- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Igazat megvallva én nem szerettem régen a Doom-ot. Ez sem érdekelt először, aztán láttam egy E3-as gameplay videót és felkeltette az érdeklődésem. Ez volt az első Doom, amire azt mondtam, hogy ezzel játszanék szívesen. Aztán eljött a május, jöttek a Gameplay csatornákon a végigjátszások, elkezdtem az egyiket nézni és rájöttem, hogy ez nekem nagyon bejön. Végignéztem a kampányt, ahogy végigtolják, de ennek ellenére kellett a játék, mert nagyon tetszett. Meg persze teljesen más, amikor csak nézed ahogy játszanak, amikor Te játszol. De ugye jött a bibi, demó nem volt, így nem tudtam megnézni, hogy egyáltalán elindul-e a kis A8 7600-as APU-mal. Imám meghallgatásra lelt, a Steam kidobott egy demot. Letöltöttem, megnéztem és szerencsére teljesen jól megy a gépemen. Igaz alacsony grafikán, de ez most más kérdés. Megvettem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, minden percét élvezem, amit ezzel játszom. Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz.
Látványos, pörgős, a zenék is durvák alatta. Nekem nagyon tetszik a játék, hosszú idő után ez az első olyan játék, amire azt mondtam, hogy ez teljes mértékben megérte az árát.
De ez csak szerény vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest