Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mildwood

tag

Na toltam PS4-en pár órát. Első benyomásra nagyon király, a grafika nagyon király. Nem tudom, hogy orichalcos a patch-el játszotta-e végig, de nekem a töltőképernyők 20-30 mp-nél nem tartottak tovább. A PC-s verziónál panaszkodnak a lassú textúra betöltődésekre is, én eddig egyet nem vettem észre. 1-1 démon olykor kicsit beakadt, amikor egy bizonyos irányba akart menni, aztán adsz neki sotival és helyrejön :P A dupla ugrás nem megy, gondolom késöbb kapom meg vagy nem tudom...a térkép megoldás tetszik, bár az elején nehéz hozzászokni, hogy hogyan tájékozódj rajta. Őszintén még sosem játszottam kontrollerrel fps-t a borderlands-en kívül pár órát...szóval eléggé haltam az elején amíg rá nem éreztem az ízére, de már elég könnyen bele lehet jönni. FPS drop-ot talán 1x érzékeltem, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy mennyire ha esett le, mert pörögtek a dolgok...a kézifegyver nagyon hasznos és nekem, mint ultimate bénázó nagyon jól jött az elején, mert lőszert konkrétan vadászni kell ha nem tudsz már "fűrészelni" magadnak. A zene király, a hangulat szintúgy. Toljátok:D

Új hozzászólás Aktív témák