Új hozzászólás Aktív témák

• mildwood

tag

Na én 576-ból szereztem be a speckó ps4 packot. Kaptam egy fasza kis IDDQD karperecet is, volt még egy UAC plakát meg két vasalható textíl logó a packban, meg persze a DLC kód. A játék első indítás elött 5,7 !! GB patchet töltött le úgy, hogy ugye ez Blu-ray amin rajta van az egész játék. Most asszonyt várom, hogy végre lelépjen és akkor beröccentem a tv-n az 5.1-el..:D Addig nem akarom elrontani az élményt. Adtak amúgy fél áron még egy Doom-os Gamestart is. A játék leges legelejéből már leszűrtem(Bethesda..id intro meg az EULA elfogadó képernyő), hogy a hangerő a többi játékéhoz képest magasabb, legalább 1.5X a Diablo és Bloodborne-hoz képest, ami jót fog tenni a szomszédoknak:D Ja és egy kézikönyv is volt a packban, frankó kis leírásokkal a szörnyekről meg fegyverekről. Ha valakinek nagyon kell ,bescannelhetem, de inkább jópofa mint hasznos...Folyt. köv...

Ui.: Ja a dobozos verzió borítójának a belsejét is érdemes meglesni, olyan retro modern keverék lett , akit érdekel készítek képet arról is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés