Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
ROFLSTOMP
-
Lacccca87
addikt
Ez nem fog csak úgy megjavulni, max ha az internetszolgáltatódnál változik valami mint azt már fentebb is kifejtettem. LOSS-od van amit egy ideig tud kompenzálni az interpoláció de valamaikor szinkronba kell hoznia a rendszerenek a dolgokat ha nagy a loss. Érdemes megpróbálni más területen játszani mondjuk Kelet-EU, ott kevésbé vettem észre eddig ezt a jelenséget.
-
Lacccca87
addikt
válasz
themccormic
üzenetére
Sajnos ilyen ez a szakma. Max jelezheted feléjük hogy gyerekek ezt nem kellene.
-
themccormic
tag
heh, vicces hogy bármi újat csinálok a bts egyből lemásolja

6/8 szögre épitettem a rog overlayt, ugyan ezt csinálják az alienware-vel
az ingame score-nál más designt használtam mert nem tetszett h másolják az enyém, egy az egybe ugyan azt megcsinálták.... -
Иван
őstag
Huehue, 1 óra és navi vs tongfu.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
themccormic
üzenetére
CM módhoz nem adnak hozzá új heroet (medusa, huskar, TC/ET)
pöcsök...

-
-conrad-
addikt
Nem tudom, hogy kinek lesz újdonság ez a videó, de szerintem marha jó lett.
Ehhez a szethez készült:
[link] -
themccormic
tag
Egyébként szerintem nem mondok meglepetést de TI3-ig nem kerül már be uj hero a játékba valamint 99% esélye van, hogy CM módhoz nem adnak hozzá új heroet (medusa, huskar, TC/ET)
-
Pocok256
veterán
válasz
themccormic
üzenetére
Dupla klikkes healt ki lehet kapcsolni nálam alapból be sincs kapcsolva mert csak felidegesít.
-
themccormic
tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Nekem inkább olyan gondom van hogy tul gyorsan adok ki utasitást ismétlődően. Pl omni vagy dazzle healt rangen kivülről ki akarom adni, és addig próbálkozni amig range-n belülre nem kerülök. Szval hotkey, klikk, hotkey, klikk. és mivel nem healelte azt akire kattintok igy dupla nyomásnak veszi és magamat healelem a semmi közepén
ugyan így ha mikro-s hössel vagyok gyorsan váltok 1-2-3-4-5 közt akkor dupla nyomásnak veszi hiába gyorsan nyomtam le hogy 1-2-3 oda ugrik a 2es vagy 3asra. -
Lacccca87
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Tényleg Huskarról el is felejtkeztem.
Item build 5letet pedig köszönöm
Valami hasonlóra gondoltam én is skadit leszámítva, rod.ot is többször próbálom már használni.
Igaz nálam már az is fejlődés hogy lassan 4 slottot hazsnálok aktiválható dolgokra 2 helyett
Kár hogy az egér oldalán csak 2 gomb van, valahogy a billen nagyon nehezen tudom megszokni a tárgyak használatát, akkor meg plána ha nem csak 3-4 gombos a hős. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Az lehet, hogy az egyik agis a másik meg intes, attól még elég jól bírják, emellett carry-nek sem utolsók, ja. Esetleg még Huskart is említhetem, aki szintén berakható ebbe a kategóriába. Bár az ultija miatt akár melee-nek is tekinthetjük. Mellesleg az egyik legsz.rabb hős, de pubban lehet vele kill rekordot döntögetni.
Skywrathnek elég jó első item a Rod of Atos. Esetleg csak egy casual Vitality Booster, aztán ha kell kirakod, ha nem, nem. Elég jó a lassítása, az 1200 range meg a nevetséges kategória. Aztán meg ja, a Force Staff is jól jön. Meka, ha más nem rakott még. Ha van egy-két fájdalmas single target cucc, Lion, Lina, Pudge, Doom, Rexxar, stb. egy Linken. Egyébként meg bármi, ami millió manát ad. Shivat szeretem jobbklikkerek ellen. Scythe mindig jól jön. Orchid nem az igazi, AP, dmg kuka, a Soul Burnöd meg van alapból. Esetleg még Skadi. BKB meggondolandó lehet.
-
Lacccca87
addikt
válasz
themccormic
üzenetére
Vicces pedig meg mertem volna esküdni rá hogy még 1 hónapja fixen működött.
Érdekes egyébként hogy HoN ba1-2 esetől eltekinte egyáltalán nem használtam a Force staff megfelelőjét, de Dota-ba valahogy eléggé alap itemként kezelem a legtöbb supportnak.Skywrathnak milyen item buildet érdemes rakni mid-re vagy lane-re?
Kezdéskor elkezdem rakni az amulett 2 dabarját kivétel a recept + claryti +tango +ironbranch aztánt a manna cipő felé veszem az irányt utána froce staff, és ezután nem igazán vágom mi lenne a tényleg jó. Persze szituáció függő is de azért csak valn valami általános megoldás is.HoN ból 1 féle hőst hiányolok csak ami lehetne a Dota-ban a Ranged tank/semicarry (ott ez a Flux), illetve jó item lenne még az ott megtalálható spellshards is ami meg csökkent a castok CD -jét, supportok is használhatóbbak lennének late game-be leglaább.
-
themccormic
tag
-
Lacccca87
addikt
Valami változott most a Forcestaff-al kapcsolaban? Előző gamebe se a kinetic fieldből meg a cog-s ok közül se dobott ki.
-
proci985
MODERÁTOR
Maradjunk kérem a témánál!
-
-conrad-
addikt
hali,
asszony accountján vettem 2 kulcsot a feltöltött 5 €-ból küldtem neki beta accesst a trading card-hoz amit aztán "add to my games"-nél aktiváltam de nem installáltam fel.
Most játszom a dota-ban de nem ad kártyát.Mi lehet a gond?
(a saját accomon sem installáltam fel mégis adott kártyát) -
rt06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
Ha esetleg valaki szeretné most nézni az LGD.Int vs. Orange meccset, itt az útmutató, mert a twitch.tv besz.rt.
http://livestreamer.tanuki.se/en/latest/install.html#windows
1) Install this and VLC
2) After both are done, go on your windows command prompt and copy paste this: livestreamer twitch.tv/beyondthesummit bestBruno a co-caster.
-
Иван
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Azért nem nyomnak vele solo midet, mert rájöttek, hogy közel sem kell neki annyi farm és szint, mint hitték. Összeszed egy force staffot meg egy manacipőt plusz pár alap itemet és ennyi. Kár ezért feláldozni a midet. Főleg hogy trilaneben nagyon agresszívan lehet vele játszani a tele miatt.
Sok support volt régen mid hero, aztán rájöttek hogy tök fölösleges a midet rájuk pazarolni (Sd, nyx, beastmaster is ilyen, bár BM-met azért még néha látjuk arrafelé.)Plexi: Azért azt remélem tudod, a navinál voltak nagyobb impact csapatok és játékosok a dotatörténelemben.
És ez nem riszpekt, ez fanboykodás.SZERK
Láttam én is azt a legendás meccset, amikor IG kotl - PL kombóval turtlingezett. Én se szeretem ezt a taktikát, ahogy az olasz bunkerfocitól is kaparom a falat. De nem tudom azt mondani, hogy ne csinálják, mert ha eredményes az unalmas játék és stratégia akkor igazuk van. Ők nyerni akarnak a pénz és a dicsőség miatt, nem pedig szórakoztatni. Ha nem akarjuk ezt a játékot akkor a liga vegye ki ezt a két picket, vagy IF nerfelje őket. Amíg ez nincs, addig mindenki úgy bunkerkodik meg farmfestel 50 percig ahogy akar. -
pethYeti
addikt
Fasz ki van már, nem igaz hogy a navi fnaticból fent van youtube-on 3 orosz nyelvű és mind HD, és fent van egy angol kommentárú ami 360p... Twitch meg le van hallva.
-
themccormic
tag
válasz
goodboy007
üzenetére
abba a hatranyba ahol ok voltak 2 rapier + butter, a vegere meg 3. rapier tobbet ert mint 1 sata. enemynek semmi magic dmg-je nem volt, se hex. ha baj volt dendi hatul allt es kihookolta, vagy ha masik gond volt (lasd a vegen) kap egy ethereal bladet es nem tudnak mit sebezni rajta. volt 10 seces bkbja is. ilyen helyetben yolo volt a game es satanicnak nem volt mar helye. ha sok a magic dmg meg physical ahogy lategamebe lennie kene akkor jol jon egy sata.
-
goodboy007
senior tag
Most adta a 3 Rapier :S. Mondjuk még mindig faszságnak érzem, egy Satanic-kal kombinálva a 2 darab is bőven elég, ellenben sokkal biztonságosabb build.
Meg ezt a PT-s Pudge-ot továbbra sem értem Dendi részéről :/.
-
Solot csak kirakták.. Bebizonyosodott, hogy a barátnője accjáról fogadott...
-
Plexicushio
senior tag
Van bizony. Ez pedig respekt, nem fanboykodás (pár hónap alatt nem egyszer leírtam már ide is, mikor ellenük szurkoltam, hogy is lenne ez akkor az?)
stay mad.

-
ígyvanferi
addikt
Azért a fanboyismnek is van egy határa.
-
Plexicushio
senior tag
-Icefrog change Puck/Pudge's (OR BOTH) WC3 Dota fun names into Dendi
-Puck will be a respect ban against na'vi
-RIP Dendi Puck, you will be missed at TI3, but no forgotten.

-
Plexicushio
senior tag
Oh man... Dat Dendi Puck...
Puck Norris!

Even Aysee screaming like a mad on that puck play.

-
Pocok256
veterán
Talán mert undorítóan unalmas játékot játszottak chuanék azért ? Ez olyan mint, hogy lehet anno kikapott Brazilia a németek ellen 1994 (körül), de attól mindenki a brazilokat imádta (foci) mert sokkal nézhetőbb meccset csináltak mint a teknősbéka undorító üzemmód németek.
-
pethYeti
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Hát igen, én TI2 alatt szerettem meg a rubickot, kár hogy manapság dendi nem nyom solo midet vele, bár Kuroky rubick se gyenge

-
pethYeti
addikt
The greatest team fight in dota history
Ezt akárhányszor nézem meg, mindig kiráz a hideg

-
Lacccca87
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Ez is más ha egy tényleg szép mozdulat miatt fényeznek valakit vagy hogy egész meccs alatt fényesre nyalják a seggüket. Kisebb csapatoknál is látni bőven szép kombókat, vagy egyéni teljesítményeket.
-
Иван
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Én az lgd.cn-nek szurkolok. Attól még hogy kínaiak mért ne tetszhetne a játékok és a stílusuk? Másik kedvencem a fnatic. Pont mert izgalmas nekik szurkolni. Szurkolhatnék valamleyik nagy debellának, de ez olyan mint a fociban a reál fannek lenni. Úgyis 80%, hogy nyernek.
A casterek meg tök mindegy melyik régióból jönnek, közvetítsenek egálan, ne nyaljanak meg semmi ilyen. Jegyezze meg, hogy a nyugatiaknak XY csapat az utolsó reménysugaruk blabla, de ennél több nem kell. Nem professzionális különben a dolog. Ja és azt se szeretem amikor az egyik csapat még nem szedett towert és 10 kill hátrányban vannak, de már temetik őket meg mondják hogy "gg". PErsze, mondja el hogy eléggé csehül áll a meccs nekik, de nyomban várni a gg-t azért nem kell.
-
Lacccca87
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
Szurkolni és közvetíteni 2 teljesen elkülöníthető dolog.
Nagyon utálom sőt, inkább ki is kapcsolom a hangot ha nagyon fényeznek egy csapatot és szó szerint rá vagyok kényszerítve hogy az adott csapatot figyeljem csak mert a caster részrehajló. Menet közben semmi értelmes megszólalás vagy "elmélkedés" hogy mit kellene csinálni az éppen szopóágon lévő csapatnak vagy mivel jöhetnének vissza a játékba, elmezések stb..
Már csak azért is érdekel mert nem vagyok pro és sokszor kerülhetek hasonló helyzetbe aztán kitudja lehet egy ilyen ötletel kihuzhatom a csapatomat a gödörből. -
pethYeti
addikt
sok caster részrehajló. Én azt utáltam, amikor ti2-őn minden angol caster majd összepisálta magát a navitól. Végén az IG-t a közönség meg alig tapsolta meg. Ez olyan izés...
Még szép hogy összepisálta magát amikor csak ők voltak képesek valami maradandót nyújtani Európa-USA régióból... Az meg teljesen normális hogy egy nemkíani nem fog kínaiaknak szurkolni. Én pl keletről egyedül az lgd-intet birom de csak azért mert egy ázsiai sincs náluk.
-
Иван
őstag
Ugyanazért, mert valakik CS-ben WH-znak meg aimbotoznak.
ígyvanferi: D1rectnél a pont. Ha a megfelelő időpontban elegendően random módokat állítasz be (orosz szerveren kaníai nyelv, solo leastplayed és hasonlók) akkor alapból van 20 perces queue, nem nehéz összekerülni, még a bracket két végéből se. Ha meg eleve nem együtt dobja fel az ablakot, el se fogadot, ha meg egy csapatba dob -> dodge.
Senki se mondta, hogy egyszerű. Nagyon türelemjáték, de megoldható.
sunnymarcell: Aha. Ezért beszélnek arról, hogy néha 100+ killje van AM-mel és nulla halála. Mellesleg elég sok match ID kering róla.
Plexicushio: sok caster részrehajló. Én azt utáltam, amikor ti2-őn minden angol caster majd összepisálta magát a navitól. Végén az IG-t a közönség meg alig tapsolta meg. Ez olyan izés...
-
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Match 223144087
Tinkerrel feedeli saját magát.Egyébként róla van szó:[link]
-
Plexicushio
senior tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Volt egy pontja a harmadik gémnek, mikor már azt hittem, hogy GG az EG-nek, de az bravúros volt hvosttol ahogy hirtelen jött és kitisztított hármat. Puppey farmolt a nagy semmiért, szerintem ő a leggyengén tolta ez alkalommal, Kuroky (+Dendi)meg a lopott Chronokkal hozta összességében nekik a meccset.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ez így igaz, és nincs is ezzel baj. Joga van mindenkinek szurkolni.
De ha nem tűnt fel a mértéke és stílusa, akkor hiába is érvelnék. -
ígyvanferi
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Meg kéne nézd előbb a dotabuffot. Mert egyedül a legelső, 94%-os az, aki csak és kizárólag wisppel játszik, a többiek igazán mindenfélével.
Igazából ez is ott kezd érdekessé, és elismerésre méltóvá válni, amikor valaki bőven 1000 meccs fölött is ilyen durva arányban nyer. Pl. a 1743 meccses 77%-os. Vagy kicsivel lentebb universe, 2500 meccs, 75%. Az már azért betyáros.(#4726) Plexicushio: melyik irányba volt részrehajló? Nem is tűnt fel, attól függetlenül, hogy nyilván tudom. Amerikaiként kézenfekvő. Tobi is ugyanúgy részrehajló. Csak az ellenkező irányba.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Wisp+CK úgy cakumpakk comp. scene-benis elmondható, hogy a legerősebb kombó, lanen meg a Pudge+DS is meglepően jó tud lenni...

-
pethYeti
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
De jó volt ez az AM vs Void meccs

Ez a hülye X-boct megint majdnem leadta a meccset azzal a teljesen felesleges Rapierrel.
-
Plexicushio
senior tag
Mekkora egy rossz buzi caster már ez az Ayesee, komolyan, undorító a részrehajlása.
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hajnali 4-kor EU West, chinese nyelv, solo matchmaking.
-
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
valami olyan módot választ amit kevesen tolnak, mikor nem egyszerrre hívja be a 2 karit nem acceptel, mondjuk megvárja míg 8/10 és akkor látja, hogy ő a maradék 2.
-
ígyvanferi
addikt
Mégis mennyi ideig tart megvárni, hogy a két saját accountját egymás ellen sorsolja 300.000 játékosból? Tegyük fel, hogy végre összejön, megnyeri (már mint azzal, amelyiknek kell a win). Utána várhatja megint a jószerencsét, hogy megint összekerüljön magával? Makes no sense...
Nekem is van kis accountom, amivel 72%-os vagyok, persze csak 25 meccs után.
-
válasz
-conrad-
üzenetére
"állítólag a win arányát tolja."
Vagy hülye, vagy kamuzik.Ezek voltak már?
Dota 2 19th June Patch – Content Analysis -
Иван
őstag
válasz
-conrad-
üzenetére
Én csak arról tudok, hogy dotabuffon vannak 90% winrates egyének. A titka az, hogy létrehoz egy másik accot, és megvárja amíg egymás ellen dobják össze őket (ha egymással vannak, dodge-dzsol) . Majd az egyikkel megafeedeli a másikat, és így csinál wineket magának. 122/0/2-es AM-ei vannak.
Js, és a bracketben is megy fel. Remélem valve hamarosan orvosolja a csalást.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ja, a 6.60 vagy 4 éve jött ki.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mióta tudom az eszemet, Pugnának scepterrel soha nem volt CD-je az ultiján
-
-conrad-
addikt
Hali,
tegnap beinveltek egy gyereket aki low prioban volt valami ban miatt. Már megijedtem hogy valami balfasz, de mondták, hogy nem az, sőt direkt rakta magát a “fekete listára” mert hogy így állítólag a win arányát tolja.
Erről tudtok valamit, hogyan van ez? Megéri ez egyáltalán?
Ha valaki sokat winel low prioban akkor ha lejár egyből high bracketbe kerül? -
szilva01
őstag
Az lehet, hogy bebugolt a compendium? Bejelöltem kedvenc játékosnak hvostot és most ferrarit ír, valamint compendium mm-en még mindig az eg-rox.kis-t jelzi.

Aghás pugna mortred ellen egy crit helyett bírja egy crit+autoattack ig

-
ígyvanferi
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem túl népszerű hősök a kezdők körében.
-
neato3loco
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Véletlen nem az itemek miatt voltak nagyon jók?
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor nem tudom mi van, lehet az elmúlt néhány körben olyan játékosok kezelték ezeket a karaktereket, akik tudják használni...
Eddigi 300+ meccsemen nagyon nem mutattak valami meghatározót...
-
ígyvanferi
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Semmi olyat nem változtattak rajtuk, ami miatt most hőbörögsz.
AA ultijának a hatókörét növelték, és használhat aghát, amivel minden szinten 17 sec lett a heal befagyasztás.
Pugna pedig továbbra sem cd nélkül használja az ultiját agha nélkül. A Nether Blast most már 50%-ot sebez épületekre, és a második skilljét használhatja a Tombstone-on is.
-
Mi a nyavaját csináltak a Ancient App-al és a Pugnálval?
Az elmúlt pár meccsemen jutottak bőven, 1db valamelyikből tuti! Ancinak az utlija valami irdatlan dmg, a mocsok Pugna meg scepterrel cd nélkül nyomja a drainlife-ot... kezdj vele valami PA-nal... -
-
Lacccca87
addikt
Egész izgalmasra sikerült a DH2013 döntő

2. mappon nem igazán értettem miért válaszották azt az opciót hogy egy late game ben büntető hőst hagynak farmolni ráadásúl safelanen solo-ba, meg is lett az eredménye, Weaver mindenkit begyalázott és ha jól láttam övé lett a DH 1 mecss alatt elért legtöbb frag is.
Sajnos a 3. mapp csak egy részét volt időm nézni, de ott eléggé menetelt az Aliance. -
xuldar
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Úristen, mekkora EPIC meccs!!
Óriási, fordulatos, hihetetlen, hogy majdnem fordítottak. -
Иван
őstag
LGD vs DK-n ogremagi pick.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Honor 200 pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ugyan így ha mikro-s hössel vagyok gyorsan váltok 1-2-3-4-5 közt akkor dupla nyomásnak veszi hiába gyorsan nyomtam le hogy 1-2-3 oda ugrik a 2es vagy 3asra.
És ez nem riszpekt, ez fanboykodás.