- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
első tapasztalatok alapján engem nem győzött meg...
kb 2006 körül kezdtem el dotával játszani (battle.net, kani, garena), aztán jött a hon (beta, amíg ingyenes volt) és a végén a lol (aminél le is ragadtam és most ehhez is fogom hasonlítani)
ez mind személyes vélemény:
-látvány és színvilággal annyi problémám van, hogy nem tűnnek ki a hősök a háttérből, valamelyik meg mérete miatt könnyen összetéveszthető a creepekkel
-nem egyértelmű a "friend or foe" megkülönböztetés
-a sima dotához képest álom, de nekem a lol-os kategorizáláshoz képest nem jön betöbb beta-ból adódó bugot vagy kellemetlenséget nem írok mert azokat nyilván kijavítják majd
ami viszont tetszett (de valószínűleg "kijavítják") pont elég hős van, az alap, első verzió hősei + későbbi klasszikusok (személyes kedvenc pl kunkka)casual játékos vagyok és ezek személyes vélemények amik lehet, hogy csak az én fogyatékosságaimból adódnak, de én egyelőre maradok a lol-nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest