál? Vagy őket kevésbé viselte meg, hogy másolják az overlay-eteket? Lehet, hogy csak "odaengedték" Brunoékat...
-
-
ZS3NI
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Persze hogy a living armor a lényege. De a spell majdnem ugyanolyan jó. Kis szinteken kevesebb ütés alatt esik le és kész. Jobban kell mozogni.

Majd kiderül, én mindenesetre kíváncsi leszek hogy ezzel kivégezték-e a hőst. (egyelőre, mivel icefrog pajti nem fogja veszni hagyni a fát)
-
ZS3NI
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Én azért nem írom le teljesen. Mielőtt a Quantic behozta a "köztudatba" senki nem gondolta volna hogy ennyire erős. Szerintem még próbálkozni fognak vele egy ideig.
-
Lacccca87
addikt
Tegnap mikor éppen nem laggolta szét magát a twitch és sikerült megnéznem BTS ből az Allianace vs Mouse meccset. Érdekes volt, mind2 oldalnál voltak pillanatok amikor azt gondoltam ebből nem állnak fel vagy nem tudják megállítani hogy domináns pozícióba kerüljön az ellenfél, de mégis.
-
ZS3NI
őstag
Az az 1db \ rare már nem annyira aktuális. D2L-en kb most az árfolyam:
common - 1
uncommon - 3
rare - 7 darab kártya.És mivel minden gameben dob egyet, ez is túl van "árazva". Hamarosan h*gyért lehet majd kapni szerintem. 1 common - 10 kártya vagy mégtöbb.
Ha valakinek nem kellene, mert nem gyüjti akkor szívesen átvenném mert én beragasztom a compendiumomba.
Cserébe tudok adni egy virtuális sört vagy bort, attól függ melyiket szereti. 
-
ZS3NI
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
"- Treant Protector: Living Armor damage block instances from 7 to 4/5/6/7 "

-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor sem lesz jó, csak pénteken lenne, na sebaj.

Más:
Update Notes - July 1, 2013
TUTORIAL
- Enabled Mechanics II, Laning I, and Laning II.
- Added Limited Hero mode for playing with bots and matchmaking.UI
- Added panel for displaying and removing pending guild invitations.
- The International: Fixed not being able to request your ticket information by clicking on the ticket stub on the top bar.
- The International: Fixed bug that prevented the confirmation email to be sent after consuming an event ticket.VISUALS
- Updated Lion's head.
- Fixed a bug where character items could sometimes show up incorrectly to third parties if the data couldn't be obtained from the owner. Most often seen on items like Pudge's hook.
- Fixed refraction based effects showing up in some character previews where they should not.AUDIO
- Fixed Death music bug.COMMUNITY
- Implemented more lenient algorithm for communication bans that takes into account how many games are played.
- Reset communication ban lengths if a player has not been banned in two weeks.
- Reset all existing communication bans as part of the recent algorithm changes.GAMEPLAY
- Alchemist: Chemical Rage bonus HP reduced from 300/600/900 to 250/500/750
- Batrider: Flamebreak cooldown increased from 11 to 14
- Gyrocopter: Attack range reduced from 375 to 365
- Io: Tether movement bonus decreased from 20% to 17%
- Lifestealer: Rage cooldown increased from 15 to 17 seconds
- Treant Protector: Living Armor damage block instances from 7 to 4/5/6/7
- Team 2 now bans second instead of first in Ban Phase #2. (All other phases and orders are the same)Ban Phase #1 No Changes [Team A/B/A/B]
Pick Phase #1 No Changes [Team A/B/B/A]
Ban Phase #2: Changed [From Team B/A/B/A to Team A/B/A/B]
Pick Phase #2: No Changes [Team B/A/B/A]
Ban Phase #3: No Changes [Team B/A]
Pick Phase #3: No Changes [Team B/A] -
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Tegnap előtt még 1rare/db volt az ára.
Ma már commonért megy, én majd 1-2 hét múlva kezdek foglalkozni vele. -
ígyvanferi
addikt
Ezeknek a matricás albumba való játékos kártyáknak mi a tarifája? Valami egy kulcs egy kártya dologról már hallottam, de nem veszek kulcsot se ezért, se egyébként. De sima cuccokat szívesen adnék értük.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Az szerdán lesz. Holnap a két lower bracket meccset játsszák le.
-
Plexicushio
senior tag
lool
David Zhang @LuminousInverse 2h
I take back what I said before about the best solo mid in West. @DendiBoss still has it, all of it #dota2 -
Plexicushio
senior tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
DK vs. LGD.cn
iG vs. Na´viTehát a TI2 top4 - és ez még csak nem is az elődöntő... Brutál!
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Stomping, a legsimább meccs a harmadik.
Form is temporary, class is permanent. - mint annyiszor már, újabb bizonyíték, hogy sohasem szabad leírni őket. Kár, hogy holnap a meccset nem látom az iG ellen, max. csak este. -
Pocok256
veterán
válasz
Plexicushio
üzenetére
Na igen ezért szeretem a navit
Ezért volt rossz a TI vereségük....Most meg nagyon kiszoptak

-
Plexicushio
senior tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Mégsem, mert eddig nagyon sima.
Jön a harmadik felvonás vélhetően hamarosan. -
Plexicushio
senior tag
Game2: Sand King ott, Rubick itt. = This gonna be interesting...

-
Pocok256
veterán
válasz
Plexicushio
üzenetére
Rohadt jó meccs

-
Plexicushio
senior tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
[spoiler]
wáááá, Dendi buyback és elllopta az Aegist aztán meglógott, omfg, epic!

[/spoiler]
Doom: Arcane, Meka, Lothar, BKB - és egész jól tolja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plexicushio
senior tag
TongFu vs. Na`Vi - game1
Elég érdekesen kezdődött az első öt perc, a laning felállás.

Dendi (Puck) + Ppy (Alche) top - szegény Clockot ellehetetlenítették

Funn1k (DS) - jungle
Xboct (Luna) + KKy (Bane) - mid vs. Storm (kicsit később erre válaszul SD csatlakozott hozzá)
Doom - ő is az erdőben folytatta az aranyszerzési tevékenységét
Lifestealer - freefarm bottom, egy az egyben, öt-hat perc múlva érkezett DS addig senki sem.Közben statokat írogatnak ki Dendi-Puckról, az egyik érdekes, hogy 84%-os, tehát 26-5 ellenében nyerik a meccseket mikor ő játszik vele.
-
Plexicushio
senior tag
Zenith vs. LGD.int game 2
1:36:00-tól kb.Timber, Razor, Treant ownage - Timber FB vs 2

-
pethYeti
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(first kill, killing spree stb.
)

Hát pedig még próbáltam is kliensből nézni de nem igazán működött. De hátha most