- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
themccormic
tag
válasz
szilva01
üzenetére
Hát ez régen kezdődött. Mielőtt belecsöppentem a Dota2 csodálatos világába, előtte vagy 7-8 évig Quake 3 és Quake Live videókat készítettem. Ugye 2GD az egyik leghíresebb Quake shoutcaster volt régen, aztán jó 2 éve egyszer csak keresett valami sürgős muvihoz valakit aki elkészítené. Én meg mondtam, hogy vegyen nekem dreamhackre repjegyet, szállást meg belépőt, és megcsinálom neki. Megvette, én megcsináltam a filmet. Kint dumálgattunk stb, látott bennem fantáziát, és mondta, hogy alapítani akar egy studiót, és hogy érdekel e. Mondtam, hogy persze, aztán így lényegében én is az alapítótagok közt vagyok. 2GD, Will (2gd öccse), Semmler, Trance, Apollo, Mulleboy (régi overlayes srác) és én. Aztán járogatok ki néha, néha itthon stb. Dreamhack Winter 12 óta meg főleg overlayeket készítek meg videókat náluk, szeptembertől meg csináljuk a saját játékunkat. Röviden és tömören ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest