Új hozzászólás Aktív témák

• rt06

veterán

válasz Иван #4112 üzenetére

"Mert mért, ez egy szubkultúra, ami nem veszi magát komolyan"
    ebben nagyon nem ertek egyet

"Ez még mindig több, mint mondjuk amit a fél Pestet szétverő fradi drukkerek elmondhatnak magukról."
    ebben sem vagyok maradektalanul biztos, pedig nem vagyok fradista, de meg sak nem is kedvelem a focit

"Semmi gond nincs ezekkel a poénokkal, ez az internet egyik nővevénye."
    a lof*szt nincs - mint lathatod, masokat zavar, es amugy is, semmilyen konstruktiv hatasa nincs (sot!)

"Ha te nem vagy rá vevő, nem baj."
    nem, viszont ha ezek utan is eroltetik ezt a szart, az mar igen

"A dev fórum mg jórészt azért tart ott, mert ha jól tudom a legtöbb modi, ha vannak is csesznek az egészre. H nincs aki eltakarítsa a ded gaem volvo kommenteket, addig beirkálják. Ez teljesen alapvető dolog a neten. Ha valamit szét lehet trollkodni, szét fogják. Ez a volvo valve dolga lenne."

ha a kozosseg nagyja tuliskolazottsag altal nem sulytott gyokerekbol all, akkor megmis mit varsz?
    a 3-as IQ-ju gyokerek nevelese nem a valve dolga lenne

az pedig, hogy szerinted ez (miszerint ha masok is hulyek, en is beallok a sorba, csak meg hangosabban) teljesen alapveto dolog a neten, elegge elszomorito - ez nem kozosseg, ez csurhe, akit a legkozelebbi folyoba kellene loni

de itt be is felyezem, mert egyre nehezebb indulatok nelkul megfogalmazni, mennyire utalom az ilyen megnyilvanulasokat, igy csak megkernelek megegyszer, hogy legalabb itt mellozd az ilyesmit

Új hozzászólás Aktív témák