Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Megvan a West Qualifier predictions eredménye (legalább is most vettem észre). Nem túl jó nálam, 12 pont. A more than 800 gpm-et nem tudom, miért nem választottam, plusz 5 pont. Vagy a kevesebb, mint 18 perces meccs. Az eastet mondjuk már sokkal átgondoltabban csináltam meg.
-
Párszáz játék után tényleg tök mindegy egyeseknek mennyit játszanak:

Profilja szerint volt 817 winje. WTF?
-
Иван
őstag
TI3 HUD nektek hogy tetszik? Nekem kicsit túl világos lett, zavaró egy csöppet.

Amúgy announcerekkel ne vagdalkozzatok, mert én 99%-ra veszem, hogy lesz GLADOS verzió, és akkor az lazán megüti mindegyiket.

-
burny
aktív tag
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én tobit és sing-et nézek egyedül (meg gd játékközti show-t bruno miatt). A többiek nem szórakoztatnak eléggé, hogy a játékra szánt időmet a nézésükkel töltsem (persze "szakmailag" lehet jobbak, csak karótnyelt mind )
-
szilva01
őstag
Tobi szabadságra ment.
3 nap múlva fog legközelebb streamelni 
-
-conrad-
addikt
Ez nagyon jó lett:
announcer packThey're attacking the big rock thingy!

-
burny
aktív tag
Never go full retard, never:
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Legjobb amikor hívnak játszani(all random és single draft) és húú, nyerünk mert PL.
Király, ránézek a 29. percben Treads, Vanguard, Vlad. -
-
xuldar
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
A múltkor toltunk egyet spanokkal, az ellennél volt egy "19 games losing streak" fedőnevű játékos. Poénból beírtam allba, hogy "20 games losing streak
", könyörgött, hogy ne már, mert unja. Szegény nem nyert, pedig jól játszott a brewmasterrel. azért a végén eleresztett egy smiley-t 
-
szilva01
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
komolyan mondom.lehet hogy 19-es losing streak kell, de utánna nyerni fogsz egyet és akkor minden jobb lesz

-
válasz
szilva01
üzenetére
3. meccs írom jungle ki is pickelem az sk-t, a csapatba volt még egy randomozott drow... mondom király, írom nekik hogy pickeljetek supportot... Pickek, Axe, Torolol, Bs....... Mondom akkor repickelek és hozok cm-et...
A BS meg Trolol elfeedelte a lane-t, mi az axe-al elvoltunk...
0-16 meg 1-13 fejezte be a kép overpower carry-nk, az axe meg a drow is jó volt...Ma már többet nem játszok az tuti, a szintjüket meg nem is merem megnézni, hogy kb hány meccs van a hátuk mögött...
-
szilva01
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kitartas... Egyszer ugyis nyerned kell

-
Ma nem kell menni melózni, mondom játszok a mai nap pár meccset, eddig 2/2 vereség, mert leléptek a csapatomból... Jelenteni meg nem tudom őket, mivel elfogytak a ticketjeim...
Vagy csak nem akarja a gép, hogy SK-val toljam és bedob ilyen playereket...
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Egyezzünk.
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Fnaticnak fly a csapatakpitánya (liquipedia szerint). LGD.intnek meg 1437. Xiaot benéztem. Moznak Syndet írja CSK-nak és pos5 playernek (az szerintem ritkán carry).
Az hogy ki draftol és ki a CSK külön téma.
SZERK:
adamkaa777: attól függ. Általában két support van, egy pso4 és pos5. A hard carry valószínű semmiféle nagyobb itemet nem rak ki 15 percre, de a másik supporttól azért a 15-20 perces meka elvárható, főleg ha dzsungelezik vagy offlane tolja.Amúgy meg a suppnak is kell XP meg gold, mert vannak nagyon lvl érzékeny supporotk (pl shadow demon vagy shadow shaman, chen) akiknek jó ha a 14. percben még nem lvl 4-esek. Gold meg annyi kell nekik, hogy konstans wardolva legyen a map, smoke dust, meg persze egy alapcsuka, bracer, esetleg ghost scepter stb. Ha olyan a support természete esetleg blink/force staff.
-
szilva01
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
A jobb supportoknak egy nem totál szopó játékban nem csak sima cipője és wardja van a 15. percre (ráadásul nem lvl2-k).
-
tikshow
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Hidd el évek óta játszok és amikor supportolok akkor 90%-ba nyerünk, szóval tudom, hogy miről beszélek.
-
szilva01
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
ez hülyeség
-
ígyvanferi
addikt
-
tikshow
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ha jó support akarsz lenni akkor nehéz. Miért? Szerezz úgy xp-t és gold-ot, hogy közbe nem rabolod el a carry elől.
-
adamkaa777
senior tag
Kinek mi nehéz... szerintem support nem nehezebb mint egy carry... sőt könnyebb mivel nem kell fókuszálni 20-30-40-50 percig a creepkre ( persze csak az elején nehéz a last hit ). Minden lehet nehéz / könnyű attól függ mennyire harasholnak.(gondolok én jungle ward offlane vs tri lane )
-
Иван
őstag
Nem. Pont fordítva. A pro csapatokban a supportok az "irányítók", olyasmi mint fociban a középpályás (a csatár meg a carry kb). Ők hívnak gankeket, ők roamolnak, pullolnak meg ilyenek. A játék dinamikáját főként early és mid gameben a supportok határozzák meg.
A carry meg csak zen állapotban, monoton lasthitelget meg a végén mindenkit leklikkel (miután a supportok megcsinálták a teamfight előkészületeit). Én ezt sokkal könnyebb feladatnak látom, mint egy support/initiator helyzetét, akinek mérlegelnie kell a szituációban kit stunol, kit hogyan gankel, hogyan osztja be az erőforrásait, hogyan pozicionálódik, milyen a map awerenesse, mikor mit nyom be stb. Kis túlzással élve ha a supportok jók, akkor a carry segge alá van tolva minden 40 percig.
Amúgy Purge meglepően jól castolt egy pro meccset.
SZERK
ígyvanferi: lgd.cn/intben is a CSK support, mouzban is, zenithben iceiceice, aki mides, de az akármi lehet, eg-ben is, dignitasban is, régi nth-ban is, virtus proban is.Gyors wikia eredménye. Szóval azt mondanám, hogy a csapatok MINIMUM felében supp. a cpt. De lehet több. (mert most pl offlane v mid akármi lehet).
-
Jól gondolom, hogy a csapatkapitányok azért vannak support szerepben, mert az igényli a legkevesebb odafigyelést?
-
-
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ez jó!

-
Иван
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
Ez a production érték mit takar?
-
adamkaa777
senior tag
-
válasz
themccormic
üzenetére
Btw, téged lehetett látni tegnap képernyőn?
Mintha magyar akcentust hallottam volna. -
szilva01
őstag
uramég...

-
válasz
themccormic
üzenetére
Akkor személyi ellentétek húzódnak a háttérben.

-
themccormic
tag
nekem az hogy volt szerencsém a pro playerek nagy százalékával találkozni, és nem sokról mondhatom el hogy iszonyatos utálatos személy, de ő az egyik. egy szinten van a navi managerével meg 1-2 másik (mostmár ex) mouz játékossal. nem tudom elkülöníteni a tudást attól, hogy milyen a való életeben. a másik meg hogy tobi meg az életenben jó arc de baromi rossz kommentátor, főleg az utóbbi 1 évben csúnyán lefelé ível. 0% szakmai tudás 100% ordibálás. "OMFG HE PLACED A WARD". de legalább ő szereti a pálinkát. meg úgy az egész joindotának 0% production értéke van :\ de arról nem a casterek tehetnek. na meg milyen már az, hogy csinálunk egy west qualifiert, az egyik jelenetben tobi hangja van a highlight jelenetek közt, és ír nekünk a joindota hogy jogilag helytelen és cseréljük. persze a valve szépen megmondta hogy a dotatv-ről felvett hangokért jogilag ők felelnek és szabad....na mind1...sok majom

-
Иван
őstag
Amúgy azóta már bocsánatot kért, elismerte a hibáját. Szódával elmegy.
Lejárt a szerk időt, azért a dupla.
SZERK II:
És nem is kommentárba mondta, hanem pub MMR-ben. Mondjuk akkor is gáz, de enyhítő körülmény. So-so.Mindegy. Mondjuk az a gif amikor náci karszalagot akar venni és elfogy, majd rédzsel, akkor is vicces.
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Egyik chatben niggerezett meg fekete poénokat sütött el. Nekem ez nem fér bele a "pol.korrektség" határaiba. (SZERK: főleg mint dota közszereplő ilyent nem mondhat. Ha a családjával otthon vacsora közben niggerezget, akkor tegye, nem érdekel, de ez kb. olyan, mintha gundi élőben elkezdené az olasz csapatot digózni. Nem szabad, nem professzionális és ennyi.)
Az énekhangja meg a kommentárja ettől nem lesz semmivel se rosszabb, én is rendszeresen nézem a közvetítéseit. Ettől még nem kell barátkoznom vele, vagy szimpatizálnom a politikai nézeteivel.
Plexi: a niggerezés mint írtam, szerintem nem fér bele a "pol.korrektségbe". Vállalom, ha az én nácizásom whitepowerezésem se, de akkor mondj valami eufemizmust, amivel tobi chat magatartását jellemeznéd.

-
ígyvanferi
addikt
Én nem ismerem a jelentését a whitepower nácinak. Mit jelent? Nem szereti Jeyo-t?
Próbáltam megfejteni, hogy miért ítéled el emberileg, de nem sikerült. Biztos hosszasan tanulmányoztad a személyiségét, én nem sok mindent tudtam meg róla, pedig már régóta nézem/hallgatom a kommentárjait. Egy dolgot tudok, hogy egész jó énekhangja van. -
válasz
themccormic
üzenetére
Mi a bajod vele?
-
Esti döntőre valakinek van tippje?
Én a DD-t érzem esélyesebbnek, nagyon meggyőzőek voltak végig. -
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Valószínű mert f2p. Valószíná a wc3 is azért népszerű kínában és a CIS országokban, mert könnyű lewarezolni és a számológépeden is elfut.
D1Rect: nem hiszem, hogy ehhez köze lenne a counterelésnek.
Nyx egy broken hero, PL top pick, mert nevetséges stat gainje van (főleg ami az agilityt illeti), jó split pushra. Druid már évek óta top pick, annyi idő alatt meg lehet tanulni counterelni. Bat félig egy bug miatt is top pick (flying vision), mag pedig nevetséges, bkb-n átmenő AoE stunt ad.Ezek közül van olyan, ami csak szimplán jó képesség. Pl druidra szerintem nem kell nerf, vagy minimális, mert ilyen a hős természete, de nyx képességei egyszerűen túl jól kombózhatók, a carapace pedig egy mini-ravage ha jókor nyomod be. PL agi gainjét meg ha jól tudom 2,8-ról pumpálták fel fokozatosan 4,2-re.
Mindegy, összeségében én nem látom slarkot nagy problémának, CD/manacost tweakekkel lehet rendbe lehetne pofozni. Új hős, még biztos lesz rajta rework, ahogy minden hősön volt. Csak a snowball effektet túl erősnek érzem rajta.
-
ígyvanferi
addikt
A Shiva's Guardos Windrunner volt már, ez még nem.
Két dolog jutott eszembe közben: hálisten sok olyan játékos van, akinél vagy egy milliószor jobb vagyok. Másik, hogy milyen indíttatásból kezdenek el az ilyenek pont a Dotával játszani? Ez nem olyan, mint egy fifa, akármelyik arcade autós játék, vagy épp valami lövöldözős, amit még a nagymamám is ismer. Nem lehet levenni egy nagyáruház polcáról a dobozát, a gamestar címoldalán sem szerepel. Ráadásul iszonyú komplex, bonyolult, semmiképpen sem olyan, amivel az ember csak úgy elkezd egyedül játszani, bemegy az opcions-be, beállít ezt-azt és már aprít is. Én cimborák ösztönzésére, velük kezdtem, akik vigyáztak, hogy ne kövessek el ilyen baklövéseket. Utána meg jobb a rengeteg utánaolvasás. -
törölt tag
Nem tudja valaki, hogy mennyibe mennek ezek a kis kártyák? Nem tervezem még eladni, de he esetleg úgy alakul, akkor tudjam az árát.

-
burny
aktív tag
Nem igazán szeretem mások meccseit nézni, de ezt a cast-et kötelező végig nézni (ha birod) [link]
Bocs, ha volt.
-
Иван
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Mi is szoktaunk néha tryhardkodni. Főleg ha már 4 loss streaknél vagyunk, akkor mi is kihozzuk cancer lancert mert mérgesek vagyunk.
Csak az is idegesít, amikor mi randomolunk hármat, mert jaj dejó, első meccs, menjen a funért (kidobja huskart, bloodseekert meg medusát általában), a másik meg rápickel teljes tryhard draftot. Ilyenkor mindig megállapítjuk, hogy a sátántól van a "pick a random hero" gomb, de mindig bedőlünk neki

Btw, csak én érzem azt, hogy slarkra ráférne egy alapos rework vagy nerf?
-
törölt tag
Ez a trade card vagy mi az isten mit csinál? mert aktiváltam (könyvtárhoz adás) és semmi nem változott.
-
-conrad-
addikt
Nyertem dota2lounge-n cuccokat, hogyan tudom átvenni őket? nem találom az opciót..
-
Иван
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
A tippektől mióta fejlődik? Vagy ez hova van leírva?

SZERK
Szerintem a tippek egyelőre funfactnek vannak. Wiki ennyit ír. "Its appearance can be updated by watching The International 2013 games or replays." Tippekről nincs szó. Max szerintem később kaphatsz érte valamit.Különben se tartanám nagyon fairnek, hogy lényegében a szerencsén múlna a couriered fejlődése.
-
válasz
themccormic
üzenetére
Erről van valami leírás valahol?
Mikor várható a courier upgrade? -
válasz
themccormic
üzenetére

Nem a nézett tournament game-ektől függ mint az eddigiek? -
A Compendium-ban miért jó nekem, ha eltalálom az első-második-most picks-most bans stb.-t?

-
Иван
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
Sejtettem, és haragszom.
Én itt nézelődnék, az előző szuperliga meccseken is fent vannak ha jól látom. Gondolom órákon belül, de legkésőbb holnap fent lesz. Fél órája se fejeződött be.
SZERK
xuldar: ha jól tudom az MMR a pre-made csapatokat feljebb pozicionálja mint az egyéni szintjük és átlaguk ha nem TMMR-be mész, mert a csapatot úgymond "előny"-nek tekinti. Tehát lehet, hogyha a normal bracket tetején vagytok a haverotokkal, és pre-madeztek, akkor high solo ellenfeleket kaptok.Vagy ilyesmi na.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)