Új hozzászólás Aktív témák

• Иван

őstag

válasz rt06 #4113 üzenetére

"ebben nagyon nem ertek egyet"
    Jó.

"a 3-as IQ-ju gyokerek nevelese nem a valve dolga lenne"

Nem. De a szemét kitörlése és az ilyen userek banolása igen. Ahogy itt se látod a troll HSZ-eket, mert a modik megvonják a vállukat, hogy "nem a mi dolgunk a nevelés". A fórum karbantartása igenis a valve dolga. Figyelembe kell vennie, hogy a játékára vevő közönség x% ezen a szinten áll, és hogy a másik y%-ot ez ne zavarja, tegyen - ezt hatványozza, hogy dev fórumról beszélünk. Ha a valve-nak az teljesen oké, hogy nekik a 400000 deda gaem volvo háeszből kell kiganéznia az értékes feedbacket, akkor igazából kit is zavarnak ott azok a kommentek?
    Ha azt várod a közösségtől, hogy majd önmagát szabályozza, az elég naív elképzelés. Senkinek nincs hatalma, ereje, ideje és tekintélye, hogy ezeket a usereket nevelje, banolja stb. Én is átugrom az ilyen dolgokat. Az interneten meg kell tanulnod a szelektív információ befogadást, különben csak a basht adod és kapod.

"az pedig, hogy szerinted ez (miszerint ha masok is hulyek, en is beallok a sorba, csak meg hangosabban) teljesen alapveto dolog a neten, elegge elszomorito - ez nem kozosseg, ez csurhe, akit a legkozelebbi folyoba kellene loni"

Ami szerintem vicces, azt én is használom. Az meg hogy a doto dota közössége ilyen, azt valószínű a játék determinálta. Nyilván az irodalmi felolvasóest bérletesek nem ilyen közösséget alkotnak. A dota egy könnyen beszerezhető, a valve minden próbálkozása ellenére (és f2p tulajdonsága miatt) könnyen trollkodható játék és közösség. Ez nyilván vonzza az ilyen egyéneket.

Új hozzászólás Aktív témák